Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxLinkek - Zene

Habár a Megasztár 6 előadóinak koncertjei még váratnak magukra jócskán, ártani nem árt, ha már most megismerkedsz oldalunkkal, hogy ha beindul a show, akkor már rutinosan tudd kezelni! Egyáltalán nem bonyolult, hisz az egyszerűségre törekedtünk megalkotásakor!
http://megasztar.tv
Emlékezetes és hangulatos esküvőről álmodtál? Segítünk, hogy megvalósuljon! Rendelj esküvői DJ-t és profi ceremóniamestert. Kellemes hangulatú, folyamatos zenék többféle stílusban. Esküvői DJ-ink tényleg értik a dolgukat. Csak bírjátok a táncot szusszal!
http://www.eskuvohangositas.hu
Magyarország legidősebb zenei csatornáján mindent megtudhatsz kedvenc zenekarodról, sztárjaidról. Mindig friss hírekkel, interjúkkal várnak téged, és értesülhetsz arról, hogyan szerepelnek kedvenc dalaid a slágerlistán. Bepillanthatsz a klippek készítésének, vagy a koncertek kulisszái mögé. A napi interaktív műsorban rengeteg sztárt láthatsz, és kérdezhetsz is tőlük sms-ben vagy chat-en keresztül, ezen kívül még rengeteg szórakoztató műsor közül válogathatsz.
http://vivatv.hu/
Esküvők, bálok, utcabálok, szülinapok zeneszolgáltatását vállalom az ország egész területén szintetizátorral, tangóharmonikával, igény esetén 2 személyes zenekarként, számlaképesen. Sok rendezvényen megfordultam már, a megrendelők nagy megelégedésére. Kérésre tudok ajánlani nagyon jó vőfélyeket, fotósokat, videósokat. A legmodernebb hang és fénytechnikával vagyok felszerelkezve. Külön kérésre hangosítást is vállalok. Ha felkeltettem érdeklődését, bővebb információért kérem látogasson el weboldalamra.
http://www.zsoltizenesz.hu
Ősszel remek szórakozási lehetőséget tudunk garantálni számodra, amennyiben szereted a zenét. Ugyanis indul az X faktor 2. évada, ahol ismét viszontláthatjuk a 4 mentort és tanítványaikat, akik minden legális eszközt bevetve fognak meggyőzni arról, hogy miért érdemes rájuk szavazni, legalább egy alkalommal. Kövesd velünk az eseményeket, hogy tudd ki lesz 2011 X-es tehetsége.
http://xfaktor.org
Gitárok, Effektek, Erősítők, Ütős hangszerek, Fúvós hangszerek, Billentyűs hangszerek széles választékát kínáljuk maximális hozzáértéssel. Online webáruház, ahonnan kényelmesen rendelheti meg amire szüksége van. A tanulóktól, a professzionális zenészekig mindenki megtalálhatja nálunk a számára szükséges hangszert, illetve hangtechnikai eszközt.
http://szolarishangszer.hu/
Zeneletöltés ingyenes lehetőségét találhatod meg honlapunkon, ha ellátogatsz hozzánk. Gyere és élvezd velünk a zene ritmusát. Mp3 letöltéseket tudsz indítani teljesen legálisan megjelent zeneszámok esetében. Várunk szeretettel mindenkit!
http://zeneletoltesingyen.hu/
Ingyen letölthető zene, már ilyen is létezik, csak keresgélni kell a neten. Ha nem akarsz fáradozni, akkor neked itt a zeneletöltés oldal, ahol mindent összegyűjtöttünk. Csak keresgélj a magyar és külföldi előadok közül. Ha megtaláltad kedvencedet, nézd meg mit kínál ingyen neked, és töltsd le a zenéjét legálisan.
http://www.zeneletoltes.net/
A Csillag születik az a műsor, amelyre Te is kíváncsi vagy? A Csillag születik rajongói weblapja, akkor biztosan tetszeni fog! A Csillag születik rajongói weblapon minden nap a legfrissebb és legizgalmasabb hírek várnak Rád a Csillag születik műsorról és a fellépő sztárokról! Tekintsd meg a weblapunkat és tudj meg mindent akár már ma a Csillag születik fellépőiről, hiszen új hírek mindig vannak, amelyekről nem érdemes lemaradni!
http://csillagszuletik.net/
Profi kivitelezés, tapasztalt esküvő Dj, mert a jó hangulat nem kérdés, garancia! Rendeljen Esküvőre Dj -t! A személyes találkozás alkalmával, a pár igényeitől függően megbeszéljük mindazokat a kérdéseket, kívánságokat is, melyek tudatában teljes biztonsággal rábízhatják az esküvő dj -re az est sikerét. Általában ekkor beszéljük meg azt is, mi minden tartozik az esküvői dj feladatkörébe. Igény esetén ceremóniamesteri feladatokat is ellát egy tapasztalt esküvő dj. A tökéletes zenei hangzásért, esküvőre Dj! Rendeljen esküvői dj -t, hogy a "Nagy Nap" évek múlva is csak a felhőtlen szórakozás, és az ünnep emlékeit idézze. Esküvő dj -ként álmaik megvalósításának maximális teljesítése a célom!
http://www.eskuvoidj4you.hu
Tudta, hogy Sokféle formájú, húrozású, működési elvű gitárt ismerhetünk, de elmondható, hogy az alapvonásaikban megegyeznek? A bendzsó afrikai eredetű pengetős hangszer? A fuvola az ajaksípos fúvós hangszerek közé tartozik, aerofon hangszer? Ha nem, ha igen, jöjjön és ismerje meg Nálunk ezeket a hangszereket, segítünk az Önnek legmegfelelőbbet választani.
http://hangszerbirodalom.hu/kategoria/gitar_2/
A Budapesti Symphonyc Orchestra (BPSO) a komolyzenei alkotásokon és zenélésen kívül, foglalkozik még zenei CD-k rögzítésével (recording of cd albums), valamint régi zeneszámok újrafelvételével. Ezt egy külön erre a célra kialakított helységben (recording area) veszik fel. Itt található az irányító szoba (control room) is, ahonnan mindent tudnak vezérelni. Az irányítószobában (control room) helyezkedik el a keveropult (mixing console), amin a Protools nevu professzionális programmal dolgoznak. Mindezek mellet foglalkoznak még filmzenei elemek, zenék komponálásával (soundtrack recording), amit szintén egy zenei stúdióban végeznek (sondtrack studio).
http://www.bpso.hu/home.html