Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxLinkek - Üzlet, gazdaság

A budapesti Ködmön Könyvelő Iroda többnyire egyéni vállalkozók, közkereseti társaságok és lakásszövetkezetek számára kínál mindent átfogó számviteli szolgáltatást, melyek kiterjednek egyebek mellett az alábbiakra: pénztárkönyv vezetése, havi illetmények számfejtése, főkönyvi kivonatok, évközi és év végi bevallások elkészítése, az adóhatóságokkal folytatott levelezések lebonyolítása, NYENYI adatszolgáltatás teljesítése. A cég ezen túl folyamatosan informálja az ügyfeleit a várható jogszabályi változásokról. Az iroda jogi és könyvvizsgálói háttérrel bír, tevékenységét magas szakmai színvonal, gyorsaság jellemzi. Ennek érdekében a munkatársai rendszeres továbbképzéseken vesznek részt, valamint a legmodernebb számítástechnikai eszközöket használják munkájuk során. A leendő ügyfelek a cég weblapján található űrlapon egyszerűen árajánlatot is kérhetnek.
http://www.kodmonkonyveloiroda.hu/
Biztonsági kamerák számtalan formába végeznek el őrző funkciót. Igazodnak kivánságainkhoz, környezeti adottságainkhoz. Választhatunk mini kamerát amennyiben kevésbé szeretnénk figyelemfelkeltők lenni. IP kamerát leginkább kiterjedtebb, Dome kamerát elenyészőbb területen megfigyelésre lehet használni. A kamera által felvett kép weben keresztül is hozzáférhető eképp képe az évek múlásával nem romlik.A vezérlés technikának hála, megfigyelést végző kameráinknak működés közben adhatunk utasításokat, mozgathatjuk őket, változtathatjuk képük minőségét.
http://biztonsagikamerak.com/kamera-vezerlok
Proextender Online - Rövid leírás az Európai Unióról, erről az egyedülálló gazdasági és politikai partnerségről. Milyen módon alakult meg, mi vezetett a megalakulásához. Hogyan került Magyarország a tagállamok közé? Mely országok alkotják jelenleg az Európai Uniót valamint melyik állam melyik évben csatlakozott. Kiknek várható még a felvétele. Milyen jelenleg az EU gazdasága. Milyen módon alakul az életszínvonal Európában és milyen lépéseket tesz az Unió annak érdekében, hogy a foglalkoztatottsági ráta növekedjen? Milyen állapotban leledzik jelenleg az EU ipara és infrastruktúrája.
http://www.proextenderonline.com
Német cégalapításon töri a fejét? Segítünk ennek megvalósításában! Cégünk munkatársai magas szakmai tudással rendelkeznek ezen a téren. Ismerik a hatályos német jogszabályokat és perfektül beszélnek németül. Akár GmbH alapításon, akár UG alapításon gondolkozik, jó helyen jár, ha minket választ. A cégalapítás mellett német könyvelés készítését is vállaljuk. Weblapunkon még többet tudhat meg tevékenységünkről!
http://www.nemetcegalapitasok.hu/
Ha az üzleti életben érvényesülni akarsz, fontos a kapcsolattartás az üzleti partnerekkel. Erre jók az üzleti találkozók, rendezvények. Ezeket az összejöveteleket szerveztetheted profi rendezvényszervező cégekkel, de szervezheted magad is. Ha magad szervezed idővel profi rendezvényszervezővé válhatsz, maradéktalanul megvalósíthatod a szervezéssel kapcsolatos elképzeléseidet.
http://teszervezd.hu
Nem mindenki számára felel meg a tőzsde, mint bevételi forrás. De érdemes kihasználni az előnyeit. Ehhez nem szükséges a Forex-et megismerni. Logikusabb az alapoknál kezdeni. A kezdetekhez nyújt segítséget a honlap. Egy pár percet megér, hogy megnézz néhány videót, és utána dönts, hogy érdekel-e.
http://videok-tozsdeguru-com.blogspot.hu
2007-ben megalakult a Profi-Kont 2007 Kft. A cég könyvelési, tb és munkabér ügyintézési feladatok ellátásával kezdte meg működését. Idő közben növelte szolgáltatásainak számát. Mára a Profi-Kont teljes mértékben vállalkozása, vagy cége pénzügyi partnerévé nőtte ki magát, hiszen gyakorlatilag a pénzügyi terület teljes egészét lefedi a hivatalos szervek előtti képviselet és a pályázatírás és adótanácsadás mellett.
http://www.profikont.hu/