Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxLinkek - Üzlet, gazdaság

Új Széchenyi Hitel Program, forint alapú, beruházási és forgóeszközhitel Uniós támogatással. Hozza lendületbe Ön is vállalkozását az új Széchenyi hitel programmal! Az új Széchenyi hitel programmal nyugodtan megvalósíthatja : A beruházási hitel segítségével Gépek, berendezések, egyéb tárgyi-eszközbeszerzések és egyéb beruházások finanszírozását vagy a meglévő üzleti tulajdon vagy bérelt infrastruktúra bővítését és/vagy fejlesztését.
http://www.megacredit.hu/
A vállalkozások egy esetben csökkenthetik a cégautóadójukat, ha folyamatosan vezetik a kiküldetési rendelvényt. Eközben rengeteg időt, és így pénzt takaríthatunk meg egy, erre a célre kifejlesztett útnyilvántartó program segítségével, ami kiszámolja a beutazott kilométereket, továbbá a vonatkozó költségeket. A Roadrecord programja használatával mindezen feladatokat könnyen, egyszerre akár több útvonalra is végrehajthatjuk a NAV számára megfelelő módon!
http://www.roadrecord.hu
Hitelt keres vállalkozása számára?Vállalkozói hitelkalkulátor mindenkinek segít aki a cége forrásigényét hitelből szeretné megoldani. A tervbe vett hitel összegének és a futamidő beírása után a céges hitelkalkulátor kiszámolja a várható törlesztő részletet, valamint a hozzá tartozó kamatokat is. Az így kapott adatok változhatnak a hitel fajától és a vállalat pénzügyi adataitól, ezért az itt kapott adatok tájékoztató jellegűek. A hitelkalkulátor adta adatok csak tájékoztató jellegűek, ezért feltétlenül szüksége tanácsadó segítségét kérni, vagy a bank dolgozójától informálódni a pontos adatokra vonatkozóan.Tekintse meg honlapunkat és találja meg a legkedvezőbb hitelt cége számára.
http://vallalkozoihitel.org
15 éve foglalkozunk fa csomagolási hulladék begyűjtésével, hasznosításával raklapok adás-vételével. Egyéb szolgáltatásaink közé tartozik még: ládák, hajózó csomagolás, export csomagolás gyártása új és újrahasznosított anyagból valamint EUR és EPAL raklapok kereskedelme. Telephelyeink Pécsen és Budapesten találhatóak. A piac legjobb árán dolgozunk!
http://raklapborze.hu/
A Bérkalkulátor 2 alkalmazás alkalmazásával megállapíthatjuk a bruttó és nettó béreket a szükséges paraméterek megadásával. Miután kitöltöttük a mezőket a program kiszámolja az összegeket, és a végeredményt pdf vagy Excel fájlként letölthetjük. A bérkalkulátor mezőiről informatív leírás is található a weboldalon. A látogatók ezek mellett további hasznos információkat is olvashatnak, mint pl. egy elemzést fluktuáció költségeiről vagy egy szabadnap-kalkulátort.
http://www.berkalkulator-2.hu
Ha gyorskölcsönt szeretne igényelni cslekedjen megfontoltan. Egy jól megválasztott kölcsön átmeneti segítséget nyújthat, de egy rosszul kiválasztott kölcsön nagy problémát eredményezhet. a gyorskolcson.hitelarena.hu weboldalon gyorsan megtalálhatja azt a kölcsönt mely az ön számára a legmegfelelőbb. akkor jelent megoldást ha sürgősen kisebb összegű kölcsönre van szüksége. A gyorskölcsönök esetében elmarad hitelbírálat, amin sokan nem mennek át. A gyorskölcsönt pár napon kézhez kapja. A gyoskölcsön kiszámítható, forint alapú, a törlesztőrészlet fix, a futamidő rövid.
http://gyorskolcson.hitelarena.hu/
Lakáshitel lehetőségek közül gyorsan kiválaszthatja a megfelelőt, anélkül, hogy napokig a bankok weblapjait kellene nézegetnie. A lakáshitel kalkulátor a segítségére lesz, hogy a lakáshitel ajánlatok áttekintésekor jó döntést tudjon hozni! A lakáshitel ajánlatok sokasága között biztosan talál majd megfelelőt, ha ellátogat hozzánk!
http://www.lakashitel1.co.hu/
Hirtelen pénzre van van szüksége? A személyi kölcsön segítségével fedezheti váratlan kiadásait! Kínálatunkban 37 bank ajánlataiból válogathat egy helyen! A legjobbat közülük szakértőink keresik meg Önnek! Gyorskölcsön és személyi kölcsön gyors folyósítással, néhány napon belül! Egyedi kamatokért és alacsony törlesztőrészletekért kattintson!
http://www.minihitel.hu/
Biztos befektetési formát keres? Ne keressen tovább! A befektetési arany évezredek a legbiztosabb befektetési forma. A nemesfémeket Az összes országban értékként tartják számon. Az arany másik kiemelkedő tulajdonsága, hogy tartja az értékét, nem inflálódik. A különböző valuták értéke állandóan csökken, ezzel szemben azonos mennyiségű aranyért, legalább ugyan annyi tárgyat tudunk venni, ma, mint 100 évvel régebben, továbbá, az elmúlt években a befektetési arany ára állandóan nő. A befektetési arany rossz gazdasági környezetben jól teljesít a többi Amennyiben az arany, mint megtakarítási forma felkeltette figyelmét, látogasson el honlapunkra.
http://aranyarena.hu/arany
Franchise tanácsadás - erre lenne szüksége? Akkor nézzen be weboldalamra, ahol a franchise rendszerekkel való megismerkedés mellett, egyéb hasznos tippekre is fény derülhet. Hiszen a válság nem jelenti feltétlenül egy kis vállalkozás halálos ítéletét! Ha megfogadja egy-két tanácsomat, vállalkozása akár megerősödve is kikerülhet a válság örvényéből!
http://vallalkozas.co/
A cégalapítás Ausztria jogszabályai szerit főbb vonalaiban a magyar lépésekhez hasonló, azonban a gyakorlatban több elemében is eltér az itthon tapasztalhatók. Ausztria cégalapításra vonatkozó rendelkezései megvalósítása nagyban ellehetetleníti a fantomcégek bejegyzését, azonban sok tekintetben a tényleges gazdálkodást végezni kívánók cégalapítását is elnehezíti.
http://www.cegalapitasausztriaban.net/AUSZTRIAI-CEGALAPITAS/AUSZTRIAI-CEGALAPITAS.php
Ezen az oldalon online pénzkereseti lehetőségeket találsz, amiket személyesen ellenőriztem és kipróbáltam.Minden segédlet és információ megtalálható a lehetőségekről, de személyes kapcsolatfelvételre is van lehetőség.
http://www.fizetanet.com/