Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxLinkek - Üzlet, gazdaság

Ügyvédi iroda Budapesten a XI. kerületben, cégalapítás, család jog, ingatlanjog, ingatlan adásvételi szerződések készítése és ellenjegyzése ügyvéd által a 11. kerület jól megközelíthető részén, ajándékozási szerződések, tartási szerződések készítése, ingatlanjogi tanácsadás lakás vásárlás előtt, tapasztalt és megfizethető ingatlan jogász Budapesten.
http://budapest-ugyvedi-iroda.hu/
A medencefilter.hu a nemzetközileg elismert, medencefiltereket és szűrőket gyártó Pleatco új magyar honlapja. Részletes és hasznos információval szolgál, hogy Ön tájékozottan dönthessen, melyik filtert válassza a legkiválóbb vízminőséghez. A számos filtert és szűrőt bemutató honlapunkat hatékony és gyors medencefilter keresővel láttuk el. Honlapunkon megtalálja legmagasabb minőségű szűrőket, melyek minimalizálják medencéje energiafelhasználását miközben kiváló minőségű vizet biztosítanak a gondtalan fürdőzéshez.
http://www.medencefilter.hu
A vállalatirányításban manapság fokozatosan növekvő szerepe van az interim menedzserek "kölcsönzésének". Az interim management dióhéjban: meghatározott feladatokra, vezetői pozícióba "kívülről" hozunk be egy nagy szakértelemmel rendelkező szakembert. Ez számos előnnyel jár a cég részére pénzügyi és üzleti perspektívából is. Az Interim Vezető Szolgáltató Kft. ilyen specialisták közvetítésével és képzésével foglalkozik, referenciái között számos elégedett ügyfél található meg.
http://www.interim.hu
Létezik kedvező lakáshitel és mi segítünk, hogy mihamarabb megtalálja! Weboldalunkon 37 bank kínálatából választhat, így időt és energiát takaríthat meg! Néhány kattintás és részletes tájékoztatást kaphat a legfrissebb és akciós ajánlatokról! Fix törlesztőrészletek, kiszámítható kamatok, gyors folyósítás! A legjobb lakáshitel itt várja!
http://lakashitel.bankarnet.hu/
Miért éri meg Széchenyi kártyát igényelni? Mert a maximálisan 25 millió Ft-ig elérhető hitelkerettel szabadon rendelkezhet, még számlakötelezettség sincs. Mert az igénylés költségei minimálisak. Mert ingatlanfedezet nélkül vehető igénybe. A Széchenyi kártya ideális megoldás a mikro-, kis- és középvállalkozások átmeneti pénzügyi gondjaira.
http://szechenyi-kartya.bankarnet.hu/
Állami segítség a családoknak a szocpol, mely megújult formában most kedvezőbb feltételekkel elérhető. Ha a saját lakáshoz kevés az önerő, a szocpol megoldást kínál! Új lakás vásárlásához vagy építéséhez vehető igénybe tervezett gyermekek esetén akár megelőlegezve is. A szocpol vissza nem térítendő támogatásként közvetlenül segíti az otthonteremtést.
http://szocpol.bankarnet.hu/
Stresszmentesen törleszthet az árfolyamrögzítés segítségével! Euró, svájci frank vagy japán jen alapon felvett hitel esetén megéri élni ezzel a lehetőséggel! Az árfolyamrögzítés fix törlesztőrészleteket biztosít, segít az anyagi helyzet stabilizálásában. Ingatlanfedezet alapú lízingre is igényelhető! Árfolyamrögzítés esetén az euró 250 Ft!
http://arfolyamrogzites.bankarnet.hu/
Ha Ön is kíváncsi rá, hogy pillanatnyilag mennyi a forint-euró, vagy a forint-real precíz deviza árfolyama, akkor keresse fel a weboldalunkat. Az internetoldalunkon 3 táblázatba állítva várják Önt a precíz és mindig mai adatok. Ezen túl látható a weblapon az ezüst mai ára. Aktuális árutőzsdei híreket is megnézhet a weboldalunkon. Weboldalunk kiemelt rendeltetése, hogy bemutassa az ásványolaj barreljének mai árát diagrammal is. Én is megnézem mindennap és rendkívül tájékozottnak érzem magam utána.
http://www.olajar.hu/deviza-arfolyam.html
Rátalálni az akciós banki kamatra nem apró teendő. A weboldal felhasználásával bárki könnyedén kikeresheti a legkiemelkedőbb banki kamatokat és így még több kamatot nyerhet. Valóban sok tízezer forintot jelenthet Önnek ha egy alacsonyabb kamattal rendelkező konstrukció helyett a megfelelőt használja. Euro, Forint, Svájci frank, dollár pénznemek pillanatnyilag aktuális lekötési ajánlatai. Javallja kollégáinak. Reményeim szerint, hogy Ön is hasznot realizálhat a honlap gyakori igénybevételével. Írhatnék olyanokat, hogy én már ennyit meg ennyit kerestem vele, de a legjobb ha inkább kipróbálod te magad.
http://www.jokamat.hu/legjobb-kamat-Tksz-toplista-EUR.html
A kishajó biztosítás egy olyan dolog amit érdemes mindenképp megkötnie, ha Ön rendelkezik kishajóval. Ahhoz viszont, hogy ne kelljen Önmagának utánajárnia a sok biztosításnak és keresgélnie a legjobbat, csak annyi a teendője, hogy felkeresi honlapunkat és mi mindezt elintézzük Ön helyett.
http://www.hajobiztositasok.hu
Egyszerűen kezelhető munkaidő nyilvántartó és szabadságnyilvántartó program cégeknek, intézményeknek. Tudni akarja mikor jönnek és mennek az alkalmazottai? Töltse le és telepítse az EMU  elektronikus nyilvántartó programunkat! Ingyenesen letölthető demo verzió! - Túlóra nyilvántartás, csúsztatás (túlóra ellenében) kezelése, - Napközbeni hivatalos és magán célú távozások és visszaérkezések kezelése - Távollétek nyilvántartása (szabadság, kiküldetés, táppénz stb.), - Automatikus szabadságterv készítés.
http://emu.virtuarium.hu
Segítségünkkel cége szinte azonnal hozzájuthat számlái ellenértékéhez anélkül, hogy megvárja a szerződésében szereplő esetleges igen hosszú fizetési határidő végét. Nem lejárt számlák faktoráltatásával foglalkozunk. Elsősorban multinacionális ügyfelek beszállítóinak tudunk gyors és hatékony finanszírozási konstrukciót kínálni. Forrást hozunk az Ön cége számára is, amely jelentős pénzügyi előnyökkel jár.
http://www.beszallitoifaktoring.hu/