Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxLinkek - Üzlet, gazdaság

Biztosítás1.hu a biztosító portál. Cikkek, hírek biztosítás témában, kérdezz-felelek, és természetesen tanácsadás. Biztosítások kívül hitellel és befektetésekkel is foglalkozunk. Mindenképpen informálódjon a témában, mielőtt dönt. Mi ebben segítünk, és alkusz szolgáltatást is nyújtunk természetesen. www.biztositas1.hu
http://biztositas1.hu
Biztos, hogy a legmegfelelőbb jelzáloghitelt fogja választani? Ha úgy érzi, nincs kellő rálátása a banki ajánlatokra, mi segítünk! Tapasztalt szakembereink minimális elutasítási aránnyal dolgoznak és garantáltan a legolcsóbb jelzáloghitel konstrukciót keresik meg Önnek! A hitel teljes összegéhez akár már 3 hét alatt hozzájuthat! Szabad felhasználással!
http://jelzaloghitel.bankarnet.hu/
Szeretne megválni megunt vagy sérült arany ékszereitől? Van egy jó ötletünk. A Midasz Gold Ékszerszalonban most akciónk keretében az Ön által hozott törtaranyat befektetési aranyra váltjuk. Hasznosítsa újra arany ékszereit, befektetési arany formájában!
http://midaszgold.hu/befektetesi.php
Elemezze a Biztos Biztosítás portál online kötelező biztosítás ajánlatait. Az oldalunkon kötött online kötelező biztosítás szerződéskötésnek a kedvezőbb díj elérése a legnagyobb előnye, valamint hogy azonnal összevethető 14 biztosító kötelező díja is! A kötelező biztosítás díjkalkulátor felhasználásával rögtön tud szelektálni, és már meg is köthető az online kötelező biztosítás csomag.
http://www.biztosbiztositas.hu/kotelezo-biztositas.html
Több hitel törlesztése esetén át kell nézni, hogy nem kedvezőbb-e a hitelek összevonása! Ha Ön eddig (legalább fél éve) pontosan fizette a feladandó részleteket, keresse fel a Creditinfó oldalát, ahol hitel-kalkulátorunk és képzett szakembereink segítenek a kedvezőbb törlesztő-részlet kialakításában!
http://hitelkivaltas.hitel.co.hu
2012-ben számos olyan nyugdíj előtakarékosság érhető el a piacon, amely kiválóan alkalmas egy garantált és az államtól független privát nyugdíj megteremtéséhez. Ezek a nyugdíj előtakarékosságok kiemelt hozamkilátással (éves 10-14%) és előrehozott hozzáféréssel rendelkeznek, ráadásul teljesen testre szabhatók, így tökéletesen igazodnak az Ön céljaihoz és lehetőségeihez is!
http://nyugdij-elotakarekossag.com
Legyen szó akár műhelyasztalról vagy operatív- vagy vezetői munkahely kialakításról vállalati vagy otthoni környezetben a HOBIS irodabútorok megoldást jelentenek. Irodabútorok széles választéka áll a kedves vásárlók rendelkezésére: asztalok, szekrények, konyhabútorok, irodai székek, irodai kiegészítők, konferencia székek és asztalok, fémbútorok, katalógusok. Honlapunkon, a www.hobis.hu n változatos galériák, komplett katalógusok, aktuális árlisták tekinthetőek meg.
http://www.hobis.hu
Szabadalmaztatási szándék esetén forduljon hozzánk bizalommal! Segítünk a feltalálóknak levédeni márkát, formát, szlogent vagy bármit amely egyedi és új. Végigvezetjük ügyfeleinket ezen a sokszor rögös és nehezen kiismerhető úton, melynek végén levédjük a szabadalmat. Amennyiben úgy érzi, hogy úgy szellemi vagy materiális terméket szeretne levédeni, keressen minket bizalommal!
http://www.szabadalom-vedjegy.hu/
Iránytű a tőzsde világában. Befektetési tippek, ötletek közérthetően mindenkinek. Legyen szó részvény, forex, nyersanyag vagy befektetési témákról, nálunk érdekességeket, gondolatébresztő cikkeket olvashatsz róluk. Továbbá legendás befektetők meglátásairól is olvashatsz.
http://tozsdeakademia.com/
A kötelező biztosítás kalkulátor segít eldönteni mindenkinek, hogy a számára legpraktikusabb tuti kötelező biztosítás kötés legyen az eredmény. A legprofibb módszer erre, a kötelező biztosítás kalkulátor által található meg. A kötelező biztosítás kötés online percek alatt megtörténhet. Ehhez még autóba sem kell szállni, nincs sorbanállás, mégis elkészül azonnal a tuti kötelező biztosítás szerződés.
http://kotelezobiztositas.tutibiztositasok.hu
Amikor ingatlanunkat, ingóságunkat kár éri természetesen szeretnénk olyan mértékű kártérítést kapni, amely fedezi a kárrendezés költségeit, az alapot ehhez a kárfelmérés szolgáltatja. Jogos elvárásaink érvényesítéséhez mindenképpen ismernünk kell a hatályos jogszabályokat, melyek lehetővé teszik kárigényünk megnyugtató rendezését. Több évtizedes kárszakértő tapasztalatunk, mérnöki, és jogi ismereteink segítenek a kárrendezés kedvező elfogadtatásában. Ezen tapasztalatok, és ismeretek birtokában vita képes partnerei vagyunk a biztosítócégeknek, illetve mi magunk is tisztában vagyunk a kár értével, és a jogi rendezések lehetőségével. Kárszakértő szolgáltatásunkról bővebben a www.kardirektor.hu weboldalon.
http://www.kardirektor.hu
A jó döntéshez a hitelkalkulátor segítségére van szükség. Egyes esetekben jöhet olyan esemény, amely időben hitel felvételére van szükségünk. Az informatív bankihitel.info weboldal nagyszámú érdemi ismertetőt jelenít meg a hitelekről, mint például a kisebb összegre is igényelhető személyi kölcsönről, a lakóingatlannal fedezhető osztrák hitelről vagy éppen a gyakran igényelt gépkocsi kölcsönökről.
http://bankihitel.info/hitel-kalkulator.html