Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxKiemelt ajánlások a katalógus Szolgáltatás kategóriájában

Rexinfo Kft - Teljeskörű könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatás Veresegyház, Gödöllő körzetében Pest megyében és Miskolc körzetében. Adótanácsadás, cégalapítás, könyvvizsgálat, jogi képviselet, bérszámfejtés, könyvelés. Ügyviteli program értékesítése, telepítése, betanítása, bérlete. HACCP rendszer kiépítés, felülvizsgálat.
http://rexinfo.shp.hu
Fontos adatokat tárolt és meg szeretne szabadulni az adathordozótól? Tisztában van azzal, hogy a korábbi adatok még meghibásodott merevlemezről is visszanyerhetők? Ha már nincs a továbbiakban szüksége adathordozójára, elavult vagy meghibásodott, akkor a legbiztonságosabban úgy válhat meg tőle, ha adathordozó megsemmisítés szolgáltatást vesz igénybe.
http://cikkek.w3w.hu/vegleges-adatmegsemmisites-magneses-adathordzokrol.cikk


Linkek - Szolgáltatás

A pénzügy-számvitel szép is tud lenni! Könyvelési programunk ennek a szlogennek az elvében készült. Folyamatosan fejlesztjük a könyvelő eljárásokat azért, hogy az Ön napi, heti, havi könyvelési és számviteli nyilvántartási feladatai, a legkönnyebben elvégezhetőek legyenek.
http://www.financia.hu/
Klíma szerelés mesterfokon kedvező árakkal! Toshiba klímaszerelés féláron! Klímaberendezést szeretne vásárolni? Hívja bátran szakembereinket, akik korrekt árajánlatot készítenek Önnek.
http://www.fokuszklima.hu/klimaszereles.html
Zárszerelés Budapest összes kerületében, a maximális lakásbiztonság megvalósítása érdekében. Zárjavító vállalkozásunk a zárak helyreállításában, zárcserében, hevederzárak felszerelésében specializálódott, mint nevéből is kitűnik legfőképpen Budapesten nyújt ma már igazán magas szinten professzionális segítséget a lakóknak. Ne habozzon ha meg kell a zárat javítani, telefonáljon azonnal és segítünk Önnek is. Szakértő munkatársaink éjjel- nappal teljesítik ügyfeleink kívánságait, zárcsere, ajtók kinyitása meghibásodás esetén, zárszerelés és zárjavítás téren egyaránt, Budapest egész területén kiszállási díj nélkül, hogy Ön garantált biztonságban tudhassa értékeit.
http://www.zarszereles-budapest.hu/
Eső után áll a víz szobájában az ablakpárkányon? Zárt ablakok mellett is hallja, ahogy süvít a szél? Ezek azok a jelek, amik jól mutatják, hogy nyílászárói már nem működnek rendeltetésszerűen! Minél előbb szüksége ezek cseréjére, ehhez viszont vegye fel velünk a kapcsolatot! Reméljük, mihamarabb személyesen is találkozunk!
http://www.nyilaszaro.org
A MARTON szakértő iroda Kft. 1999-ben alakult. Négy évre rá szereztük meg az engedélyt az ISO 9001 szabvány MIR rendszerek tanúsítására 2004-ben szolgáltatásainkat bővítettük az ISO 14001 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszerek tanúsításával. A MARTON Szakértő Iroda kft. elsősorban két területen mozog az ISO piacán. Az egyik ilyen terület az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítás a másik terület az MSZ EN ISO 14001:2005 rendszerek és természetesen ezek kombinációjának tanúsítása. Irodánk pártatlan és független tanúsító szervezet. Alkalmazottaink mentesek pénzügyi, kereskedelmi illetve más befolyástól. Munkánk hátterét munkatársaink kimagasló szaktudása és jártassága biztosítja. Célkitűzésünk jó szervezéssel, jó képzési tevékenységgel, jól kvalifikált alkalmazottakkal az elvárásokban mindennek megfelelő munkavégzés. A MIR-el és környezetirányítással kapcsolatos problémákkal nyugodtan forduljon cégünkhöz.
http://www.rendszertanusitas.hu/szolgaltalasaink/rendszertanusitas-kir
Az Airportspecialist reptéri transzfer szolgáltatást üzemeltet az alábbi légikikötőkre: Ferihegy, Schwechat, Bratislava (Pozsony). A szolgáltatás egy irányban vagy mindkét irányban is megrendelhető, saját részre, vagy családtagok, barátok, üzleti ügyfeleink részére is. A reptérre érkezőket a vezetők a terminál kapujában várják. A vállalkozás légkondicionált mikrobuszok segítségével várja ügyfeleit. A szolgáltatás megrendelhető egy, a honlapon lévő megrendelő űrlap kitöltésével vagy telefonon keresztül.
http://www.airportspecialist.hu
A weboldalaknak látógatókra van szüksége, hogy megfelelő eredményeket tudjon elérni, erre kínálunk több lehetőséget is. Fontos, hogy milyen weboldalakról mutat link a weboldalunkra, hiszen minél jelentősebb oldalról mutat 1 link, annál jelentősebbnek találják a kerespk is. Nyilván a linkek száma ugyanúgy fontos. Mi mindkettőre megoldást nyújtunk.
http://www.linkepites.netblaze.hu
Közétkeztetés illetve a gyermekétkeztetés amit a TS Gastro kínál partnereinek. A vállalkozás gyermekétkeztetéssel foglalkozik, pillanatnyilag Albertirsa és környékén. A tevékenységi területek leginkább az intézmények közétkeztetése, illetve nagyobb munkaközösségek meleg étellel történő ellátása. Mindemellett a vendéglátás és a köréje sorolható egyéb szolgáltatások is jelen vannak a TS Gastro-nál. Közétkeztető csapatunknál az eltérő táplálkozási szokások és igényeket, továbbá a mind a minőségi mind a mennyiségi tényezők figyelembevételét fontosnak tartjuk. Lényeges számunkra az is, hogy a betegségeket megelőző korszerű táplálkozást hozzuk el nap mint nap az étkeztettek asztalára.. A gyermekétkeztetés területén fontosnak tartjuk, hogy olyan ételeket állítsunk elő, amelyek a gyermekek szája ízéhez is alkalmazkodnak.
http://tsgastro.hu/
Kollégáink 20 éves munkatapasztalattal bírnak, ez idő alatt a dugulás összes lehetséges módját megismerték, és kitapasztalták a munka legideálisabb módszereit. Folyamatosan figyeljük a technikai fejlődéseket és azokat a gyakorlatba is átültetjük. Több éves tapasztalatunk alapján az elvégzett munkánkra garanciát vállalunk. 0-24ig elérhet minket. Legfeljebb 2 órán belül vállaljuk a kiszállást! A duguláselhárítást mindig minden igényt kielégítően végezzük. Hívjon minket a hét bármely napján, 0-24-ig. Gyors és szakszerű segítség olcsón. A duguláselhárítás szolgáltatást a fővárosban és 50 km-es vonzáskörzetében veheti igénybe.
http://dugulaselharitas024.hu
A Helps.hu oldal kérdezz-felelek módszerrel, gyakori kérdések összegyűjtésével segít a felhasználóinak eligazodni a mindennapokban. A kérdések és válaszok témakörökbe rendszerezve kereshetőek a könnyebb navigációt segítendő. A weboldal funkcióinak része, hogy a kérdések és a válaszok is pontozhatóak, a legrelevánsabb választ adók pontokat szerezhetnek. Ezeken túl a nekünk fontos gyakori kérdések egyszerűen megoszthatók az ismertebb közösségi és gyűjtőoldalakon.
http://helps.hu
Elveszik a jogi ügyek rengetegében? Szakszerű, gyors és pontos segítségre lenne szüksége akár német nyelven is? Ha mindezekre igen a válasz, akkor jó helyen jár! Dr.Gáspár Edina közjegyző várja ügyfeleit IX.kerületi irodájában, ahol garantáltan megkapja a segítséget! Legyen szó hagyatéki ügyekről, közjegyzői tanúsítványok elkészítéséről, névaláírás hitelesítéséről ,közjegyzői okiratok elkészítéséről stb.
http://gasparedina.hu/
Közel 11 éve foglalkozunk kárpitozott bútorok teljes körű felújításával, javításával, kárpitozásával. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően kiváló minőségű kárpitosmunkát végzünk. Vállaljuk bútorok francia ágyak,heverők,matracok,javítását felújítását. Szintén vállaljuk kigödrösödött kiült ágya,matraca szivacs betéte mi ki cseréljük rugóját,szivacsát
http://www.a1karpitos.hu