Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxKiemelt ajánlások a katalógus Szolgáltatás kategóriájában

Rexinfo Kft - Teljeskörű könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatás Veresegyház, Gödöllő körzetében Pest megyében és Miskolc körzetében. Adótanácsadás, cégalapítás, könyvvizsgálat, jogi képviselet, bérszámfejtés, könyvelés. Ügyviteli program értékesítése, telepítése, betanítása, bérlete. HACCP rendszer kiépítés, felülvizsgálat.
http://rexinfo.shp.hu
Fontos adatokat tárolt és meg szeretne szabadulni az adathordozótól? Tisztában van azzal, hogy a korábbi adatok még meghibásodott merevlemezről is visszanyerhetők? Ha már nincs a továbbiakban szüksége adathordozójára, elavult vagy meghibásodott, akkor a legbiztonságosabban úgy válhat meg tőle, ha adathordozó megsemmisítés szolgáltatást vesz igénybe.
http://cikkek.w3w.hu/vegleges-adatmegsemmisites-magneses-adathordzokrol.cikk


Linkek - Szolgáltatás

Rovar és molyirtó cégünk több mint 30 év tapasztalattal a háta mögött megszabadítja Önt a molyok okozta bosszúságoktól. Egyaránt foglalkozunk élelmiszer moly és ruha moly irtásával is. Weboldalunkat elérheti a www.molyirtas.hu oldalon, ahol e-mailben a molyirtas@molyirtas.hu címen felteheti kérdéseit nagy tapasztalattal bíró molyirtó szakembereinknek. Molyok irtása biztonságosan!
http://www.molyirtas.hu/
Már több éve sikeresen végzem cégek és magánszemélyek portáljának népszerűsítését a világhálón. Legyen ön is azok közt akik elégedettek mert honlapja elől van a keresőben. Kérem tekintse meg honlapomat ahol több információt szerezhet tevékenységemről! Köszönöm !
http://ba-marketingmagazin.hu/szolgaltatas/
Mivel a lakberendező akkor tud igazán eredményes munkát végezni, ha minél jobban feltérképezi ügyfele igényeit, így New Age Interior esetén a lakberendezési tervezés minden esetben egy ingyenes konzultációval kezdődik. A mindenre kiterjedő tervezési folyamat további lépései a vázlatterv, majd a látványterv elkészítése, melynek eredményeképp jön létre a műszaki dokumentáció. Máté Zsolt tervező számos stílusban rendezett már be házakat, melyekről a honlapon képgaléria tekinthető meg.
http://www.newage-interior.hu
Hogyan optimalizálunk? Tisztességes, korrekt technikákat használunk! Fő szempontunk az, hogy Ön profitáljon abból, hogy az elsők között van! Gondosan kiválasztjuk a kulcsszavakat, nem optimalizálunk olyan kulcsszóra amelyre nincsen vagy minimális a havi keresés! Embereknek és látogatóknak, nem pedig a keresőknek dolgozunk! Elmondjuk, hogyan és mit kell tennie, hogy sikeres legyen a weboldala, ha kéri mi állítjuk be a weboldalt!
http://www.keresooptimalizalas.org/
Ha cége más rendszereket használ számlázásra, a pénzügyi folyamatok kezelésére? Talán a könyvvitel alkalmazás is más rendszeren működik? Ilyenkor már egy rövidebb elemzés előállítása is összetettebb procedúra. Ennek ellenére fontos, hogy a dötések előkészítéséhez szükséges információk azonnal rendelkezésre álljanak. Az Iroda++ integrált ügyviteli rendszere főként kis- és középvállalkozások szükségleteire lettek kifejlesztve. Az Iroda++ rendszerével hatékonyan kielemezheti vállalkozása működési folyamatait, és a naprakész információknak köszönhetően hatékonyan hozhat döntést.
http://konyveloprogram.revolution.hu
A komplett megoldások szállítását tudjuk biztosítani ügyfeleinknek a hardveres és a szoftveres kivitelezésben egyaránt. webhosting, vállalatirányítás, weblapkészítés, ERP. Ezáltal ügyfeleink elkerülik a garanciális és nem összeillő dolgok kerülő útjait. Ügyfeleinknek megteremtjük a földrajzi elhelyezkedésének és technikai igényeinek legmegfelelőbb Internet kapcsolatot. (Természetesen anyagi szempontokat is figyelembe véve) Igényeinek megfelelően egy vagy egyszerre több számítógépét is rákapcsoljuk az Internetre. Az Internetre kapcsolt számítógépeket és azok információit, megvédjük az internetes támadásoktól, feladatra szabott tűzfal rendszereink egyikével az Ön választása alapján. Megtervezzük cégének internetes megjelenését és regisztráljuk az ehhez szükséges domain neveket. Fenntartjuk a domain nevet és webtárhelyet biztosítunk elkészített lapjaihoz. Gondoskodunk lapjainak megtalálhatóságáról, regisztráljuk azokat internetes keresőkben. Munkájához komplett számítógép konfigurációkat tudunk ajánlani már letesztelt alkatrész összeállításokban melyek közül kedvére válogathat, minden feladathoz. Számítógépeinkhez illetve hálózatainkhoz kereskedelmi szoftverek telepítését, beszerzését is vállaljuk, illetve igényei alapján egyedileg szoftvereket fejlesztünk. Az egyedi szoftver használata biztosítja a teljes mértékű testre szabást és hogy rendszere azt a feladatot végzi el amit Ön kitalált a szoftver megrendelésekor.
http://www.rooter.hu
Teljes körű, kisvállalati rendszer, amely otthonról is kezelhető. Pályázatban 50%-os támogatással! Hatékony cégvezetés, termelés, szolgáltatás, marketing, értékesítés, pénzügy Ha egy partnert felvittünk a számlázó rendszerbe, miért kellene külön kezelni a CRM vagy e-mail marketing szoftverben? Ha módosul egy partnerünk adata, akkor miért kellene azt több külön szoftverben is módosítani? Ha valaki beregisztrál a weblapon, nem lenne jó, ha adatai azonnal láthatóvá válnának a cégvezetés, a termelés-szolgáltatás, marketing, értékesítés, számlázás, pénzügy tevékenységek számára?
http://www.cegelme.hu
A Holofon Zrt. meghatározó piaci részesedésével Magyarország egyik vezető műanyag újrahasznosító vállalata, mely az iparban és kereskedelemben keletkezett műanyagok feldolgozásával foglalkozik. A Vállalat a felvásárolt műanyag hulladékokból regranulátumot, azaz másodnyersanyagot állít elő, mely kiváló alapanyag a műanyag feldolgozók számára késztermékek előállítására. A Vállalat a gyártóbázisát a hőre lágyuló tömegműanyagok közül elsősorban a poliolefinekre valamint kisebb részt az ütésálló polisztirolra építette fel, az előállított másodnyersanyagok típusai az alábbiak: HDPE, LDPE, PP, valamint PS. A Holofon zRt. az üzleti eredményessége mellett kiemelt környezeti tudatossággal összefüggő feladatának tekinti a háztartásokban, közösségekben könnyen, tisztán elkülöníthető műanyag kupakhulladékok átvételét és feldolgozását is.
http://www.holofon.hu
A Magyar Adományozói Fórum államtól és pártoktól független támogatókat tömörítő, egyesületi formában működő szakmai ernyőszervezet. Szolgáltatásai és tevékenységei csr tanácsadás, csr stratégia kialakítása, társadalmi befektetések mérése, konferenciák és workshopok szervezése, adományozással kapcsolatos kutatások és tanulmányok készítése és díjak átadása. A szervezet arra törekedik, hogy az alapítványok, a vállalatok, valamint a magánszemélyek egyre többen, egyre többet és minél hatékonyabb módon támogassák a társadalmi ügyeket, adományozzanak, ezáltal élen járjanak társadalmi felelősségvállalásban.
http://www.donorsforum.hu
Független és ingyenes távközlési összehasonlító portálunkon, a NetTarifán gyorsan és könnyedén találhat internet, tv, mobilinternet vagy telefon szolgáltatót, a legkedvezőbb ajánlatot kiválasztva pedig kényelmesen le is adhatja megrendelését. Sőt, nem tréfa - minden 10. megrendelő első havidíját a NetTarifa fizeti!
http://nettarifa.hu
Az ablak beépítés ablakcsere talán legfontosabb lépése az ablak keretek rögzítésének helyes módja. Hallott Ön már arról, hogy más és más technikát igényel a vert-, vagy vályog fal, a beton-panel fal, vagy a hagyományos tégla, vagy fa falszerkezet? Bizony, ha ez a lépés nem szakszerű, akkor az ablaktok azonnal, vagy idővel deformálódik lazul? Akkor, vajon hol van az 5 éves garancia, a 30-40 éves élettartam, stb.? Weboldalunkon elolvashatja, hogy a 20 éves tapasztalatunk során milyen technikákat dolgoztunk ki, hogy az ablak beépítésünk, ablakcserénk gyors, profi és minőségi legyen. Ha, nem is velünk végezteti ezt a szakipari munkát, akkor is megfelelő információkat szűrhet le, s használhatja, akár ellenőrzésre, akár a saját kezű beépítés során. Kérdése van, valamit nem ért? Válaszol az ügyfélszolgálatunk a +36-70-505-6374-es számon!
http://www.ablak-muanyagablak.hu/muanyagablak-beepites.html
Ha már elég a rengeteg keresgélésből és a bútorlap megmunkálással összefüggő portált keres, akkor ne menjen tovább! Bútorlapszabászat témakörben az elsők vagyunk! Nálunk mindent meglel amire kíváncsi legyen az bútoralapanyagok, bútor készítés vagy az ország legjobb szakemberei! Látogasson el szájtunkra és szerezzen hasznos ötleteket! Ha döntött, vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebbi szolgáltatóval!
http://butorlapszabaszat.hu/