Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxKiemelt ajánlások a katalógus Szolgáltatás kategóriájában

Rexinfo Kft - Teljeskörű könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatás Veresegyház, Gödöllő körzetében Pest megyében és Miskolc körzetében. Adótanácsadás, cégalapítás, könyvvizsgálat, jogi képviselet, bérszámfejtés, könyvelés. Ügyviteli program értékesítése, telepítése, betanítása, bérlete. HACCP rendszer kiépítés, felülvizsgálat.
http://rexinfo.shp.hu
Fontos adatokat tárolt és meg szeretne szabadulni az adathordozótól? Tisztában van azzal, hogy a korábbi adatok még meghibásodott merevlemezről is visszanyerhetők? Ha már nincs a továbbiakban szüksége adathordozójára, elavult vagy meghibásodott, akkor a legbiztonságosabban úgy válhat meg tőle, ha adathordozó megsemmisítés szolgáltatást vesz igénybe.
http://cikkek.w3w.hu/vegleges-adatmegsemmisites-magneses-adathordzokrol.cikk


Linkek - Szolgáltatás

Az internetes rádió vagy webrádió, esetleg netrádió ugyanúgy működik, mint hasonló társaik, egy helyről vagy élő, vagy előre felvett műsor leadásával az összes hallgatóhoz egyszerre jut el az adás. A hagyományos rádiózáshoz képest az internetrádiózás csak a csatornában különbözik, amin keresztül az adás eljut a felhasználóig, a csatorna maga az internet, ezt folyamatot hívjuk audió steamingnek.
http://netradio.vpsszerver.net/
A genitális régió, a legtöbb okból kifolyólag elgé kényes területe az emberi testnek. A női nemi szervek körül végrehajtott esztétikai-plasztikai korrekciós intimplasztika műtéteknek sok oka van. A természtes öregedés, a genetikai tényezők, a különböző hormonális hatások, de a szülések, a testsúlyingadozások is hatással vannak az intim területek anatómiai állapotát, kinézetét és funkcionális működését. A plasztikák típusai, motivációi, okai tehát sokszínűek. A női intim szervek esetében végrehajtott műtétek közül az ajakplasztika (kisebbítés vagy nagyobbítás) a leggyakoribb beavatkozás.
http://intimplasztika.imagoplasztika.hu
A WebDesk egy webről elérhető informatikai támogatási és helpdesk szoftver. A felhasználójának nincs szüksége dedikált hardverre, bárhonnan rácsatlakozhatunk, gyorsan üzembe helyezhető. A rendszer része a távfelügyelet, SLA és ITIL kezelés, többszintű felügyelet stb. Az alkalmazásfejlesztői felületnek köszönhetően külső szolgáltatásokhoz is hozzá lehet kapcsolni (mobil applikációk, Exchange). Moduláris szerkezetének köszönhetően mindig a megrendelő igényeihez igazítható a kész rendszer.
http://www.itsupportcenter.hu
"Az eltelt évek során a ""házilagos kivitelezésű"", illetve mindenhez értő, mindenki ""Józsi bácsi""-ja, mint a megbízható kőműves vállalkozó által épített családi házak és nyaralók nem éppen pozitív tapasztalatai íratták meg az alábbi pár sort, talán mindannyiunk okulására, hiszen az okos ember más kárán tanul. De végülis mikor szigetelünk, hol és mivel? Kezdjük a házunk alatt és folytassuk végig a tetőig."
http://www.xn--lapostet-8sb.hu/
A T-GÁZ KFT. 1999-es alapítása óta áll a Hajdú-Bihar megyei lakossági és közületi partnerei rendelkezésére. A gázkészülékek szervízelésében, javításában szerzett kiemelkedő tapasztalatunkat a web áruházunkban vásárló ügyfeleinknek is biztosítjuk, szaktanácsadás keretében. Gázkészülék alkatrészt csak megfelelően képzett szakember építhet be. Fontos tudni, hogy cégünk filozófiája, hogy a hatékony segítség lehetőleg közelről és gyorsan érkezzen. Ezért, minden kedves idelátogatónak azt javasoljuk, hogy elsődlegesen a gázkészülékének márkaszervizét kérje fel készüléke javítására, és ha ez bármilyen oknál fogva nem valósítható meg, akkor mi a lehető leggyorsabban eljuttatjuk Önnek a megrendelt alkatrészt! Szívesen adunk műszaki segítséget, szerelési tippeket, ha ezzel segíthetünk
http://www.gazbolt.hu
Kreatív esküvő fotózás a szenvedélyem és hobbim. Célom a művészi esküvői fotóimmal megörökíteni azt az egész életre szóló pillanatot, amit soha nem felejtetek el! Esküvői fotózáson kívül szívesen vállalok gyerek, családi, modell és porté fotózást is. Megtervezem és elkészítem a családi fotóalbumot, fotókönyvet, tablóképet. Fotózást elsősorban Bács-kiskun, Tolna, Csongrád, Baranya és Pest megyében vállalok.
http://brigifoto.hu
Az esküvő előkészítése különös alaposságot igényel. A menyasszony és vőlegény segítségére van az esküvőszervezés szakértője, aki egy csokorba szedte a tudnivalókat a tökéletes naphoz. A menyasszonyi ruha kiválasztásakor mire figyelj oda? Milyen csokrot fogj a kezedbe? Emeletes legyen-e a torta? Kell valami kék? Mire figyelj a gyűrű kiválasztásánál? Tudd meg, mi babona és mi hagyomány a házasságkötés körül. Az http://eskuvoszervezo.net segít megtalálni a tökéletes nap tökéletes kellékeit.
http://eskuvoszervezo.net
Németországi cégalapítás, német vállalkozás menedzsment szolgáltatásai során nyújt megbízható háttértámogatást a Németországi Vállalkozás Menedzsment. Az évek alatt megszerzett tapasztalat, a német cégalapítás során idő- és tőkemegtakarítást eredményez partnereiknek, akár GmbH alapítás, UG alapítás (mini GmbH alapítás, GmbH 1 euro) vagy bármilyen német cég alapítása és működtetése folyamán. Egyre több lehetőség van Németországban vállalkozások elindítására, kihasználva az adott ország adta adózási kedvezményeket, és egyéb vállalkozóknak biztosított kedvező lehetőségeket.
http://www.nemetcegalapitas.com/cegalapitas.php
Az öntözőrendszer egy nagyon hasznos dolog, feltételezem, hogy erről Önt sem kell különösebben meggyőzni, hiszen ma már a legtöbben tudják, hogy öntözőrendszer segítségével vizet (és így pénzt) spórolhat, ráadásul egyenletesen és szakszerűen lehet ily módon a csapadékot növényeire juttatni. Azonban az öntözőrendszer márkája és tervezése is fontos. Sajnos a magyarországi öntözőrendszerek fele teljesen alkalmatlan feladata ellátásra szakmai szemmel. Ha Ön szeretne egy profi, szakszerűen megtervezett öntözőrendszert, forduljon hozzánk bizalommal!
http://www.berendkert.hu
Fénymásológép bérleti lehetőség amit ajánlok, azaz egy csomó pénz megtakarítását, aminek jobb helyet is találhat, minthogy álljon egy fénymásológépben. Kínálatunkban Canon fénymásológépek találhatók,újak és használtak egyaránt. Utóbbiak is kiváló minőségűek, nem lestrapált, nyikorgó, papírösszegyűrő matuzsálemek. Nyomtatóként is használhatók,hálózatba kötve akár az összes számítógépet képesek kiszolgálni, ami a hálózatban található.
http://ingyenfenymasolo.hu
Tanácsot szeretnél, hogyan fogj hozzá otthonod szebbé tételéhez: Profi szakemberekre akarod bízni,hogy minden tökéletes legyen A munka után pihenni akarsz, nem pedig azon idegeskedni, vajon mit rontottak el a szakik Elgondolkodtál-e már azon,hogy: Előfordult már veled, vagy a környezeteddel, hogy szakemberre volt szükséged, de ódzkodtál attól, hogy idegent engedj be, vagy idegen szakemberre bízd a felújítást? Esetleg a szakember, akiben megbíztál, a rosszul elvégezett munka után köddé vált? Egy félbehagyott lakás sem szép látvány, és nem egyszerű találni másik szakembert, aki befejezi. Keresed a megfelelő: Fodrászt, aki megbízható, minden igényt kielégítő munkát végez, Kéz- és lábápoló, műköröm építő szakembert, aki különleges munkáival visz színt az életedbe. Végre itt a lehetőség,hogy jó kezekben tudd magad és lakásod.
http://www.epit-szepit.eu
Rádió adó-vevő bérbeadása, kölcsönzése bármilyen terepre: filmforgatás, építkezés, lovasíjászat, túrázás vagy akár szabadtéri csapatépítés. Olyan terepen is működik, ahol nincs térerő. Készülékeink megvásárolhatók  vagy rövid- és hosszútávra bérelhetőek is.
http://terepradio.hu