Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxKiemelt ajánlások a katalógus Szolgáltatás kategóriájában

Rexinfo Kft - Teljeskörű könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatás Veresegyház, Gödöllő körzetében Pest megyében és Miskolc körzetében. Adótanácsadás, cégalapítás, könyvvizsgálat, jogi képviselet, bérszámfejtés, könyvelés. Ügyviteli program értékesítése, telepítése, betanítása, bérlete. HACCP rendszer kiépítés, felülvizsgálat.
http://rexinfo.shp.hu
Fontos adatokat tárolt és meg szeretne szabadulni az adathordozótól? Tisztában van azzal, hogy a korábbi adatok még meghibásodott merevlemezről is visszanyerhetők? Ha már nincs a továbbiakban szüksége adathordozójára, elavult vagy meghibásodott, akkor a legbiztonságosabban úgy válhat meg tőle, ha adathordozó megsemmisítés szolgáltatást vesz igénybe.
http://cikkek.w3w.hu/vegleges-adatmegsemmisites-magneses-adathordzokrol.cikk


Linkek - Szolgáltatás

Legújabb fejlesztésű Qness keménységmérő gépek forgalmazása, telepítése, szervizelése országosan. Megoldás a keménységmérésben: Materialteszt Kft. Célunk, hogy az előkészítés, gyártás és az ipar egész területén működő nagy számú műszer, berendezés folyamatosan megbízhatóan és főleg pontosan üzemeljen. E cél megvalósításában segít minket a javítás és karbantartás területén eltöltött több mint huszonöt éves szerviztapasztalat, és számos szerviztanfolyam, továbbképzés is.
http://www.kemenysegmerogepek.hu
Kérj ingyenes látványtervet, amely alapján elkészítjük a falfestést a baba-, vagy gyerekszobába. Ezzel nemcsak színessé, hanem dekoratívvá is tesszük a szobát. Ha van konkrét elképzelés írd meg, ha nincs segítünk kitalálni. Két egyforma mesefalat nem készítünk, garanciát vállalunk az egyediségre. Ha kicsi a szoba optikailag megnöveljük, ha nagy a szoba megszüntetjük az üresség érzetet.
http://www.gyerekszoba-falfestes.hu
Különleges minőség, elegancia, kényelem! Évtizedes múlttal rendelkező, kárpitozással és kiváló minőségű kárpitozott bútorok gyártásával foglalkozó, budapesti székhelyű vállalkozás. Saját modellválaszték, vagy akár egyedi bútorok. Hitvallásunk: Megrendelőink a minőség, a megbízhatóság és a kiváló ár-érték arány miatt választanak minket.
http://karpitosmuhely.hu
Dinamikusan alakulü gazdasági világunkban azok a cégek tudnak sokáig sikeresek és versenyképesek lenni, amelyek alkalmasak arra, hogy a gazdasági körülményekben beálló változásokhoz önmaguk is minél gyorsabban rugalmasan átalakulni, változni. Ez a változás elgé sokfajta lehet egy-egy szervezet életében. Jelentheti a cég stratégiájának változását, a vállalkozás struktúrájának átalkulását, a működés átalakulását, a tevékenységeket támogató rendszerek megváltoztatását és még sok további területét az általános folyamatoknak.
http://leanmanagement.hu
Ajtónyitás! Vállalkozásunk fő profilja az ajtónyitás. Sokan azt hiszik, hogy egy befeszített vagy berúgott ajtó megoldás egy bezárt ajtó kinyitására. Sajnos ez nem igaz, mivel sokkal több a helyreállítási költség, mint ha egy szakember nyitotta volna ki! Kollégáink évtizedes tapasztalattal és folyamatos után képzéssel úgy nyitják ki az ön zárt ajtaját, hogy a záron kívül semmi más nem sérül! / Ajtónyitás! Vállalkozásunk fő profilja az ajtónyitás. Kollégáink évtizedes tapasztalattal és folyamatos után képzéssel úgy nyitják ki az ön zárt ajtaját, hogy a záron kívül semmi más nem sérül!
http://kulcsember.com/ajtonyitas/
Igen sokszor próbálkozott már az elmúlt időszakban a társkereséssel és nagyon sok randin részt is vett? Volt eddig ennek valamilyen értelme? Csak a sikertelenség, ugye? Látogasson el Társkeresőiroda honlapunkra, ahol megtalálhatja Duals társkeresőnk elérhetőségét is. A megbízható Duals társkereső szolgáltatás egy különleges lehetőséget kínál fel Önnek is!
http://www.tarskeresoiroda.hu/
Tevékenységünket mely lőtt apró és nagyvad felvásárlásából és értékesítéséből áll, először Békés és Hajdú-Bihar megye területén kezdtük, de jelenleg a Dunától keletre gyakorlatilag minden megyében jelen vagyunk. A biztonságosabb felvásárlás és értékesítés érdekében 2007-ben vállalkozásunk 50 %-os tulajdonrészét értékesítettük a német tulajdonú szintén vadhús kereskedelemmel foglalkozó Josef Maier Gmbh részére. A tulajdonviszonyok átrendeződése után tevékenységünk növelése érdekében Füzesgyarmaton beruházásba kezdtünk, ahol a mai követelményeknek mindenben megfelelő hűtőházat építettünk, mely egyszerre nagyobb mennyiségű vad tárolására és kezelésére alkalmas. Tevékenységünk zökkenőmentes lebonyolításához 6 fő munkatárs és 6 db hűtőautó áll rendelkezésre. Elsődleges szempontnak tartjuk partnereinket igényeiknek megfelelően kiszolgálni, a tőlük megvásárolt vad ellenértékét pedig a lehető leggyorsabban részükre kifizetni.
http://www.sarretvad.hu
Elromlott, leszakadt redőnyét megjavítjuk a hívását követő pár órán belül! 25 éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére az ország egész területén! Kiszállási díjt nem számítunk fel! Hívjon minket! -Péter Úr-
http://redonyseg.eu
Társvadász honlapunkon most bemutatjuk Önnek is a diplomás társkereső  dual programunkat, amelynek keretében a diplomásoknak szeretnénk segítséget nyújtani a párkeresésben. Ha Önnek is évek óta problémát okoz az, hogy végre diplomás társra leljen, akkor mindenképen vegye igénybe szolgáltatásunkat! Várjuk megtisztelő megkeresését!
http://www.tarsvadasz.hu/
Az ASSA ABLOY magyarországi leányvállalata világszínvonalú azonosító és beléptető rendszerek kereskedelmét végzi. E biztonságtechnikai rendszerek Gyakori felhasználási területük szállodák, ipari objektumok hozzáférésvédelme. Az azonosító rendszer kivitelében lehet online és offline, fizikai (mechanikus) vagy rádiós technikát használó. A termékek könnyen installálhatóak a meglévő ajtókra, illetve a már működő vállalati számítógépes rendszerekbe is bekapcsolhatóak.
http://www.assaabloy.hu/en/local/assaabloy/Products/Access-control-and-identification-technology/
Mára már nem csak a gazdagoknak kiváltsága a kerti tó építés, hiszen ma már egész elérhető áron is lehet egy kedves kis kerti tavat beszerezni. Persze a tehetősebb megrendelők változatosabb, nagyobb dolgokkal is próbálkozhatnak, a határ a csillagos ezen a területen is. A kerti tó építés során sok különböző tényezőt kell figyelembe venni. Például a kerti tó alakja sem mindegy, mivel a szigetelő fóliának is megfelelően kell elhelyezkednie, igényes képet nyújtva. Ezen kívül még számos tényező van, cikkeinkben erről is informálódhat.
http://kertieden.hu/cikkek/toepites
Ha egy megbízható, számlázó programot keres, tekintse meg a rEvol Express megoldását. Szoftverünk hatékonyan kezelhető. Magától beírja a már felvitt információkat, és az ÁFÁ-t. Importálhatja a meglévő termék- és partneradatokat. A gyakran kiállított számlák elkészítését automatizálhatja. Programunkkal hasznos statisztikákat állíthat elő, melyeket importálhat. Programunk az egyedi igényeket különböző modulok elégítik ki. Amennyiben most igényli meg szoftverünket, 12 hónap terméktámogatást adunk ajándékba. Garantáljuk, hogy eleget tesz a törvényi előírásoknak. Egy számlát már kevesebb, mint fél perc alatt előállíthat. A számlákon feltüntetheti vállalkozása logóját. 20 év alatt 20 000 vállalkozás a rEvolution számlázó szoftvert választotta. Tegyen így Ön is!
http://szamlazoprogram.revolexpress.hu