Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxKiemelt ajánlások a katalógus Szolgáltatás kategóriájában

Rexinfo Kft - Teljeskörű könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatás Veresegyház, Gödöllő körzetében Pest megyében és Miskolc körzetében. Adótanácsadás, cégalapítás, könyvvizsgálat, jogi képviselet, bérszámfejtés, könyvelés. Ügyviteli program értékesítése, telepítése, betanítása, bérlete. HACCP rendszer kiépítés, felülvizsgálat.
http://rexinfo.shp.hu
Fontos adatokat tárolt és meg szeretne szabadulni az adathordozótól? Tisztában van azzal, hogy a korábbi adatok még meghibásodott merevlemezről is visszanyerhetők? Ha már nincs a továbbiakban szüksége adathordozójára, elavult vagy meghibásodott, akkor a legbiztonságosabban úgy válhat meg tőle, ha adathordozó megsemmisítés szolgáltatást vesz igénybe.
http://cikkek.w3w.hu/vegleges-adatmegsemmisites-magneses-adathordzokrol.cikk


Linkek - Szolgáltatás

Vállalunk kisebb javítást és teljes felújítást egyaránt. Túlnyomórészt lakossági megrendelésre dolgozunk, de időnként céges kéréseket is teljesítünk. Szinte teljes szakember gárdával rendelkezünk, ezért széleskörű a profilunk. Tevékenységünket főleg Miskolcon végezzük, de a környékbeli települések lakóinak megkeresését sem utasítjuk vissza. A megrendelő kérésére segítünk a megfelelő anyag kiválasztásában beszerzésében és házhozszállításában. Nagy százalékban magyar termékekkel dolgozunk, melyeket sokszor kedvezőbb áron be tudunk szerezni.
http://www.lakasszerviz-miskolc.hu
Hiteles fordítás alatt azokat a fordításokat értjük, amelyeknek az eredeti szöveggel való egyezését arra jogosított személy vagy szervezet hitelesítési záradékkal tanúsítja. Ezeket a fordításokat az eredeti dokumentummal összefűzik és általában címeres pecséttel látják el.
http://www.hitelesforditasok.hu/
Kis és közepes szériás CNC munkák, a számítógépes tervezéstől és háromdimenziós modellezésen keresztül egészen a munkadarab legyártásáig és szállításáig. Teljes körű CNC szolgáltatásainkkal, minden egyedi elképzelés megvalósításában szívesen állunk a rendelkezésére, adott esetben a tervezéstől, a legyártáson át, a szállításig. Egyedi igényeket kielégítő szerszám és prototípus gyártás: fúrás, furatesztergálás, dörzsölés, marás, menetvágás, menetmarás.
http://www.fezima.hu/
A karikagyűrű a végtelenséget, az örök összetartozást jelképezi. Az Affianced karikagyűrű párjai igen sokfélék és mindig készek vagyunk egy újabb gyűrű vagy más ékszer tervezésére. A mintázatokat tekintve a lehetőségek végtelenek. A megrendelő ötlete remek kiindulási pont, ehhez tesszük mi hozzá szakmai tapasztalatainkat és kreativitásunkat. A karikagyűrű vagy másként jegygyűrű tervezése során tökéletesen ráhangolódunk a megrendelő stílusára, hiszen már az első találkozáskor kiderül, hogy valamilyen klasszikus karikagyűrű illene hozzájuk vagy valami extravagáns irányba szívesebben, indulnának. A gyűrű tervek több személyes találkozó eredményeképp születnek meg és a kész karikagyűrűk minden esetben örömmel és büszkén viselt ékszerekké, válnak. Ha ön és szerelme is a tökéletes karikagyűrűre vágynak, kérjenek időpontot személyes, találkozóra és megmutatjuk a lehetőségeket.
http://www.affianced.hu/ekszerek/karikagyuru/
Cégünk egyedi grafika alapján elkészíti igényes honlapját, keresőbarát kialakításban, akár több nyelvű kivitelben. Több éves honlapkészítési, kereső optimalizálás tapasztalattal rendelkezünk Honlap kivitelezést, tervezést az Ön ötletei alapján végezzük Folyamatosan kommunikálunk Önnel! A webolda elkészítése után is segítünk! Betanítjuk az admin felület használatára. Segítőkészek vagyunk Rendelkezünk webáruház, kereső optimalizálás, honlapkészítés referenciákkal. Ingyen webtárhelyet adunk egyes csomagokhoz Gyorsan,olcsón elkészítjük a honlapot, microssite már 30.000.-Ft+Áfa ártól! Tapasztalt webdesignerekkel dolgozunk Tapasztalt webgrafikusokkal dolgozunk Egyszerűen kezelhető magyar nyelvű admin felületet adunk a honlaphoz Pontkom Stúdió Kft.
http://www.honlapkeszites.biz/
Néhány mondatban rólunk: 2012 májusában indítottuk be Limuzinos szolgáltatásunkat, autónk egy közel 10 méteres, 12 személyes fehér full extrás tetőablakos Lincoln Town Car limuzin, amely 2012 április végén került teljes felújításra. Limuzin bérlés szolgáltatás, korrekt áron, az Ország egész területére. Budapesten az első óra 25.000 Ft, a második óra 15.000 Ft, a harmadiktól pedig 10.000 Ft-ot számítunk fel, az ár tartalmazza a sofőrt és egy üveg pezsgőt is. WhiteLimo -
http://whitelimo.hu/
Társaságunk nagy súlyt fektet arra, hogy minden ügyfelünk a legmagasabb színvonalú alkuszi szolgáltatásban részesülhessen. Online felületünk a legjobb összehasonlító programot alkalmazza. Egyedi biztosítási igények kiszolgálásához egyedi megbízási szerződésben biztosítunk garanciát a szakszerű kiszolgálásra. Tapasztalatainkat a biztosítási egyesület alapítása, illetve biztosítási igazságügyi szakértés területén is volt alkalmunk erősíteni.
http://www.biztositas-szolnok.hu/
Sokáig volt a családunkban rémálom a szobafestés. A szakemberünk rendkívül szépen dolgozott és szegről végről még a rokonunk is volt. Csak volt egy nagy hibája: a megbízhatatlanság. Ha azt mondta hétfőn jön, akkor kedden jelent meg, ha délelőttre ígérte, akkor estefelé telefonált, hogy nem tud jönni. Aztán elköltöztek a családjával és új mestert kellett keresnem. Most már tudom, hogy milyen egy igazi profi szobafestő. Megbízható, tisztán és szépen dolgozik. Ég és föld.
http://www.szobafesto-budapest.hu
Bomba jó áron kínáljuk lapszabászati szolgáltatásainkat, több mint 330 színben, tekintse meg akciós ajánlatainkat. A lapszabászat cégünk egyik fő üzletága, és emiatt a rendeléseket sorban, egymás mellett menedzseljük. Lapszabászat szolgáltatásunk igény esetén gyors is lehet, de ez függ a lapszabászatra leadott megrendelés színétől (bútorlap színétől) és a beszerzendő ABS élzárástól is. Mivel több száz színnel dolgozunk, így széles beszállítói körrel rendelkezünk. A lapszabászatra leadott megrendelések standard határideje 3-5 munkanap, de a lapszabászat leterheltségétől függően ez rövidebb is lehet. Ha lapszabászat igényed van, akkor azt javaslom, hívd fel kollégáinkat a telefonszámainkkal, és kérj részletes lapszabászati árajánlatot a 06-1-231-00-23-as központi lapszabászatfelvevő vonalunkon! Woodexpress Kft.
http://www.woodexpress.hu
Cégünk, garanciát vállal az elvállalt munkák zökkenőmentes lebonyolítására.Magyarországon elsőként és egyedüliként, amennyiben azt a körülmények lehetővé teszik - 3D (térhatású) esküvői képek készítését. A fotókhoz speciális szemüveget biztosítunk.
http://www.eskuvo-eskuvofotozas.hu
Ha azt szeretnéd, hogy a vendégeid csak ámuljanak és nagyon jól érezzék magukat...nálunk a legjobb helyen jársz! Közel száz esküvővel a hátunk mögött nagy szakmai tapasztalattal és személyes odafigyeléssel megvalósítjuk a legkülönlegesebb kívánságokat is. Munkánk célja, hogy levegyük az ifjú pár és a család válláról az utánajárás és az esküvőszervezés terhét és hogy tapasztalatunknak és ötleteinknek köszönhetően minden csodálatos és zökkenőmentes legyen a nagy napon. Fontosnak tartjuk, hogy a menyasszony és vőlegény a legapróbb dolgokban is számíthasson segítségünkre, támogatásunkra és, hogy a szervezés hónapjai során közvetlen, szinte baráti kapcsolat alakuljon ki közöttünk. Így tudjuk ezt a hagyományos családi ünnepet a Ti személyiségetekhez illő módon tökéletesen megszervezni. Esküvői kellék webshopunk kínálata: egyedi köszönetajándékok; esküvői kellékek szertartásra: homokceremónia, gyertyaszett, gyűrűpárna, sziromkosár; esküvői dekorációs kellékek: meghívó, ületetőkártya, dekor kövek, úszó és papírlámpások.
http://www.probonitas.hu/
A Sepedovit Kft. elsősorban a szennyvíztisztító telepek és vízművek számára kínál teljeskörű szolgáltatást a szennyvíziszapok elhelyezésére, hasznosítására. A szennyvíztisztításból származó szennyvíziszap hatékonyan hasznosítható a mezőgazdaságban. Cégünk elvégzi a szükséges laborvizsgálatokat, végigjárja az engedélyeztetéshez szükséges folyamatokat, elvégzi a szennyvíziszap kiszállítását, mezőgazdasági kijuttatását, és nyomon követését. Teljeskörű szolgáltatásunkkal igyekszünk levenni a terhet partnereink válláról.
http://www.sepedovit.hu