Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxKiemelt ajánlások a katalógus Szolgáltatás kategóriájában

Rexinfo Kft - Teljeskörű könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatás Veresegyház, Gödöllő körzetében Pest megyében és Miskolc körzetében. Adótanácsadás, cégalapítás, könyvvizsgálat, jogi képviselet, bérszámfejtés, könyvelés. Ügyviteli program értékesítése, telepítése, betanítása, bérlete. HACCP rendszer kiépítés, felülvizsgálat.
http://rexinfo.shp.hu
Fontos adatokat tárolt és meg szeretne szabadulni az adathordozótól? Tisztában van azzal, hogy a korábbi adatok még meghibásodott merevlemezről is visszanyerhetők? Ha már nincs a továbbiakban szüksége adathordozójára, elavult vagy meghibásodott, akkor a legbiztonságosabban úgy válhat meg tőle, ha adathordozó megsemmisítés szolgáltatást vesz igénybe.
http://cikkek.w3w.hu/vegleges-adatmegsemmisites-magneses-adathordzokrol.cikk


Linkek - Szolgáltatás

Szabó Adrián esküvő fotós weboldala. Az oldal témája a kreatív esküvőfotózás, e-session eljegyzésfotózás, Trash the Dress fotózás. Az oldalon található bemutatkozó esküvői képgaléria és egy blog is mindenféle képekkel és írásokkal.
http://www.eskuvo-adrianfoto.hu
Ha még nem döntötte el, hogy kire bízza az esküvője fotózását, akkor most megmutatjuk a legjobb választást. Ha igazán kellemes képeket szeretne az esküvőjéről, akkor itt a megoldás. Igényes, meghitt, szerelmes képekben mutatja be a fotós az esküvőjüket. Az ország egész területén a rendelkezésükre áll. Nézzen be hozzá, hogy az eddig készített fotói alapján, meggyőződhessen az igényes képek kiváló minőségéről. Döntsön belátása szerint, hogy a legjobb képeket kapja majd a nagy napról.
http://www.eskuvomost.hu/
ASTON munkaerő kölcsönzés, bérmunka megoldások felsőfokon! Üzletágunk szorosan kapcsolódik a munkaerő-kölcsönzési tevékenységünkhöz, partnereink időszakos kapacitásbeli problémáit hivatott megoldani. Napjainkban a gazdasági élet szereplőinek legnagyobb kihívása, hogy a gyorsan változó körülményekhez alkalmazkodni tudjanak. Az alkalmazkodás alapfeltétele a megfelelő szervezeti felépítés, a megfelelő személyi bázis. Az emberi tudás és munkavégzés felértékelődött, valamint a legjobb munkatársak megtalálása, motiválása olyan feladattá vált, ami jelenünkben külön tudományággá nőtte ki magát.
http://www.astongroup.hu/
Komplex vagyonvédelmi rendszereinek kiépítése a tervezéstől a kivitelezésig. Önnek fontos, hogy vállalkozását vagy otthonát  amíg Ön dolgozik, nyaral vagy éppen otthon pihen a családjával a nap 24 órájában a lehető legnagyobb biztonságban tudja. Nekünk hivatásunk, hogy mindezt tökéletesen megvalósítsuk az Ön számára! Legyen szó lakásról, családi házról, irodáról, komplett irodaházról, egészségügyi intézményről, pénzügyi intézetről, üzlethelyiségről, üzletközpontról, termelőüzemről, ipari létesítményről vagy kiterjedt területen fekvő gyártelepről cégünk több mint 10 éves szakmai tapasztalattal és nívós referenciákkal vállalja biztonságtechnikai rendszerek tervezését, telepítését, rendszeres karbantartását és szervizelését.
http://www.biztonsagtechnika.co/
1998 óta kötelező az akadálymentesítés Magyarországon, melynek megvalósításához kötelező rehabilitációs szakértő alkalmazása. Rehabilitációs szakértőként segítem az építész tervezőket az akadálymentesítés megvalósításában. Átnézem az engedélyes szintű terveket, megírom az akadálymentesítési műszaki leírást, ellenjegyzem a terveket, valamint rehabilitációs nyilatkozatot állítok ki az akadálymentesítés megfelelősségére vonatkozóan. EU-s pályázatoknál is kötelező az akadálymentesítés, valamint rehabilitációs szakértő alkalmazása. Szakértői díjam elszámolható a pályázatokban. Több éves gyakorlattal rendelkezem.
http://www.akadalymentesitesiszakerto.hu/
Professzionális meghívógyártás: ballagási, esküvői meghívók készítése a meghívó.hu-tól. Változatos meghívó fajták közül lehet rendelni, mint például a pausz betétes meghívó. Az ilyen meghívó áttetsző papírral készül, hozzáillő kis kártyával. Akár nagy méretben rendelhető! Minden meghívóhoz sok gyári mintát lehet választani, de magótól értetődően saját képekkel is elkészíttetheti őket.
http://www.meghivo.hu
Cégcsoportunk vagyonvédelmi részlege, kiemelt jelentőséget tulajdonít a kellemes, kulturált megjelenésnek, az udvarias magatartásnak, a partnerek és ügyfelek munkája során fellépő szolgáltatásbeli nehézségek hatékony megoldásának. Irodaépületek és ipari épületek  üzemcsarnokok, raktárépületek, termelőüzemek komplex vagyonvédelmi rendszereinek kiépítése a tervezéstől a kivitelezésig. Rendezvénybiztosítás, szállítmánybiztosítás és fegyveres őrzés, személyvédelem, különleges helyszínek és események biztosítása képzett munkatársakkal.
http://www.vagyonvedelem.co/
Szeretnéd megismerni a hazai mobiltelefon-szolgáltatás legjobb képviselőit? Akkor nézz körül összehasonlító portálunkon, mert itt a kábeltévé, mobilinternet és otthoni internet szolgáltatók csomagjai mellett a legjobb mobiltelefonos csomagokat és havidíjakat is megtalálod. Nézz körül nálunk!
http://www.internetet.hu
Eladó cégek: eladó cégek hitelhez, pályázatokhoz, bővítéshez. Információk eladó cégek megvásárlásának folyamatáról, eladó cégek megvásárlásában rejlő lehetősgekről, szabályokról, eladó cégek közvetítése. Információk eladó céget keresőknek. Eladó cég kínálat, kiemelt eladó cég ajánlatok...
http://www.elado-cegek.net
Portál jogászoknak és joghallgatóknak. Információk jogász képzésről, a jogászpályáról, ügyvédségről, közjegyzőkről, bíróságról, ügyészségről. Mi a jogász képzés főbb sarokpontjai? Milyen elhetőségek vannak szakjogász képzés keretében? Milyen szakjogéász képzések érhetők el? Mit tanítanak a szkjogász képzéseken? Hogyan néz ki a jogi szakvizsga? Hogyan lehet a jogi szakvizsgára jelentkezni? Miért jó egy jogásznak a jogi szakvizsga?
http://www.jogasz-info.com
Mi a csődeljárás? A csődeljárás azonos a felszámolási eljárással? Mik a csődeljárás főbb lépései? Mi a fizetési moratórium? Mi a csődeljárási egyezség lényege? Mit mond a csődtörvény a sikertelen csődegyezségi kísérletről? Mi a szerepe a vagyonfelügyelőnek a csédeljárással kapcsolatban? Mik a hitelezők lehetőségei a csődtörvény alapján a csődeljárásban? Csak a csődeljárást szabályozza acsődtörvény? Mi a különbség a felszámolás és a csődeljárás között? Mikor van helye felszámolásnak és mikor csődeljárásnak? A csődeljárást automatikusan felszámolási eljárás követi? Megindulhat a felszámolás csődeljárás alatt is?
http://www.csodeljaras.net
A márka, a márka ismertsége óriási értéket képviselhet a gazdaság szereplő számára. Valamely embléma, jelszó egy termék vagy szolgáltatás sikerét vagy bukását is hozhatja. A jogszabályok ezért régóta védelmet biztosítanak ezen marketingeszközök számára. A védjegy bejegyzése, a bejegyzett védjegyhez kapcsolódó védelmi szabályok biztosítják az adott márka bevezetője számára azt, hogy kizárólagos joga legyen a védjegy használatára. A jogirodalom ismer atipikus védjegyeket is, ezek jogszabályi elismertsége kétséges lehet. Az egyes államok különbözőképpen kezelik a védjegyeket, azonban van lehetőség egységes védjegyoltalomra is.
http://www.avedjegy.info