Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxKiemelt ajánlások a katalógus Szolgáltatás kategóriájában

Rexinfo Kft - Teljeskörű könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatás Veresegyház, Gödöllő körzetében Pest megyében és Miskolc körzetében. Adótanácsadás, cégalapítás, könyvvizsgálat, jogi képviselet, bérszámfejtés, könyvelés. Ügyviteli program értékesítése, telepítése, betanítása, bérlete. HACCP rendszer kiépítés, felülvizsgálat.
http://rexinfo.shp.hu
Fontos adatokat tárolt és meg szeretne szabadulni az adathordozótól? Tisztában van azzal, hogy a korábbi adatok még meghibásodott merevlemezről is visszanyerhetők? Ha már nincs a továbbiakban szüksége adathordozójára, elavult vagy meghibásodott, akkor a legbiztonságosabban úgy válhat meg tőle, ha adathordozó megsemmisítés szolgáltatást vesz igénybe.
http://cikkek.w3w.hu/vegleges-adatmegsemmisites-magneses-adathordzokrol.cikk


Linkek - Szolgáltatás

Lakásfelújítás sok éves tapasztalattal rendelkező profi szakembereinktől, most még nagyobb kedvezményekkel és jutányosabb áron! Válasszon minket Budapest területén, ha lakásfelújításra, szobafestésre, vagy családi ház építésére van szüksége! Velünk jól jár!
http://www.lakasfelujitas1.hu
Annak érdekében, hogy Ügyfeleink részére a lehető legszélesebb körű szolgáltatást tudjuk nyújtani, adótanácsadó céggel, közbeszerzési referenssel, az igazságügyi minisztérium által akkreditált mediátorokkal, több budapesti és vidéki ügyvédi irodával, ingatlanközvetítő, befektetési és beruházás-szervező céggel valamint spanyol és héber tolmáccsal állunk partneri kapcsolatban. A magyar nyelvet nem beszélő ügyfeleinkkel ezen felül, angol és német nyelven tartjuk a kapcsolatot.
http://www.drtauszjudit.hu
A Geppetto Belsőépítész Iroda Budapest egyik elismert belsőépítész stúdiója. Segítségünk végig kíséri Önt az ingatlan lehetőségeinek feltárásától a tervezésen át a kivitelezésig. Irodánkban a személyes konzultáció során feltérképezzük igényeit, majd a katalógusokból kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb alkotó elemeket. Természetesen mi is megtekintjük a berendezni kívánt ingatlant. Az igények, és lehetőségek ötvözetéből készítjük el a tervet, mely véleményezés után valósul meg. Ez garantálja, hogy otthona az igényeinek, vágyainak megfelelő kialakítást nyerje el. Hírlevelünkre feliratkozva a www.geppetto.hu honlapunkon, sok hasznos információhoz juthat a belsőépítészet világából.
http://www.geppetto.hu
Több vagyunk mint egy digitális nyomda! Nem csak kinyomtatjuk elképzeléseit, de amennyiben szeretné, Esko Kongsberg kivágógépünkkel ki is vágjuk! Ezzel képesek vagyunk teljesen egyedi arculati elemek előállítására. Vállaljuk teljes arculattervek elkészítését, web-programozást is. LED falainkkal Ön ott lehet bárhol, sport eseményeken, sportpályákon, rendezvényeken, vagy akár az utcán. Így egész biztosan felfigyelnek hirdetésére, könnyen ki tud tűnni a többi hirdető közül.
http://www.makroforce.hu
Amennyiben Önnek több honlapja van illetve túl alacsony a jelenlegi tárhely kapacitása, viszont nem akar drága szervert vásárolni és üzemeltetni ezesetben a directadmin.co.hu a legjobb megoldás Önnek. Szerverünk mindenki számára olcsó megoldást jelent. Olcsóbb fenntartani, nincs kezdő költség illetve nem kell hardveres meghibásodástól sem tartania. Számítógépeinket nagyteljesítményű hardveres virtualizálásra alkalmas szervereinken alakítjuk ki, melyek 1Gbit/s sebességgel kapcsolódnak. Minden VPS egyedi IP címen fut. Virtuális szerverét előre telepített DirectAdmin webes felülettel biztosítjuk Önnek. Ezzel egyszerűen menedzselheti tárhelyét, domainjeit és szerveres beállításait. Saját maga hozhat létre email címeket, adatbázisokat, FTP kapcsolatokat.
http://directadmin.co.hu
rövid jellemzés: Virtuális szerverek 99,5% feletti éves rendelkezésre-állással, webtárhelyek kedvező áron, domain regisztráció megbízható partnertől. hosszú jellemzés: Ha végre egy megbízható virtuális szervert szeretne, próbálja ki szolgáltatásunkat! Xen Server alapú virtuális szervereink magas rendelkezésre-állásukkal és kedvező árukkal kitűnnek a konkurens cégek ajánlatai közül! Szervereinket a BIX épületében üzemeltetjük, természetesen gigabites kapcsolattal. Kolléganőnk és rendszergazdáink egyaránt állnak rendelkezésére, ha bármilyen kérdése felmerül.
http://www.vpsszerver.org
Egyedi, kiállítási standok tervezése és építése profikkal. Az EurExpo csapata 2002 óta foglalkozik egyedi igényekre szabott kiállítási standok tervezésével és építésével. A közel egy évtizedes múlt alatt számos hazai és nemzetközi referenciára tettünk szert a gazdaság különböző szektoraiból. Kérjük, látogassa meg weboldalunkat, ahol eddigi munkáinkat és képes referenciáinkat is megtalálja!
http://eurexpo.hu
Vegyszermentes szőnyegtisztítás az Ön otthonában, irodájában az innoproptisztítószerekkel történő széndioxidos BIO takarítással
http://www.netfuture.hu/szonyegtisztitas.html
Lakások,családi házak,irodák,pincék és padlások lomtalanítását,teljes kiürítését vállaljuk!Az áraink tartalmazzák a csomagolást,a lomok ki illetve lehordását és hivatalos hulladéklerakó telepre történő elszállítását.
http://lomtalanitas.info.hu
Fő tevékenységünk a veszélyes anyagokhoz, készítményekhez kötelezően előírt biztonsági adatlapok készítése, fordítása, illetve szakmai lektorálása. A biztonsági adatlap készítés mellett egyéb tanácsadói, szolgáltatói feladatokat (REACH, GHS/CLP) is ellátunk, illetve kapcsolódó bejelentési (OKBI), engedélyeztetési (biocid, növény védőszerek, stb) segítséget nyújtunk ügyfeleinknek. Tevékenységünket kiegészítettük munkavédelmi szolgáltatásokkal is: munkahelyi kockázatértékelés, rendszeres és időszakos munkavédelmi feladatok ellátása.
http://www.biztonsagiadatlap.hu
Társadalombiztosítási ügyintéző szakképzést indít cégünk, mely során olyan ismeretekre tehet szert, melyek alkalmazásával sikeres OKJ-s vizsgát tehet a tanfolyam végeztével. Álláskeresési esélyei növelésével megvalósíthatja mindazokat a terveket, melyeket ez idáig talán az alacsony jövedelem, vagy a bizonytalan munkahelyi körülmények miatt elérhetetlennek tartott.
http://okj-kepzes-tanfolyam.com/tarsadalombiztositasi-ugyintezo-tanfolyam
A Solidus Flottakezelő Kft. azzal a céllal jött létre, hogy ügyfelei részére teljes körű, költséghatékony szolgáltatást nyújtson gépjárműveinek üzemeltetésébe. Fő profilunk az autókölcsönzés és a flottakezelés. Gépjárműveink minden igényt kielégítve, széles kínálatot nyújtanak jelenlegi és leendő ügyfeleink részére. Szolgáltatásainkat és árainkat úgy alakítottuk ki, hogy az egyaránt megfeleljenek a magyar és külföldi ügyfeleink elvárásainak. Szakmailag képzett kollégáink több éves tapasztalata, szabályozott munkafolyamatainak és szigorú belső követelményrendszerünk biztosítja minőségi szolgáltatásunkat. Bővebb információért kérjük, hívja központi telefonszámunkat +36-40/620-420, vagy írjon nekünk az info@solidusflotta.hu e-mail címre.
http://solidusflotta.hu