Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxDataclear

Linkek - Számítástechnika

Cégünk a Perfect-it Services Kft. KKV vállalatoknak kínál rendszergazda és kapcsolódó szolgáltatásokat, kérje ingyenes ajánlatunkat még ma! Vállalkozásunk alaptevékenysége a rendszergazda szolgáltatás, amelynek keretében reméljük, bekapcsolódhatunk az Ön kiterjedt ügyfélköre hardver feladatainak megoldásába. A Perfect-IT Services Kft nevében benne rejlő "tökéletes" szóhoz méltóan végzi az IT feladatokat meglévő partnerei körében, így téve nélkülözhetetlenné az általa végzett tevékenységet. Ezen sikeres munkatapasztalatunk garancia arra, hogy az Önök üzletfelei részére az informatikai eszközeikkel kapcsolatos feladataikat megbízhatóan, gyorsan és egyszerűen végezhessük.
http://www.perfect-rendszergazda.hu
A WhySpo Shop 2 éve robbant be a hazai elektronikai termékeket forgalmazó internetes boltláncok közé. Nálunk az ügyfelek elégedettsége mellett természetesen a versenyképes ár szintentartása a cél.Naponta olcsóbbnál olcsóbb termékek szines palettálya várja az érdeklődőket. A számitógépéhez szinte bármit megtalál.
http://whysposhop.host22.com/
Az xoo.hu szolgáltatásai. Xen alapú virtualizációt használunk, márkás fizikai szervereken, melyek a Victor Hugo utcában vannak elhelyezve. A legkisebb, 256 MB RAM-os csomagot már 2000 Ft alatt megkaphatja. Érdeklődjön telefonon, vagy e-mailen.
http://xoo.hu/vps/
Márkafüggetlen budapesti laptop szakszervizünkben díjmentesen vállaljuk laptopok, notebookok illetve netbookok szakszerű javítását rövid határidővel. Hibafeltárás már egy munkanapon belül. Akár hardveresen akár szoftveresen hibásodott meg számítógépe, mi biztosan meg tudjuk javítani azt. Adatmentésre lenne szüksége? Nem gond! Hibás, megformázott merevlemezekről is vállaljuk az adatok visszaállítását.
http://rapidrepair.hu
Mi a célja egy iPhone alkalmazás fejlesztés bevállalásának? Mivel az Apple szigorú követelményeket támaszt az iPhone alkalmazás minőségével kapcsolatban, az iPhone készülékekre célszerű inkább közösségteremtő, illetve szórakozást vagy játékélményt nyújtó alkalmazásokat fejleszteni. Az iPhone alkalmazás kiválóan alkalmas például magazinok, weboldalak vagy egyéb tartalmak egy részének vagy egészének mobileszközös szolgáltatására.
http://www.iphonefejleszto.hu/iphone-fejlesztes.aspx
Az intelligens mobil eszközök széleskörű elterjedése átformálja a digitális média és az üzleti adminisztráció lehetőségeit. A nagy kijelzős "okostelefonok", tabletek és PDA-k - köszönhetően a hardveres felszereltségüknek - módot adnak a webes és multimédia tartalmak élvezhető megjelenítésére. Ráadásul a csökkenő készülékáraknak és a gyártók által forgalmazott egyszerűbb, ámde kedvező árú készülékeknek köszönhetően az intelligens mobileszközök penetrációja a lakosság körében rohamosan nő. A tény, hogy lassan 3 emberből 2-nek okostelefon lapul a zsebében, új távlatokat nyit a digitális média világában.
http://www.mobilalkalmazasfejlesztes.hu/
Szarvas és vonzáskörzetében, cégeknek vállalkozásoknak és lakosságnak nyújtunk számítógépekkel kapcsolatos megoldásokat, a távjavítástól kezdve az otthoni javításig! Vállalkozásunk profilja a megrendelő kényelme . Nem kell bajlódni a gépének hurcolásával, kollégánk házhoz megy és kijavítja a hibát, amennyiben az lehetséges. Ha mégsem, akkor gondoskodunk az elszállításról és a visszaszállításról is!
http://pcszarvas.uw.hu
Tudta-e Ön, hogy a SharePoint segítségével nem csupán időt, de pénzt és energiát is takaríthat meg akár a saját, akár cégének munkatársai számára? A csoportkommunikáció, a SharePoint által nyújtott csoportos munkavégzés kiszélesítheti a megszokott vállalati kommunikáció megszokottnak mondható határait, felhasználásával beosztottjai dokumentumokat hozhatnak létre, oszthatnak meg, archiválhatnak - ugyanakkor lehetőségük nyílik ezen anyagok gyors, pontos és biztonságos megosztására is, illetve azok csoportos szerkesztésére is. Többet profitáltunk a Sharepoint használatából, mint azt először gondoltuk: mindenki megtalálja a keresett dokumentumokat - ráadásul mindenből biztosan a legfrissebb verziót - és végre nem tévedünk el az adatrengetegben.
http://www.sharepoint.hu/
A világ legnagyobb PC-gyártója, a Hewlett Packard már jó néhány közkedvelt laptop családot tett le az asztalra az utóbbi években. Az otthoni és üzleti felhasználásra szánt HP notebookok supportja kiemelkedően jónak mondható, így előszeretettel vásárolják magánemberek és cégek egyaránt. A PCUnion webáruházában egy év garanciával, ingyenes házhoz szállítással vásárolhatók meg a használt HP laptopok.
http://pcunion.hu/hasznalt_laptop_notebook_olcson?filter=4874:HP
A számítógép monitora egy kulcsfontosságú periféria. Ezen keresztül tart kapcsolatot a számítógép az emberrel. Ha elromlik a monitor az olyan mintha az egész vas semmit sem érne. Ha Ön budapesti és elromlott például az lcd monitora akkor hozza be nyugodtan szervizközpontunkba az 1074 Budapest Alsó erdősor u. 3. címre. Közel vagyunk a Blaha Lujza térhez és meglepően kényelmes a parkolási lehetőség. 24 órán belül képesek vagyunk elhárítani a monitor hibáját de 48-72 óráig a javítás után különböző terhelésekkel tesztelni szoktuk és csak a maximálisan jól működő monitorokat engedjük ki a kezünk közül.
http://www.szamitogepszerviz.info/monitor-szerviz.html
Úgy érzi, hogy ha csinálna is egy weboldalt, akkor sem biztos, hogy normálisan fel tudná tölteni tartalommal, hiszen a fogalmazás távol áll Öntől? Nem kell megijedni, így is lehet profi weboldala, ha igénybe veszi szolgáltatásunkat. Friss, fiatal csapatunk pillanatok alatt megfogalmazza a kívánt szövegeket, mégpedig a lehető legjobb kivitelben.
http://ppcseo.magyar-tarhely.hu/
A plc programozás általában olyan szövegkörnyezetben fordul elő, ahol az automatizálás, és az irányítástechnika is megtalálható. Ugyanis szorosan összefüggnek. Míg az automatizálás a korszerűtlen berendezések automatizálását jelenti. Újra működőkepéssé teszi őket. A Plc programozás a relés vezérlések kiváltására alkalmas. Egy logikai vezérlő. Az automatizálásban és irányítástechnikában járatos szakember gárdára van szükség a plc programozás sikeres kivitelezéséhez.
http://contireg.hu/plc-programozas.html