Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxLinkek - Sport

Ha olyan testmozgási formára vágysz, ami segít megvédeni magad szükség esetén és a szellemi frissességedre is jó hatással van, próbáld ki az aikido-t a SAS Budapest harmadik kerületi edzőtermében! Az edzéseken nem csak a mindennapi stresszt vezetheted le, hanem elsajátíthatod az önvédelem képességét, mely nem a fizikai erőkifejtésre, hanem a test és szellem összehangolására épül.
http://www.sas-aikido.hu/tartalom/csillaghegy
Hogy megbízható forrásból tudj meg mindent az aikidoról, látogasd meg a Dojochosi's Blog-ot, melyet az Aikdo Shurenkan dojo alapítója, illetve vezetője indított! Hochstrasser Norbert sportoktató és vizsgáztató betekintést enged a gyakorló csoportok életébe és annak változásaiba, az edzőtáborok és a közös munka hangulatába, valamint azt is megosztja az érdeklődőkkel, hogyan zajlik az aikido vizsga.
http://dojochosi.wordpress.com
A Power Plate edzés különlegessége abban van, hogy a többi sport nagyjával szemben, amik során keményen kell küzdenünk azért, hogy izmainkat átmozgassuk, ennél ez reflexből történik. A gép ugyanis vibrációt kelt a talpunk alatt, aminek köszönhetően egyensúlyunkat folyamatosan elvesztjük, erre persze izmaink összehúzódással reagálnak, mert stabil helyzetet akarnak kialakítani.
http://www.sanoinvita.hu/powerplate
A személyi edző segít önnek céljai megvalósításában. Legyen az ön célja a fogyás, vagy az izomzat fejlesztése, esetleg az állóképesség javítása személyre szabott edzés program segítéségével elérhető lesz a célja. Különféle edzés formák, (TRX, Kettlebell, G-Flex) elérhetőek az Universum Fitness, Récsei Centerben a segítségemmel, vagy kérés esetén az ön otthonában is. Életmódi és étkezési tanácsok, valamint megfelelő motiváció, hogy megvalósíthassa álmait.
http://sziszkatraining.hu/szemelyiedzes.html