Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxLinkek - Sport

Magyarországon az egyik legtöbb aktív kerékpáros apróhirdetéssel rendelkező weboldal, amit mindenkinek ajánlok, aki eladná felesleges biciklis alkatrészét, vagy rendkívül kedvező áron vásárolna használtan kerékpáros terméket! Az oldal lehetőséget ad magánszemélyek számára megunt, használt kerékpár vagy azzal kapcsolatos kerékpár alkatrész, vagy termékek hirdetésére. A TestBike Bolhapiacot mindenkinek ajánljuk, aki eladná felesleges biciklis alkatrészét, vagy rendkívül kedvező áron vásárolna használtan kerékpáros terméket! Könnyen, gyorsan képes lesz eladni használt vagy új kerékpárját vagy kerékpár alkatrészét! A kiszemelt terméket végül a hirdetővel egyeztetett módon és helyen vásárolhatja meg! A katalógusrendszernek köszönhetően az olvasók egyszerűen, három kattintással elérhetik a keresett hirdetéseket, amelyeket rendezhetnek is ár, régió, és dátum szerint. A hirdetéseknél hozzászólásra is van lehetőség. A használt kerékpár apróhirdetés oldalon magánszemélyek hirdethetnek megunt, használt kerékpárt vagy azzal kapcsolatos kerékpár alkatrészt, vagy termékeket.
http://bolha.testbike.hu/
A kerekpar.info weboldalon könnyen, két kattintással megtalálhatja magának a legközelebbi magyarországi kerékpárboltot vagy bicikli szervizt! A biciklibolt keresési eredményoldalon nemcsak az üzlet nevét és címét kaphatja meg eredményül, hanem a weboldalát és egy Google maps linket, ahol rögtön megnézheti helyileg pontosan hol van az adott üzlet! Akinek még nincs kerékpárja, de gondolkozik a vásárlásán, vagy kiegészítőre lenne szüksége, hasznos tanácsokat talál itt kerékpár vásárláshoz. A kerékpár választás és vásárlás kérdése a legtöbb ember életében legalább egyszer felvetődő probléma forrása. Kinek, milyen bringa lenne jó?
http://kerekpar.info
Sí- és snowboard felszerelésekkel, síruházattal szolgálunk kizárólag minőségi termékeket gyártó nemzetközi cégektől beszerezve, garantáltan Budapest legjobb árain. A Tormasport a legtöbb termékét közvetlenül a gyártóktól szerzi be, nem a nagykereskedőktől, így a végső vásárló minimum 30-40%-kal olcsóbban tudja megvásárolni a kívánt eszközöket, legyen az síléc, sícipő, síruha, kesztyű, bukósisak. Újdonság, hogy az idei szezontól kezdve Atomic és Fischer sífutóléceket, valamint SWIX vaxokat is elkezdtünk forgalmazni. Sífelszerelést tekintve az Atomic, Volkl, Fischer és az Elan legújabb modelljei és a Salomon kifutó modelljei is nagy választékban megtalálhatóak nálunk.
http://tormasport.hu/
A kites.hu Magyarország az első tematikus sárkány oldala, melynek célja a hazai sárkányeregetők táborának növelése. A sárkányeresztés népszerű tevékenység, melyhez gyermekkorban kellemes élmények párolusnak. A emberiséget mindig foglalkoztatta a szél, annak ereje, illetve a felhasználási módok. Egyre népszerűbb szabadidősport a sárkányozás. Gyereksárkány, papírsárkány, sportsárkány, kite, trükksárkány és paplansárkány, a paletta szinte végtelen. Az idők folyamán az egyszerű sárkányeregetésből sárkányreptetés alakult ki, amikor a pilóta ténylegesen irányítja a sárkány és trükköket hajt végre. A sárkányozás mind kisebbek, mind felnőttek számára tartalmas, izgalmas időtöltés.
http://kites.hu
Mindannyian jártunk már úgy, hogy az uszodai vagy természetes vizekben fülgyulladást kaptunk. A vízi sportot űzök nap, mint nap ki vannak téve a fertőzött víz veszélyeinek, de a nyaralók is bizonyos időszakokban szenvedhetnek a víz okozta fülgyulladástól. A SwimSeal védő fülcseppnek köszönhetően ezek a fájdalmak, kellemetlen tünetek mindenkor megelőzhetőek.
http://fulgyulladas.hu/
A legjobb frizbik és bumerángok egy helyen? Az Aerobie.hu egy olyan tematikus oldal, ahol megtalálhatsz mindent a komoly 406 méteres világrekordot tartó Aerobie Pro Ringtől, a vicces és mókás hajlékony Squidgie disc-ig. Célunk a frizbizés és bumerángozás megkedveltetése kutyákkal és gazdájukkal egyaránt. Széles választékot nyújtunk mind profi sportolóknak, mind pedig azoknak, akik kreatívan és aktívan szeretnék eltölteni szabadidejüket. Frizbik, bumerángok, frizbi karikák, ledes frizbik, kutya frisbee-k, golf frizbik minden mennyiségben. Ragadd meg a lehetőséget, hogy a legprofibb és legjobb frizbik és bumerángok között válogathass magad és kedvenced számára. Nézz szét nálunk, és meglátod, ha egyszer eldobsz egy Aerobie-t, többé nem akarsz más frizbivel játszani.
http://www.aerobie.hu/
Biztonságot teremt a síelés közben a páramentes síszemüveg. Ha Ön nincs megelégedve a síszemüvegével, akkor térjen be hozzánk. Hogy nincs elég ideje, ugyan már nem úgy gondoltam, hogy elcammog egy üzletbe, hanem online egy online üzletbe benéz, mely a nap 24 órájában nyitva van. Tekintse meg kínálatunkat, hiszen jobbnál jobb darabok várják itt, melyet akár már másnap ki is szállítunk a címére vagy a munkahelyére akár. Kellemes vásárlást kínálunk.
http://www.siszemuveg.hu/
Várom a korcsolya, műkorcsolya és a művészi görkorcsolyázás iránt érdeklődő gyermekeket, felnőtteket. A honlap korcsolyaoktatási lehetőségeket kínál gyermekeknek, felnőtteknek, családoknak, baráti társaságoknak kezdő , hobbi szinttől a versenyző szintig.
http://jegsport.ewk.hu
Szeretnék rámutatni a korcsolyázás, és a görkorcsolyázás fejlesztő hatásaira. A sportág különleges lehetőségére ,és az egyensúlyozó rendszeren keresztül kifejtett terápiás hatására.Jó hatással van a tanulási képességek fejlődésére. Kiváló lehetőség a játékos fejlesztésre, fejlődésre. Ayres terápiájában szintén ajánlja a görkorcsolyázást.Továbbá versenysporttal foglalkozni kívánó gyermekeknek és szüleiknek kínálok lehetőséget.
http://gorkorcsolya.hupont.hu
Az aikido egy igen összetett és érdekes harcművészet. Már ez a megnevezés is lehetséges, hogy furcsán hangzik, mert ellenben a többi harcművészeti ággal itt nem a harc és a támadás a kap fontos szerepet, ellenkezőleg. Az aikido gyakorlójának a konfliktusok kezelésre kell törekednie, a váratlan támadásokat a támadó fél súlyos sérülése nélkül történő fegyelmezett visszaverésére. Ennél többet is megtudhatsz erről a remek harcművészetről.
http://www.squidoo.com/az-aikido
Vízitúra szervezés a Felső Tisza, Túr, Öreg Túr, Bodrog, Hernád folyókon egyéni ellátással vagy teljes ellátással. A Vidám Delfin Vízitúrák az egyik legnagyobb vízitúra szervező a Felső Tisza vidékén. Túratípusok: sportos, gasztronómiai, családi, randi, pihenő, úri, csillag, hagyományos, vadvízi. Több, mint 20 éves tapasztalattal szervezünk vízitúrákat. Ne feledje: ha egy felejthetetlen vízitúra az Ön álma, a Vidám Delfin az Ön utazási Irodája.
http://www.vizitura.com
Tudtad, hogy több állat él a tengerben, mint a szárazföldön? És sokkal nagyobb területen sokkal több látnivaló is van a víz alatt? Kíváncsi vagy az elsüllyedt hajók titkaira? Szeretnéd megismerni a vizek élővilágát? Tudod, milyen érzés megsimogatni a delfineket és együtt úszkálni a teknősökkel? Miért hagynád ki ezeket az életedből...
http://beavizbe.hu