Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxKiemelt ajánlások a katalógus Oktatás kategóriájában

OKJ-s műkörömépítő tanfolyamok, pedikűr tanfolyamok, műköröm tanfolyam , technikai továbbképzések indulnak az Elite Körmösakadémián kedvező áron. Nálunk megtalálsz mindent, ami a kéz- és lábápolással kapcsolatos. Kellemes környezetben, a szakma legjobbjaitól sajátíthatod el a legújabb és legdivatosabb technikákat. Látogass el honlapunkra, és jelentkezz még ma!
http://www.mukorom-tanfolyam.com/
Hogy miért ajánlom a Shurenkan Aikido Sportegyesület aikido oktatását? Mert Pest-megyében ez az egyesület nyújtja a legjobb edzéseket. Az első óra minden gyermeknek és felnőttnek ingyenes. Ha szeretnéd, hogy gyermeked elsajátítsa az önvédelmet, illetve ügyesebbé és erősebbé váljon, irasd be az aikido oktatásra, melyet Pilisszentivánon, valamint Dunakeszin tartanak kiváló aikido mesterek!
http://www.sas-aikido.hu/tartalom/shurenkan-aikido-sportegyesuelet


Linkek - Oktatás

Egyénre szabott, alternatív megoldás a középiskolai felvételire, vagy középszintű érettségire való felkészítéshez, Kőbányán, vagy online, pozitív beállítottságú matek tanártól. Feloldjuk az iskolai kudarcból fakadó blokkokat, és Te is megtapasztalod, hogy a matematika nem nehéz. Logikusan gondolkodni, problémákat megoldani az élet minden területén szükséges, ehhez jó tréninget biztosít a matek műveltség terület fejlesztése. Hétköznap délután vagy hétvégén alkalmad lehet kipróbálni, milyen a feszültségmentes matek korrepetálás.
http://www.matektanar.net/a-siker-titka
A LittleLearner oldal olyan kiskorú gyerekeknek lett létrehozva, akik szeretnének online tanulni. Szakemberek által létrehozott weboldal, mely segítséget nyújt az angol tanulásban. Óravázlatok, gyakorlati anyagok tölthetők le, mindenféle tudományos témakörben valamint egyéb témakörökben angol nyelven. Napi, heti vagy havi óravázlatokat lehet vásárolni.
http://www.littlelearner.com/
Leérettségiztél, de nem sikerült a felvételid az egyetemre? A honlapnak köszönhetően nem lesz okod a letörtségre. Kattints a honlap linkjére és ismerd meg a Drágelyvár Oktatási Központ szakmai tanfolyamait, továbbképzéseit, OKJ - s tanfolyamait. A honlapon lehetőséged van a jelentkezésre is, de ellátogathatsz a Központba személyesen is.
http://dregelyvarszki.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=89&Itemid=5
A személy- és vagyonőri szakma, egyre népszerűbb a tanulóink körében, főleg a fiatalabb korosztály, akik nagy érdeklődést mutatnak a hivatás iránt. Könnyen, magas kereseti lehetőséghez juthatnak, hiszen nem kell egész napos nehéz fizikai munkát végezniük, nagyrészt járőröznek és figyelemmel kísérik a napi történéseket, a szolgálatteljesítés helyszínén. Azonban az utóbbi kettőre nagy hangsúlyt kell fektetniük, fokozottan kell ügyelni arra, hogy vészhelyzet esetén megfelelő védelemmel lássák el azt, amit védenek és hatékonyan tudják elhárítani, kiiktatni a veszélyforrást.
http://biztonsagiortanfolyam.info/
A Polgárék Kft. segít megtalálni Önnek a legtesthezállóbb foglalkozást, amely megfelel érdeklődési körének. Számos tanfolyamunk közül választhat, ahol megtalálhatja számításait. Legkedvezőbb áron kínáljuk a teljes tanfolyamot. Hivatalos, Állami OKJ képzést tartunk, melynek végén Állami vizsga, és hivatalos Állami bizonyítványt kapnak! 0Ft a tankönyvek, és jegyzetek. Az ár tartalmazza a gyakorlatot is Országosan! Kedves, jól felkészült tanáraink vannak. Gyakorlatunk van a szervezésben, vizsgáztatásban. Ne féljen attól, hogy lemarad valamelyik akciónkról, hiszen az év folyamán, mindig aktuális kedvezményekkel várjuk hallgatóinkat.
http://www.polgarek.com
Az utóbbi időben egyre meghatározóbb, a közterület felügyelők ugrásszerűen megnőtt jelenléte a fővárosban, vagy országszerte a nagyobb városokban. Különböző fórumokon, mint például a Tv, vagy a rádió, ahol különféle híradásokban, a média is egyre többször számol be hatékony fellépésükről a közrendet vagy közbiztonságot fenyegető veszélyforrásokkal szemben.
http://kozteruletfelugyelotanfolyam.info/
Éppen autósiskola központ kutatásban vagy? Haszontalan nyűg, és okafogyott telefonálások sokasága? Nem kell, hogy ilyen negatív legyen! Van ugyanis egy autósiskola központokat összegyűjtő honlap, az autósiskola center.hu. Itt kiszűrheted lakhelyed autósiskola központjait a keresett város szerint. Sőt ez még nem minden, hiszen kutathatsz a kívánt jogosítvány kategóriája, a megszerezendő jogosítvány díja és a következő tanfolyam indulásának időpontja, gyorsasága szerint. Így időt és energiát spórolhatsz a weboldallal!
http://autosiskola-center.hu
Érdeklődik a vezetés iránt? Szeretné már letenni a jogsit, de nem tudja, hogy hol tegye mindezt? Cégünk lehetőséget nyújt az Ön számára, hogy kiválassza az Önnek legmegfelelőbb autósiskolát. Különféle kritériumok alapján beállíthatja, hogy pontosan hol szeretné lerakni a jogosítvány, vagy, hogy milyen terepen szeretne tanulni, valamint figyelembe veheti, hogy a különféle helyszíneken dolgozó iskolák, milyen árakkal dolgoznak.
http://jogositvany.me/
Az országban több helyszínen zajlanak oktatásaink. Kérjük, keresse fel kollégánkat (Tel: 06 20 321 21 22), hogy megtalálják az Önhöz legközelebb eső oktatási helyszínt. Ezzel is megkönnyítve az ügyintézést. Beiratkozás minden esetben, budapesti irodánkban lehetséges. melynek címe: 1139 Budapest, Kartács utca 12/B. Ügyfélfogadás: Hétfő-Szerda-Péntek 10.00-17.00-ig. Ha ez gondot jelent Önnek, úgy előzetes egyeztetést követően, a felnőttképzési OKJ-s szerződést postázzuk saját címére, melyet kitöltve kérünk visszaküldeni. Beiratkozáskor 20.000.- forintot kell befizetni, a fennmaradó részt a vizsgafelkészítő napjáig egy összegben, vagy heti részletekben rendezheti. Természetesen, akinek egyszerűbb utalással, vagy a szerződés kipostázása esetén, csekk befizetéssel is megoldható a beiratkozás. A sikeres vizsgát tett tanulóink, Állami OKJ-s bizonyítványt vehetnek át. További információért hívjon bátran: 06 1 266 84 71, 06 20 321 21 22.
http://vagyonorkepzes.info/
100% beszéd, 0% könyv. Ez a módszerünk lényege. Mit jelent ez a gyakorlatban? Egy angol nyelvtanfolyam, ahol nincs jegyzetköltség, nincsenek rejtett kiadások. Ahol nem hajszolnak bele fölösleges könyvvásárlásba. Minden információt és tudást megkapsz a tanfolyamon, amire szükséged lehet a sikeres szintzáróvizsgához vagy a nyelvvizsgához.
http://speaknyelviskola.hu/angol-nyelvtanfolyam
Képzésünk során, tapasztalt oktatóink a szakmához szükséges minden információt, gyakorlati tudást át fognak adni leendő tanulóinknak. Profi szakembereket fognak képezni Önökből! A munkaerőpiacra, csakis felkészült, nagy tudással rendelkező hegesztőket bocsátunk! Válassza a hegesztő szakmát, hivatásának! Cégünk az OKJ rendszerben indított felnőttképzést szolgáló színvonalas, aktuális, használható és jövedelmező tanfolyamok lebonyolítására hivatott!
http://hegesztotanfolyam.info/
Tűzvédelmi előadó tanfolyam kedvező áron! A tűzvédelmi előadó jellemző feladatai: Elkészíteni a tűzvédelmi szabályozást A jogszabályban meghatározott, vagy annál alacsonyabb tűzveszélyességi szintű gazdálkodó szervek, létesítmények tűzvédelmével kapcsolatos szakfeladatok önálló ellátása. Munkavállalóként, vagy szolgáltatóként képes a gazdálkodó szervezet szakszerű tűzvédelmi igazgatási tevékenységének önálló végzésére. A létesítmény tűzvédelmi viszonyainak értékelése, tervezése, szabályozása, szervezése, vezetői döntések előkészítése, a végrehajtás ellenőrzése. szervezni a tűzvédelmi szervezet munkáját.
http://tuzvedelmieloado.tanfolyam.co/