Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxKiemelt ajánlások a katalógus Oktatás kategóriájában

OKJ-s műkörömépítő tanfolyamok, pedikűr tanfolyamok, műköröm tanfolyam , technikai továbbképzések indulnak az Elite Körmösakadémián kedvező áron. Nálunk megtalálsz mindent, ami a kéz- és lábápolással kapcsolatos. Kellemes környezetben, a szakma legjobbjaitól sajátíthatod el a legújabb és legdivatosabb technikákat. Látogass el honlapunkra, és jelentkezz még ma!
http://www.mukorom-tanfolyam.com/
Hogy miért ajánlom a Shurenkan Aikido Sportegyesület aikido oktatását? Mert Pest-megyében ez az egyesület nyújtja a legjobb edzéseket. Az első óra minden gyermeknek és felnőttnek ingyenes. Ha szeretnéd, hogy gyermeked elsajátítsa az önvédelmet, illetve ügyesebbé és erősebbé váljon, irasd be az aikido oktatásra, melyet Pilisszentivánon, valamint Dunakeszin tartanak kiváló aikido mesterek!
http://www.sas-aikido.hu/tartalom/shurenkan-aikido-sportegyesuelet


Linkek - Oktatás

"Mi is pontosan a masszőr feladata? Kiből lesz jó szakember? Mire kell figyelni az elején? Hogyan képezhetjük magunkat? Ezekre a kérdésekre kaphatunk választ ezeken az oldalakon. A masszőr az a személy, aki érintésével képes enyhíteni a páciens fájdalmait, oldja a stresszt, nyugtatja a partnerét és elősegíti az egyes szervek gyógyulását. Mielőtt e pálya mellett döntenél... Gondold át, hogy mi okból szeretnél masszőr lenni! Nézz utána módszeresen a masszázstechnikáknak és tökéletesen sajátítsd el őket! Válassz ki egy speciális területet, ami legjobban érdekel! Ezek azok az alapvető lépések, melyekkel érdemes elindulni a gyógy-masszőrré válás felé vezető úton. Nem szabad elfelejtkezned arról, hogy ehhez a hivatáshoz sok türelemre lesz szükséged."
http://masszazskepzes.com/
A fáradságos munkája gyümölcseként született szakdolgozat nekünk legalább olyan fontos, mint Önnek, ezért minden kötés esetében Ön választhatja meg a kötéshez használt bőr, valamint a szakdolgozat fedőlapjára és gerincére préselt felirat színét. A kiváló minőségű szakdolgozat kötések mellett fontosnak tartjuk a gyorsaságot és a kényelmet is, ezért online megrendelő felületet alakítottunk ki, amelyen keresztül az adatok megadásával egyszerűen és kényelmesen rendelheti meg a szakdolgozatkötés szolgáltatást.
http://www.joszakdolgozatkotes.hu/
A fogtechnikus az egyik legjobb kereseti lehetőséget biztosító szakma. A fogtechnikus szakemberek iránt nagy a kereslet itthon, és külföldön is. Legyen Ön is jól kereső fogtechnikus szakember, alapozza meg a jövőjét, egy mindíg piacképes szakmával! Nálunk a legkedvezőbb áron, 0Ft vizsgadíjjak, részletekben is, 0Ft tankönyvek, jegyzetek! Állami OKJ Fogtechnikus képzés az egész országban!
http://fogtechnikuskepzes.info/
Szakdolgozatkötés a belváros szívében, az egyetemek közelében, az Astória és a Deák tér között található Szakdolgtozatkötészetünk a teljes dokumentumkezelést: a nyomtatást, fénymásolást, szkennelést, névjegykártya készítést, a diplomakötes-t és szakdolgozat kötés-t kínálja magánszemélyeknek, üzleti vállalkozásoknak. Üzletpolitikánk részeként kiemelten kívánjuk támogatni a diplomaszerzés előtt álló diákokat és hallgatókat, ezért a gyors és kiváló minőségű szakdolgozat kötés elkészítése és a kedvezményes árak mellett a nyelvi nehézségek lekűzdésében is segíteni szeretnénk. Ezért a szakdolgozatkötés mellett igény szerint segítünk az összefoglalás angolra fordításában is.
http://www.szakdolgozatkoteszet.hu/
Szakképzett magyar, matematika, angol magántanár egy délutáni iskolában: ez a Temp-óra Tanoda! Tudjuk, hogy teljes munkaidő mellett nagyon nehéz a családról való napi gondoskodás, és hogy odafigyeléssel, türelemmel és megértéssel forduljunk gyermekeink felé, segítsük iskolai előmenetelüket. Ráadásul egy gyermekekhez értő angol magántanár keresésébe is belefáradt? Ebben szeretnénk segítséget nyújtani Önöknek! A Temp-óra Tanodában szakképzet tanárcsapat segít abban, hogy elkészüljön a házi feladat, és gyermeke ne csak megcsinálja azt, hanem meg is értse. Az angol nyelv is kiemelkedő szerepet kap nálunk: tanodánkban az angol magántanár azzal teszi teljessé a kis csoportos angol órákat, hogy az kötetlen, sok játékot, zenét és vidámságot tartalmaz, így a gyerekek játszva tanulhatnak. Ha szeretné, hogy gyermekét hozzáértő angol magántanár segítse és tanulmányinak mindennapos ellenőrzését profi és biztos kezekben tudni, akkor fogadjon nevelőtársává bennünket!
http://www.delutaniiskola.hu/tevekenysegek
Cégünk elsődleges szolgáltatása a felnőttképzés. Szakirányú gyakorlatias tanfolyamaink mellett, megtalálhatóak az állami OKJ tanfolyamok is. A folyamatosan induló csoportos oktatások mellett, kihelyezett céges tréningeken is tanítunk. A speciális egyéni igényeket is ki tudjuk elégíteni egyénioktatás keretében, magántanárok biztosításával. A Polgárék Kft. minden tanfolyamra biztosít kamatmentes részletfizetési kedvezményeket! Így mindenki számára kedvező feltételekkel elérhetővé válnak a tanfolyamaink.
http://www.polgarek.hu
A szakképesítéseknek egyre nagyobb jelentősége van napjainkban. Sok tanfolyam indul, de nem mindegyik biztosít hivatalosan is elismert végzettséget. Ez az elhelyezkedésnél jelenthet gondot. A lakberendező képzés, melyet iskolánk indít, az Országos Képzési Jegyzékben is szerepel, így általánosan elfogadott a munkaerőpiacon. Maga a szakma is egyre keretesebb, egyre több igény van rá. Ha szeretne egy keresett szakmát, melyben sikeres is lehet, jelentkezzen nálunk!
http://lakberendezo-kepzes.hu/
A Bolti Eladó az egyik legkeresettebb szakma. Minden településen több lehetőség is van az elhelyezkedésre! Legyen Ön is jól kereső Bolti Eladó szakember, alapozza meg a jövőjét, egy mindíg piacképes szakmával! Nálunk a legkedvezőbb áron, 0Ft vizsgadíjjak, részletekben is, 0Ft tankönyvek, jegyzetek! Állami OKJ Bolti Eladó képzés az egész országban!
http://www.boltieladokepzes.info/
A folyamatosan induló Személy- és Biztonsági őr tanfolyamok gyakorlati helyeket biztosítanak mindazok számára, akik szeretnék kipróbálni magukat vagyonőr, testőr, portás, éjjeliőr, telepőr, banki őr, pénz- és értékszállító, szállítmánykísérő, fegyveres biztonsági őr munkakörben. Ne szalassza el a lehetőséget, akár már néhány napon belül elkezdheti a képzést, és ami a legfontosabb: a tanfolyamok az ország egész területét lefedik, így akár lakóhelyéhez közel is eshet. Az alábbiakban tájékozódhat a tanfolyam helyszíneiről.
http://biztonsagiorkepzes.info/
Hegesztő tanfolyamunk, olyan minőségi gyakorlati tudást biztosít, mely piacképes mind hazánkban, mind a világon bárhol. A hegesztők pedig igazán keresett munkások, elhelyezkedési arányuk az első három hónapban 97%-os, melyben mi akár segíthetünk is partnercégeinknél itthon és külföldön egyaránt. ˙
http://hegesztokepzes.info/
Kozmetikus képzés ingyenes modulzáró vizsgával! ˙ ˙ Fiatal lányok, hölgyek figyelem! Ha szívesen dolgoznál a szépségiparban, ha érdekel a sminkelés művészete, ha megismerkednél a test megszépítésének eszközeivel, jelentkezz bátran kozmetikus tanfolyamra az ország több területén is! Ingyenes gyakorlati napokkal várunk minden érdeklődőt! ˙
http://kozmetikuskepzes.net/
Hivatalos, Állami OKJ Bizonyítványt ad a CNC Képzésünk kamatmentes részletfizetésre. CNC forgácsoló tanfolyamunk nem csupán a kiváló mesteremberektől megszerezhető elméleti tudás miatt megfelelő a szakma iránt érdeklődők számára, hanem remek gyakorlati lehetőséget is biztosít a hallgatóknak. Sőt, a tanműhely-gyakolat mellett lehetőség van külső tapasztalatok megszerzésére is a képzés keretei között.
http://cnckepzes.net/