Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxKiemelt ajánlások a katalógus Oktatás kategóriájában

OKJ-s műkörömépítő tanfolyamok, pedikűr tanfolyamok, műköröm tanfolyam , technikai továbbképzések indulnak az Elite Körmösakadémián kedvező áron. Nálunk megtalálsz mindent, ami a kéz- és lábápolással kapcsolatos. Kellemes környezetben, a szakma legjobbjaitól sajátíthatod el a legújabb és legdivatosabb technikákat. Látogass el honlapunkra, és jelentkezz még ma!
http://www.mukorom-tanfolyam.com/
Hogy miért ajánlom a Shurenkan Aikido Sportegyesület aikido oktatását? Mert Pest-megyében ez az egyesület nyújtja a legjobb edzéseket. Az első óra minden gyermeknek és felnőttnek ingyenes. Ha szeretnéd, hogy gyermeked elsajátítsa az önvédelmet, illetve ügyesebbé és erősebbé váljon, irasd be az aikido oktatásra, melyet Pilisszentivánon, valamint Dunakeszin tartanak kiváló aikido mesterek!
http://www.sas-aikido.hu/tartalom/shurenkan-aikido-sportegyesuelet


Linkek - Oktatás

Itt megtalálod egy helyen az összes előző évi, emelt és közép-szintű írásbeli érettségi feladatsort és a hozzá tartozó a javítási útmutatót tantárgyak szerint csoportosítva és táblázatba foglalva 2004-től napjainkig. Használhatod őket az érettségire való felkészüléshez, hogy majd az érettségin semmilyen feladattípus ne érjen váratlanul.
http://erettsegi-feladatsorok.csaknem.hu/
Kiscsoportos úszás oktatás Budapesten felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Az úszás két okból is hasznos készség: vízparton életet is menthet, valamit a vízben történő edzés jótékony egészségügyi hatásai is számítanak: többek között ízületi bántalmak orvoslására is hatásos az ismétlődő úszóedzés. Garádi András Svájcban, edzőként és sportolóként szerzett tapasztalatát kamatoztatja a hatékony úszásoktatás érdekében.
http://www.uszasoktatasbudapest.com
Az aktuális tanfolyamokat az OKJ 1993 óta rendelet által foglalja jegyzékbe. Az Országos Képzési Jegyzéket egy évben egyszer a kulturális és oktatási miniszter hirdeti ki, figyelembe véve a munkaerő-piaci változásokra. A kezdeti 800 képzés mára felére ment le, de a szakképzések mindegyike megvan ma is. Nézzen be oldalunkra, értesüljön a friss hírekről!
http://okjkepzesek.com/elhelyezkedesi-lehetosegek
Legyen pénzügyi tartalékod, hogy ne egyik napról a másikra élj. Legyen ez egy olyan kitűzött cél, amit el is érsz 2013-ban. Ez egy egyedülálló online képzés, ahol megmutatom neked, hogyan spórolhatsz pénzt megszorítások nélkül. Kattints a linkre a részletekért!
http://www.penzugyiterkep.hu/tanulni-szeretnek
Az OKJ-s képzések számtalan előnyéről és az elhelyezkedési alternatívákról olvashatunk az alábbi weboldalon. Mivel 12%-kal nőtt a regisztrált pályakezdők száma 2009 óta ezért nem árt tudni, hogy merre is tartunk. Tervezni kell, tanulni és folyamatosan fejlődni, hogy versenyképesek lehessünk! Ráadásul érdeklődésünket szinkronba kell hozni a megélhetéssel is, ezért megfontolandó, hogy merre kívánunk tovább haladni. Az addigi iskolai végzettséghez mérten megfelelő továbbképzés megválasztása elengedhetetlen, mivel a felvételi követelményeknek eleget kell tenni. Ha csak hobbi szinten érdeklődünk egy szakma iránt, elég ha önképzést tartunk és folyamatosan fejlesztjük addig megszerzett ismereteinket!
http://www.szakkepzesbudapest.hu
A vendéglátás fogalma a vendégekről való gondoskodást foglalja magába. A vendégek fogadásának hagyományai évezredes múltra tekintenek vissza. Legfontosabb elemei a vendég szeretete, a vendég tisztelete. A vendéglátás mindig jól meghatározható tárgyi és személyi feltételek meglétét kívánja. A hivatásos vendéglátás az ipar, a kereskedelem és a szolgáltatás sajátos összefonódásából alakult ki.
http://vendeglatokepzes.hu
Összeszedtünk neked mindent, amit az OKJ-ról tudni kell. Weboldalunkon megtalálod a kapcsolódó jogszabályokat, a 2012-2013-tól életbe lépő OKJ képzési rendszer átalakítás részleteit. A gyakori kérdésekre szakértőnk válaszol. A szakképesítés megszerzésének lehetőségeiről szót ejtünk éppúgy, mint a szakmai gyakorlat teljesítési kötelezettségről az egyes szakmák esetében. Nagyon kevesen ismerik az OKJ kódok magyarázatát, oldalunk segítségével a kódfejtés gyerekjáték. Irány a felnőtt oktatás!
http://okjbudapest.com
Nyelviskola és nyelviskola közt nagy különbségek vannak, mely többségében a hozzáálláson múlik. Nyelviskola, ahol a tanulásra legoptimálisabb környezet biztosítva van: jó hangulat, kis csoport. Kattintson és voksoljon egy olyan nyelviskola mellett, mely ráadásul hivatalos nyelvvizsga felkészítő hely is egyben:
http://yesyoucannyelviskola.hu/nyelviskola
A Muditayoga Jóga Stúdió minőségi gyakorlási lehetőséget kínál minden kedves érdeklődő számára. Az évek során a stúdió megalapítója és egyben vezetője igyekezett a jóga iránt nagy mértékben elkötelezett, és tapasztalt oktatókkal megtölteni a gyakorlótermet. Jelenleg három a gyakorlást segítő és aktívan gyakorló oktató várja azokat, akik a dinamikus astanga irányzatot szeretnék elsajátítani illetve elmélyíteni.
http://www.muditayoga.hu/oktatok
Az Országos Képzési Jegyzéket 1993-ban hozták létre. OKJ tanfolyamok a munka világának szinte minden területére vannak. OKJ képzésre pedig szinte mindenki járhat, de vannak olyan képzések, ahova szükség van bizonyos feltételekre. Némelyik tanfolyam ingyenes, némelyik költségekkel jár. Ingyenes oktatásban részesülhetünk nappali tagozaton, ha az első OKJ-s képzésünket végezzük el és 22 évesnél nem vagyunk idősebbek. Ha elmúltunk 22 évesek, akkor is választhatunk az iskolák esti vagy levelező tagozaton indított képzései közül, melyek szintén költségmentesek vagy jelentős kedvezményekkel vehetőek igénybe. Érdemes odafigyelni, hogy milyen képzést választunk. Próbáljuk meg összeegyeztetni érdeklődésünket a munkaerőpiac igényeivel.
http://ingyenesokj.hu/
Szociális gondozó és ápoló képzés az Oktatási Stúdióban! Célja, hogy a végzett hallgató végezze az ápolási, gondozási alapfeladatokat. Felmérje a fogyatékos ember sajátos szükségleteit, és szociális gondozást végezzen. Vezesse a ápolási, gondozási, fejlesztési terv és a rehabilitációs program dokumentációját. Felméri az idős emberek szükségleteit. Végzi az idős ellátás adminisztrációját.
http://www.oktatasi-studio.hu/tanfolyamaink/szocialis-terulet/szocialis-gondozo-apolo-tanfolyam
Iskolánk, a Tamási Áron Gimnázium 1593-as alapítása óta a Székelyföld egyik legrangosabb szellemi műhelye, az erdélyi magyar szellemi elit képzésének rendkívül eredményes központja. Méltán nevezte egyik tanára Székelyudvarhely homlokának".
http://www.gimi.ro/