Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxKiemelt ajánlások a katalógus Oktatás kategóriájában

OKJ-s műkörömépítő tanfolyamok, pedikűr tanfolyamok, műköröm tanfolyam , technikai továbbképzések indulnak az Elite Körmösakadémián kedvező áron. Nálunk megtalálsz mindent, ami a kéz- és lábápolással kapcsolatos. Kellemes környezetben, a szakma legjobbjaitól sajátíthatod el a legújabb és legdivatosabb technikákat. Látogass el honlapunkra, és jelentkezz még ma!
http://www.mukorom-tanfolyam.com/
Hogy miért ajánlom a Shurenkan Aikido Sportegyesület aikido oktatását? Mert Pest-megyében ez az egyesület nyújtja a legjobb edzéseket. Az első óra minden gyermeknek és felnőttnek ingyenes. Ha szeretnéd, hogy gyermeked elsajátítsa az önvédelmet, illetve ügyesebbé és erősebbé váljon, irasd be az aikido oktatásra, melyet Pilisszentivánon, valamint Dunakeszin tartanak kiváló aikido mesterek!
http://www.sas-aikido.hu/tartalom/shurenkan-aikido-sportegyesuelet


Linkek - Oktatás

Szeretnél új szakképesítést szerezni? A Szakképesítés Kft. OKJ-s tanfolyamokkal foglalkozó weboldalán rengeteg tanfolyam között tallózhat a felhasználó, mint például a gyógymasszőr tanfolyam. A tájékozódást a számos listázási lehetőséget kínáló kereső is segíti. A portálon számtalan hasznos információ is található a tanfolyamokról, a képzőhelyekről és az Országos Képzési Jegyzékről, a elnevezésekről egyaránt, továbbá egy, pályakezdőknek segítséget nyújtó, díjtalan internetes tanfolyam is elérhető.
http://szakkepesites.hu/szakmak/gyogymasszor.html
A "kreatív" nyelvtanuló már kezdettől fogva aktív nyelvtudást szerez, amely még ha kevés is eleinte, de azonnal használható, mobilizálható. A rendszeresen ellenőrzött helyes megoldások sikerélményt, egészséges önbizalmat adnak, amelyek olyannyira szükségesek az idegen nyelven való megszólaláshoz!
http://www.kreativnyelv.hu
A fotózás egyeseknek hivatás, mások számára remek időtöltést jelent. Egy olyan készség, ami fejleszthető, nem kell elkeserednie, ha úgy érzi Önnek nem veleszületett adottság egy szép beállítás megtalálása. Fotózásról szóló blogunkban sok mindent elsajátíthat majd.
http://blog.fotosarok.hu
Hajhosszabbító tanfolyam csak 33.900 Ft-ért a Nyugati pályaudvarnál! Hogyan toldható meg a haj 50 cm hosszúra mindössze pár óra alatt? Mi megtanítunk erre a módszerre, és biztosítjuk a hajhosszabbítás tanfolyamhoz szükséges kellékeket is. Sok évnyi tapasztalatunk segítségével te is magasfokon törődhetsz vendégeid frizurájával, illetve az erre érdeklődő tanulókat új szakmához segítjük.
http://www.hajhosszabbitas-tanfolyam.hu/
A távoktatás azoknak remek megoldás, akik még korábban nem szereztek szakmát, vagy a már meglévő mellé szeretnének egy keresettebb, jobban fizető szakmával rendelkezni. Távoktatáson a szakma megszerzése mellett részt vehetnek a jelentkezők idegen nyelt oktatáson is. Az idegen nyelv tudása fokozatosan egyre nagyobb szerepet játszik alapkövetelményként egy új munkahely megszerzésekor.
http://tavoktatasok.info/
A Szak-Instrukt kft. felnőttképzései között főként különböző járművezetői, ipari gépkezelői képzések szerepelnek. Az autóvezetői tanfolyamok keretében a tanulók pl. a C, B, D kategóriás jogosítvány megszerzéséhez kötelező ismereteket sajátíthatják el. Képzések folyamatosan indulnak, az aktuális órarend pedig megtekinthető a kft. weboldalán. Az oktatás többnyire a cég oktatótermeiben folyik, de helyszíni tanfolyamokra is lehetőség van cégek számára.
http://www.jogositvany-tanfolyam.hu/kepzesek/b-c-ce-d-jogositvany
Légy Te is otthon az idegen nyelv(ek)ben! Angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz, holland, svéd, norvég, horvát, szerb, román, portugál és magyar nyelvoktatás a főváros szívében a Blahánál lévő akkreditált intézményünkben.Várunk sok szeretettel.
http://www.soternyelviskola.hu
Szeretnél megtanulni táncolni, de nem tudod mit? Hát ne keress tovább! Tanulj salsát! A Sasa Con Timba tánciskola folyamatosan induló kezdő tanfolyamain ezt megteheted. Mi az a timba? A salsának egy modernebb változata, több mozgással fűszerezve, dallamosabb kubai salsa ritmusokra. A jó kedv és az ismerkedés garantált!
http://www.salsacontimba.hu
2012 szeptemberében nyíló fejlesztőkuckó Fejér megyében, Ercsiben. 3 és 12 éves kor között várjuk koraszülött, oxigénhiányos, agyvérzéses állapotban született gyerekek, enyhe és középsúlyos értelmi fogyatékos gyermekek, megkésett mozgás- és beszédfejlődésű gyerekek, tanulási problémákkal küzdő gyerekek, átlagos fejlődésű gyerekek jelentkezését komplex képességfejlesztő foglalkozásainkra.
http://www.mozaikfejleszto.hu/
Jelenkorunk társadalmában mind a mai napig fontos gazdasági fenntartóként vannak jelen a TB és Bérügyi képzettséggel rendelkező személyek. Tudásuk minden esetben sokoldalú és beható ismeretséget jelent a társadalmi ügyintézések szakszerű elvégzésében. 2013 januárjától a tanfolyamok óraszáma és tandíja jelentősen emelkedni fog az OKJ-s kompetenciák változása miatt. Használja ki még most ősszel a lehetőséget és tanuljon a több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező Soter-Line-nál.
http://www.soterline.hu/tarsadalombiztositasi-es-berugyi-szakeloado
Diplomás nyelvtanárnő általános Euro,Bme,Pannon és szakmai Kitex,Bgf,EuroPro nyelvvizsgákra felkészítést vállal Budán.Külföldi munkát vállalnál, de úgy érzed hiányos a nyelvtudásod, nálam jó helyen jársz!Több száz sikeres tanítványom referenciája igazolja, hogy pár hónap alatt a 0-ról középfokra jutsz.
http://www.tanuljangolt.hu
Képzésünk elsősorban azon termelési vezetők, minőségügyi vezetők és logisztikai vezetők számára hasznos, akik a Lean módszer alkalmazásával szeretnék racionalizálni a gyártást, illetve az ahhoz kapcsolódó folyamatok összességét. Célunk, hogy a résztvevők megismerjék a hatékonyságnövelés és a veszteségcsökkentés lehetőségeit, és ezt a gyártás és a logisztika területén kamatoztatni tudják.
http://lean-sigma.hu