Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxKiemelt ajánlások a katalógus Oktatás kategóriájában

OKJ-s műkörömépítő tanfolyamok, pedikűr tanfolyamok, műköröm tanfolyam , technikai továbbképzések indulnak az Elite Körmösakadémián kedvező áron. Nálunk megtalálsz mindent, ami a kéz- és lábápolással kapcsolatos. Kellemes környezetben, a szakma legjobbjaitól sajátíthatod el a legújabb és legdivatosabb technikákat. Látogass el honlapunkra, és jelentkezz még ma!
http://www.mukorom-tanfolyam.com/
Hogy miért ajánlom a Shurenkan Aikido Sportegyesület aikido oktatását? Mert Pest-megyében ez az egyesület nyújtja a legjobb edzéseket. Az első óra minden gyermeknek és felnőttnek ingyenes. Ha szeretnéd, hogy gyermeked elsajátítsa az önvédelmet, illetve ügyesebbé és erősebbé váljon, irasd be az aikido oktatásra, melyet Pilisszentivánon, valamint Dunakeszin tartanak kiváló aikido mesterek!
http://www.sas-aikido.hu/tartalom/shurenkan-aikido-sportegyesuelet


Linkek - Oktatás

Cégünk elsődleges szolgáltatása a felnőttképzés. Szakirányú gyakorlatias tanfolyamaink mellett, megtalálhatóak az állami OKJ tanfolyamok is. A folyamatosan induló csoportos oktatások mellett, kihelyezett céges tréningeken is tanítunk. A speciális egyéni igényeket is ki tudjuk elégíteni egyénioktatás keretében, magántanárok biztosításával.
http://tanfolyam.me
Cégünk elsődleges szolgáltatása a felnőttképzés. Szakirányú gyakorlatias tanfolyamaink mellett, megtalálhatóak az állami OKJ tanfolyamok is. A folyamatosan induló csoportos oktatások mellett, kihelyezett céges tréningeken is tanítunk. A speciális egyéni igényeket is ki tudjuk elégíteni egyénioktatás keretében, magántanárok biztosításával.
http://www.felnottoktatas.net
Mérlegképes könyvelő tanfolyam Budapesten a Menedzser Praxis Szakkiadó és Gazdasági tanácsadó Kft. szervezésében. A tanfolyam lépésről lépésre elkísér a könyvelés világában. Olyan ismeretekkel gazdagodhatsz, mint a jogi, gazdasági, pénzügyi ismeretek alkalmazása. A blended learning hatékony és rugalmas alkalmazásával hatékonyabban sajátíthatod el az anyagokat. e-learning rendszerünket igénybe veheted, melyen keresztül kommunikálhatsz oktatóinkkal, csoporttársaiddal. A tanfolyam kifejezetten jó pályakezdők, magánszemélyek és vállalkozások számára egyaránt. A Menedzser Praxis Szakkiadó, a Budapesti Gazdasági Főiskola partnereként most lehetőséget biztosít Neked is arra, hogy ne vesszél el a pénzügyekben.
http://www.konyvelotanfolyam.eu/
Rajziskolánk célja hogy minél több emberrel megismertessük és megszerettessük a rajzolást, festést. Rajziskolánkban 7-100 éves korig tudsz rajzot és festést tanulni akár hobbi, akár profi szinten. Kreatív foglalkozásokat tartunk gyermekeknek 7-14 éves korig két korcsoportban. Szükség esetén felvételi előkészítésen is részt lehet venni. Folyamatosan indulnak jobb agyféltekés rajztanfolyamok is.
http://www.pestirajziskola.hu
Több éves iskolai matematikatanítás, és a versenyszférában eltöltött sikeres év szolgáltatják az alapot tanítási módszeremhez. A sikeres matek tanítás titka a gyerek személyiségének, ismereteinek feltérképezése, mely azután alapul szolgál az órák felépítésénél. Nagyon fontos, hogy megtaláljuk, és kiküszöböljük azt az ismeret hiányt, mely a nehézségek kiindulópontja. Célom nem csupán a matematikai feladatok megoldásainak megismertetése, hanem a megfigyelőképesség, memória, vagy vizualitás fejlesztése, melyek nélkülözhetetlenek a matematika megértéséhez. Matek tanítás bővebb információi a matektanar.shp.hu weboldalon.
http://matektanar.shp.hu
A számítógépes gépírás ma már szinte alapkövetelmény ahhoz, hogy hatékonyan és gyorsan tudd használni a géped. Gondolj bele, mennyi időt vesz el a betűk keresgélése és a hibák javítgatása, ha mondjuk levelet írsz. Tanulj meg villámgyorsan gépelni a Billentyűkalauzzal!
http://www.billentyukalauz.hu/
Szeretettel várja Önt és gyermekét a Galaxy kéttannyelvű óvoda, mely remek lehetőséget biztosít arra, hogy már egészen kicsi kortól kezdve nyelvi környezetben fejlődhessen a kicsi. Az egészséges táplálkozásra való odafigyelés, a napi gyümölcsfogyasztás és a testi fejlődés szemmel követése is szolgáltatásaink közé tartoznak. Látogasson el hozzánk minél előbb!
http://www.galaxyminiovi.hu/site.php
Minden, a cégünk szervezésében indított idegenforgalmi, vendéglátóipari és kereskedelmi okj tanfolyam egy újabb lehetőség az Ön számára, hogy olyan szakmát sajátítson el, mely biztonsággal szolgálja majd jövőbeni elhelyezkedését. Hogy mielőbb leadhassa jelentkezését, keresse fel weboldalunkat, és a részletek elolvasása után, válassza az online jelentkezés! Döntését garantáltan nem bánja majd meg!
http://okj-tanfolyam.com/
A raktározás területén tervezi elhelyezkedését? Általános iskolai végzettségre épülő targoncavezetői tanfolyam szükséges ahhoz, hogy az e területen használatos targoncákat kezelhesse. Ne feledkezzen meg azonban arról, hogy a targonca vizsga önmagában még nem elegendő az elhelyezkedéshez, s válasszon olyan oktató céget, ahol ezzel egyidejűleg a targonca jogosítvány is megszerezhető. A Gépkezelők blogja segít eligazodni a témát illető legfontosabb kérdésekben!
http://gepkezelok.blogspot.com/
Fodrász oktatás országszerte, hogy te is megtaláld azt a képzést, amelyiket szeretnéd. Több oktatást tartó cég ajánlatai közül választhatod ki azt a tanfolyamot, ahol megszerezheted OKJ- fodrász szakképesítésed. Jelentkezz és értesülj legújabb képzéseinkről. Mert itt az oktatást szervezők versenyeznek érted!
http://www.fodrasz-tanfolyam.hu/
Iskolánkban tapasztalt oktatók várják a jogosítványt szerzőket. Iskolánkban A jogosítvány megszerzése is lehetséges, a motoros oktatásra lehetőség van motoros boltunkból motoros felszerelést bérelni.
http://kekt.hu/
Nyelvvizsga előtt állsz, és szeretnél nyelvvizsgát szerezni? Ha tanulni szeretnél, mi segítünk a terveid megvalósításában. Vegyük sorra miben is segíthet neked az amerikai intézet. Nem csak a fiataloknak, hanem az idősebb korosztálynak is biztosítunk továbbképzési lehetőségeket. Tanulj angolul intézetünkben. Mi tanítanak azért ,hogy a lehető legjobban elsajátítsd az angolt. Utánozhatatlan oktatásunk a biztosíték arra, hogy nálunk valódi nyelvtudást kapsz.
http://angolnyelviskola.amerikaiintezet.hu