Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxKiemelt ajánlások a katalógus Oktatás kategóriájában

OKJ-s műkörömépítő tanfolyamok, pedikűr tanfolyamok, műköröm tanfolyam , technikai továbbképzések indulnak az Elite Körmösakadémián kedvező áron. Nálunk megtalálsz mindent, ami a kéz- és lábápolással kapcsolatos. Kellemes környezetben, a szakma legjobbjaitól sajátíthatod el a legújabb és legdivatosabb technikákat. Látogass el honlapunkra, és jelentkezz még ma!
http://www.mukorom-tanfolyam.com/
Hogy miért ajánlom a Shurenkan Aikido Sportegyesület aikido oktatását? Mert Pest-megyében ez az egyesület nyújtja a legjobb edzéseket. Az első óra minden gyermeknek és felnőttnek ingyenes. Ha szeretnéd, hogy gyermeked elsajátítsa az önvédelmet, illetve ügyesebbé és erősebbé váljon, irasd be az aikido oktatásra, melyet Pilisszentivánon, valamint Dunakeszin tartanak kiváló aikido mesterek!
http://www.sas-aikido.hu/tartalom/shurenkan-aikido-sportegyesuelet


Linkek - Oktatás

Unod a konfekciót? Varrj magadnak! Alap, kezdő és haladó varrótanfolyamok Budapest belvárosában. Hangulatos műhelyben, családos légkörben sajátíthatod el a varrást a varrógép befűzésétől saját ruhadarabok készítéséig. Ha nem elég, hogy csak varrni tudsz, tanulj meg szabásmintát készíteni saját részedre! Szilágyi Mária 06-30/964-54-14 http://varrotanfolyam.com/ varrotanfolyam@gmail.com
http://varrotanfolyam.com/
Végzős egyetemi/főiskolai hallgató vagy, és szeretnél nyelvvizsgát szerezni? Ha képezni szeretnéd magad, mi tudunk neked segíteni. Vegyük sorra miben is segíthet neked az amerikai intézet. Az amerikaiintézet fontosnak tartja a minőségi nyelvoktatást képzést. Tanulj angolul nálunk. Munkatársaink segítenek azért, hogy a lehető legjobban elsajátítsd az angolt. Minőségi képzésünk a biztosíték arra, hogy az amerikai intézetben valós angoltudást kapsz.
http://www.amerikaiintezet.hu/nyelvtanfolyam
Út önmagad és a boldogság felé! A megfelelő önismeret kivezeti az embert a téveszmék káoszából, képes lesz felébredni és meglátni azt a csodát és bőséget, ami körülötte van.Egy lehetőség arra, hogy rátalálj valódi lényedre! A tanfolyam lényege, hogy a negatív hitrendszer, pozitív irányban változzon, az ember felismeri, hogy minden ami vele történik, azért ő a felelős, ő "teremtette".Bővebb információ:www.gyogykovacs.freewb.hu
http://www.gyogykovacs.freewb.hu
Az Edutus Felnőttképzési Akadémia Társasházkezelő képzése. A társasházkezelő jogi, műszaki és pénzügyi felkészültségének kamatozatásával, a közösség érdekeinek figyelembe vételével végzi munkáját. Feladatai közé tartozik a pályázatok figyelése, határidős ügyintézések végzése, a társasházi beszámoló elkészítése.
http://efa.hu/Course.aspx?CourseId=49
Autósiskolánkban megszerezheti jogosítványát személygépkocsira, motorra, nehéz-gépkocsira valamint tehergépkocsira is. Az Antal-Ka számos szolgáltatással, kedvezménnyel várja tanulóit Budapesten és Gödön! Várjuk az ön jelentkezését is!
http://autosiskolam.com/
A Fejér Megyei Önkormányzat Eötvös József Szakképző Iskolája és Kollégiuma Seregélyes szélén 5 hektáros zöldövezetű területen található. Az iskola 1958-ban nyitotta meg kapuit a diákok előtt. Az színvonalas oktatást, megfelelő szakképzést és a szakközepes tanulók számára érettségi nyújtunk. Eme iskolába érdemes járni, hisz tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető Székesfehérvárról, Pusztaszabolcsról és számos környező településről. A szakmunkás képzések közt megtalálható a 2+2 éves mezőgazdasági gépszerelő, gépjavító és a szintén 2+2 éves géplakatos szakma, továbbá 0+2 évfolyamos növénytermesztési gépüzemeltető, gépkarbantartó; hegesztő és karosszérialakatos szak közül választhatnak a diákok. A 0+2 éves szakmákra csak a szeptember elseje előtt a tizenhatodik (16.) életévüket betöltő tanulók jelentkezhetnek. A szakközépiskolába jelentkező diákok az informatika és a rendvédelmi szakirányultság között választhatnak. Mindkét szakmára jelentkezők érettségit tesznek magyarból, történelemből, idegennyelvből, matematikából és egy választható tantárgyból.
http://www.seregszaksuli.hu/
Zichyújfalu község általános iskolájának honlapja. Az iskola 1992-ben vette fel Fekete István író nevét. 2004-ben az iskola bonyolította le a "Kele napja" nevezetű rendezvényt, mely a Fekete István nevét viselő általános iskolák találkozója. Az intézmény 2005-ben a Környezetvédelmi Világnapon elnyerte az ÖKO-iskola címet. Az iskolában összesen 8 osztály van.
http://www.feketei-zu.sulinet.hu/
Az angoltanítás ma már olyan módszereket kínál, amivel bárki használható szintre fejlesztheti a nyelvtudását. Szeretné egy fiatalos és lendületes tanár gyakorlataival gyakorolni az angolt? Nagy Péter az oklevelet az Államokban érdemelte ki. Lehetőség biztosított nem kizárólag az általános szóhasználat megtanulására, de a gazdasági szókincs szintén tanulható.
http://www.angoltanar.org
A fogtechnikus team-munkában, a fogorvossal és az asszisztenciával, valamint a közreműködésével fogtechnikai laboratóriumban fogpótlásokat, restauratív protetikai és fogszabályozó készülékeket készít, illetve javításokat végez. Miért érdemes bennünket választania? Gyakorlati helyeket tudunk biztosítani! A modulzáró vizsgákért nálunk nem kell külön fizetni! Részletfizetést is biztosítunk. A legkedvezőbb kezdőrészlettel elkezdheti a tanfolyamot. A legkedvezőbb áron kínáljuk a teljes tanfolyamot is. Mert gyakorlatunk van a szervezésben, vizsgáztatásban. A legkedvezőbb kezdőrészlettel elkezdheti a tanfolyamot.
http://fogtechnikus.tanfolyamok.co.hu
Cégünk elsődleges szolgáltatása a felnőttképzés. Szakirányú gyakorlatias tanfolyamaink mellett, megtalálhatóak az állami OKJ tanfolyamok is. A folyamatosan induló csoportos oktatások mellett, kihelyezett céges tréningeken is tanítunk. A speciális egyéni igényeket is ki tudjuk elégíteni egyénioktatás keretében, magántanárok biztosításával. Hirek, akciók, kedvezmények A Polgárék Kft. minden tanfolyamra biztosít kamatmentes részletfizetési kedvezményeket! Így mindenki számára kedvező feltételekkel elérhetővé válnak a tanfolyamaink.
http://tanfolyam.mobi/
Felnőttképzési-oktatási palettánk igen széles: Üzleti-gazdasági tanfolyamok Pécsett, változatos online marketing képzések, marketing tanfolyamok Pécsett. Üzletvezetői tanfolyam Baranya, menedzserképzés, Vevőpszichológia tanfolyam, hatékony reklámszöveg írás, vezetés és szervezetpszichológia, online és webmarketing tanfolyamok, és további hatékony pécsi és baranyai képzések kifejezetten vállalkozóknak, üzleteknek és cégeknek.
http://www.vallalkozoi-tanfolyamok.net
Számítástechnikai tanfolyamok Baranya megyében, internet marketing megoldások. Informatikai szakképzések, olcsó webtárhely, számítógépes oktatás, domain regisztráció és informatika oktatás kihelyezett vállalati képzések formájában is! Adobe Photoshop tanfolyam Pécsett, számítógépes képzések, grafikai oktatás, grafikus képzések, felnőttképzés, felnőttoktatás a Netlogi C School-nál. Corel Draw, továbbá praxisorientált Excel, Word és webdesigner oktatás, Power Point, Internet, Linux rendszer, ArchiCad és AutoCad, multimédia és webprogramozói képzések Pécs, Baranya megye.
http://www.netlogi-c.net/