Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxKiemelt ajánlások a katalógus Oktatás kategóriájában

OKJ-s műkörömépítő tanfolyamok, pedikűr tanfolyamok, műköröm tanfolyam , technikai továbbképzések indulnak az Elite Körmösakadémián kedvező áron. Nálunk megtalálsz mindent, ami a kéz- és lábápolással kapcsolatos. Kellemes környezetben, a szakma legjobbjaitól sajátíthatod el a legújabb és legdivatosabb technikákat. Látogass el honlapunkra, és jelentkezz még ma!
http://www.mukorom-tanfolyam.com/
Hogy miért ajánlom a Shurenkan Aikido Sportegyesület aikido oktatását? Mert Pest-megyében ez az egyesület nyújtja a legjobb edzéseket. Az első óra minden gyermeknek és felnőttnek ingyenes. Ha szeretnéd, hogy gyermeked elsajátítsa az önvédelmet, illetve ügyesebbé és erősebbé váljon, irasd be az aikido oktatásra, melyet Pilisszentivánon, valamint Dunakeszin tartanak kiváló aikido mesterek!
http://www.sas-aikido.hu/tartalom/shurenkan-aikido-sportegyesuelet


Linkek - Oktatás

Cégünk elsődleges szolgáltatása a felnőttképzés. Szakirányú gyakorlatias tanfolyamaink mellett, megtalálhatóak az állami OKJ tanfolyamok is. A folyamatosan induló csoportos oktatások mellett, kihelyezett céges tréningeken is tanítunk. A speciális egyéni igényeket is ki tudjuk elégíteni egyénioktatás keretében, magántanárok biztosításával.
http://tanfolyamok.co.hu
A cégünk szervezésében induló okj képzés kitűnő lehetőség az Ön számára is, ha megelégelte eddigi munkáját, és a jövőben valami olyannal szeretne foglalkozni, ami merőben más. Látogasson el honlapunkra, ahol minden részletről tájékoztatjuk, természetesen beleértve a várható költségeket is. Ha kérdései adódnának, keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol készségesen állnak rendelkezésére munkatársaink!
http://www.okjtanfolyamkepzes.hu/
Ugye, milyen jó lenne, ha gyermeked már óvodásként megtanulná az angol nyelvet? Mennyire egyszerűbb lenne az élete felnőttként? Képzeld el, hogy most összeállítottam olyan feladatlapokat, melyek segítenek gyermekednek elsajátítani az angol nyelvet. Érdekel a dolog, akkor menj át a weboldalra és töltsd le az ingyenes feladatlapokat gyermeked részére.
http://www.cword.hu/angol/
A nagyobb cégek, akár évente elküldhetik kollégáikat valamilyen fajta továbbképzésre. A nyelviskola Budapest cégeinek az insideword.hu-n. Egy nyelviskola Budapest vállalkozásának választható. Nem kell hozzá mást tennie az adott cégnek, mint kiválasztania egy iskolát és leszerződni velük. Nagyjából ennyi lenne az egész folyamat, majd a kollégákat el kell küldeni a képzésekre.
http://insideword-nyelviskola.hu
Webáruházunkban több 100 német nyelvű használt könyv közül válogathatsz érdeklődési körödnek megfelelően. Szeretnéd gyakorolni a nyelvet, bővíteni szókincsedet? Látogass el honlapunkra és keress magadnak idegen nyelvű olvasmányokat! Ízelítő: romantikus regények, történelmi-, család-, életrajzi és kaland regények, krimi, thriller, fantasy, ifjúsági olvasmányok, mesekönyvek német nyelven!
http://inkakonyvek.hu/
Mások megértéséhez elengedhetetlen önmagunk ismerete, megértése, és aki eredményeket ért el önmaga megismerésében, annak sokkal könnyebben megy a kapcsolatteremtés másokkal, legyen szó magánéletről, vagy üzleti életről. Hiszen az üzleti életben is fontos az, hogy fel tudjuk mérni üzletfelünk motivációit. Az enneagram tréning hasznos személyiségfejlesztő tréning, mely kamatoztatja a megszerzett tudást, az üzletfelekkel való kapcsolattartásban.
http://www.ibfmc.hu/treningek
A vagy B kategóriás jogosítványod szerezd meg Pécs belvárosában a Kék T Autós- és Motoros Iskolában. Várunk türelmes és szakképzett oktatókkal. Mozgáskorlátozottaknak és automataváltós autókon is vállaljuk az oktatást. Részletfizetésre van lehetőség. Ha már van jogosítványod, de gyakorolni szeretnél, akkor is jelentkezhetsz nálunk. Motoros boltunkban pedig megtalálhatsz minden felszerelést, mely elengedhetetlen a biztonságos motorozáshoz.
http://www.autosiskolakekt.hu
Alapítványunk 40 órában tart családi napközi szakképzést országosan. Várjuk mindazok jelentkezését, akik csnában szertnének dolgozni, vagy nyitni szeretnének. Megszerezhető kömpetenci, a törvény által előírt: családi napközi működtetői tanúsítvány. Tematik, új időpontok, helyszínek, regiztráció honlapunkon.
http://www.csanaoktatas.hupont.hu
Nálunk azonnal megtalálhatod gyorskeresőnkben a legmegfelelőbb tanárt, magántanárt, nyelviskolát, intenzív képzést, tanfolyamot, legyen az bármely oktatási szint az általános iskolától az egyetemig, tánciskolától a felnőttoktatásig, az ingyenes képzéstől az online angol nyelv tanfolyamig.
http://tanar.hu
A XX.kerületben, Pesterzsébeten sok szeretettel várjuk a gyerekeket angol-magyar kéttannyelvű miniovinkban. A jelentkezés folyamatos egész évben. Egész napos angol nyelvű kommunikáció, játék, foglalkozások. Magánbölcsödénk, illetve óvodánk a világszerte sikeres Helen Doron nyelvoktatási módszert alkalmazza.
http://kekpingvinovi.hu
Középszintű fodrász képzés. Az OKJ-s fodrász képzés Miskolcon a Stúdium Szakközépiskolában végezhető el. Látogass el weboldalunkra ahol informálódhatsz az OKJ-s fodrász képzés tanmenetéről, valamint Online jelentkezhetsz is. További képzéseinkkel is ismerkedhetsz oldalunkon. A kapcsolat menüpontban találhatsz térképet iskolánkhoz és elérhetőségeink is itt vannak felsorolva. Valamint a galéria és fórum menüpontokban ismerkedhetsz tanárainkkal diákjainkkal és az iskola épületéve.
http://www.studium-suli.hu/kepzesek/kozmetikus-kepzes
Az angol nyelv rendkívül népszerű, lényegében az első "második" használt nyelv. Mi elkötelezettek vagyunk ezen fontos nyelv terjesztésében, ezért Budapesten nálunk találod a legalacsonyabb áron az intenzív, félintenzív, szuperintenzív és hétvégi angol nyelvtanfolyamokat.
http://www.cosmopolitan-lingua.hu/angol-nyelvtanfolyam