Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxKiemelt ajánlások a katalógus Oktatás kategóriájában

OKJ-s műkörömépítő tanfolyamok, pedikűr tanfolyamok, műköröm tanfolyam , technikai továbbképzések indulnak az Elite Körmösakadémián kedvező áron. Nálunk megtalálsz mindent, ami a kéz- és lábápolással kapcsolatos. Kellemes környezetben, a szakma legjobbjaitól sajátíthatod el a legújabb és legdivatosabb technikákat. Látogass el honlapunkra, és jelentkezz még ma!
http://www.mukorom-tanfolyam.com/
Hogy miért ajánlom a Shurenkan Aikido Sportegyesület aikido oktatását? Mert Pest-megyében ez az egyesület nyújtja a legjobb edzéseket. Az első óra minden gyermeknek és felnőttnek ingyenes. Ha szeretnéd, hogy gyermeked elsajátítsa az önvédelmet, illetve ügyesebbé és erősebbé váljon, irasd be az aikido oktatásra, melyet Pilisszentivánon, valamint Dunakeszin tartanak kiváló aikido mesterek!
http://www.sas-aikido.hu/tartalom/shurenkan-aikido-sportegyesuelet


Linkek - Oktatás

Ha még nincs OKJ-s végzettsége, ha már lemaradt az ingyenes képzésekről a kora miatt, nem kell aggódnia, mert itt korhatár nélkül bárki megszerezheti szakképesítését. Pár hónapos, illetve 1-2 éves tanfolyamok nem csak érettségivel rendelkezők számára Budapesten és vidéken. Vállalati tréningeken is részt vehet kollégáival együtt. Kedvezményekkel is szolgálnak Önnek.
http://www.oktav.hu/?akt_menu=78
A MelyikSuli.Hu egy online tanfolyamszervező portál, ahol OKJ tanfolyamok, hobby tanfolyamok közt kereshet a látogató. A portálon permanensen frissülő felnőttképzési tanfolyamlista található, az oldal konkrét tanfolyamokat közvetít. A képzésekre való jelentkezés a honlapon keresztül azonnal, kényelmesen elintézhető, gyakran jobb kondíciókkal, mint ami közvetlenül az iskolánál elérhető.
http://www.melyiksuli.hu
A műköröm-tanfolyam.hu a műkörmös szakma minden területére kiterjedő tanfolyamokat kínál Önnek. Nálunk lehetősége van az alábbi, rendkívül magas színvonalú műkörmös és kéz és lábápoló tanfolyamokról információt kérni. Miért érdemes információt kérni a műköröm tanfolyamokról ? 1. Mert a tanfolyam helyszíne a lakhelyén lesz, s így nem kell Önnek más városokba utaznia, így időt és pénzt takaríthat meg. 2. Mert a tanfolyamot és oktatás tartó cégek Önért versenyeznek és a legjobb lehetőséget tudja majd kiválasztani, az ajánlatok közül.
http://www.mukorom-tanfolyam.hu/
Mérlegképes könyvelő képzés indul azoknak a hallgató jelölteknek, akik már dolgoztak a pénzügy és számvitel területén, de szeretnének szakosodni a könyvelés szakterülete felé. Honlapunkon bővebben megismerkedhet az oktatás menetrendjével és a különböző modulokkal. A modulok után mindenki záróvizsgát tehet. Várjuk szeretettel honlapunkon!
http://okj-kepzes-tanfolyam.com/merkegkepes-konyvelo-tanfolyam
Cégünk elsődleges szolgáltatása a felnőttképzés. Szakirányú gyakorlatias tanfolyamaink mellett, megtalálhatóak az állami OKJ tanfolyamok is. A folyamatosan induló csoportos oktatások mellett, kihelyezett céges tréningeken is tanítunk. A speciális egyéni igényeket is ki tudjuk elégíteni egyénioktatás keretében, magántanárok biztosításával.
http://oktatas.me
Tovább szeretne tanulni? Szeretnénk figyelmébe ajánlani az EFEB bérügyintéző tanfolyamát. Néhány érv, hogy miért ezt a képzést válassza. A profession.hu az EFEB együttműködő partnere segíti a tanulók elhelyezkedését. Az EFEB önálló vizsgaközponttal rendelkezik, a nálunk végzett tanulók majdnem mindegyike tett sikeres záróvizsgát, és lett OKJ-s bérügyintéző. A tanulók részére vizsgagaranciát biztosítunk. A bérügyintéző képzéseink során felhasználjuk 15 éves tapasztalatunkat, így biztosítjuk képzésünk színvonalát. Tanfolyamaink gyakrolat orientáltak, ezért tanulóink megállják majd helyüket munkájuk során. Hallgatóinknak folyamatos akciókat, valamint részletfizetési lehetőséget biztosítunk.
http://www.efeb.hu/felnottkepzes/berugyintezo-tanfolyam-okj-kepzes
Játékos otthoni tanulás. Ötletek, tanácsok, tippek szülőknek nagyszülőknek hogyan tehetjük közös élménnyé a tanulást. Tanuljunk játszva könnyedén! A Tanulószoba ahhoz ad ötleteket, hogy a gyermekekben rejlő, fürkésző kíváncsiságot, hogyan lehet fenntartani, újra elővarázsolni.
http://tanuloszoba.blog.hu
Tele vagy energiával, de nem tudod, hogy hol vezesd le? Forr a véred a zene ritmusaira? Imádsz táncolni és egy kitűnő tánciskolát keresel! Ne késlekedj egy percet, sem mert, nálunk a helyed! Szakképzett tánctanárokkal, szuper hangulattal és több mint harminc féle táncstílussal várunk Téged iskolánkban. Nálunk gyerekek is játszva tanulhatnak! 5 éves kortól 15 éves korig várjuk gyermek táncokra a tanulni vágyó lurkókat. Tánciskolánkban egyéb szolgáltatásokat is nyújtunk. Lehetőség van terem bérlésre, esküvői tánctanulásra, szalagavatós táncoktatásra, illetve vállaljuk táncos műsorok teljes körű lebonyolítását is. Ha szeretnél profi táncossá válni vagy csak egyszerűen lételemed a mozgás gyere hozzánk és nem fogsz csalódni!
http://tanciskola.hu
Cégünk okj tanfolyam választékában garantáltan megtalálja majd azt a szakképzést, mely végzettségének és érdeklődési körének is maximálisan megfelel! Nincs más dolga, mint ellátogatni honlapunkra, és a részletek megismerése után kiválasztani azt a képzést, melyet el tud képzelni jövőbeni szakmájának. Adja le jelentkezését online, és éljen ezzel e kitűnő lehetőséggel!
http://tanfolyam-kepzes.hu/
OKJ Műköröm építő, kéz- és lábápoló tanfolyam. Tanulj a profiktól Pilisvörösváron! Továbbképzéseink: Technikai-, Csiszológépes-, és Díszítő kurzusok. A tananyag, a képzés feltételei és a jelentkezési lap az oldalon megtalálható. Tájékozódj a részletekről, szívesen látunk. Küld be emailon a jelentkezési lapot.
http://www.hollywoodnails.hu/okj-mukorom-tanfolyam/
Nyelvtanulásra adná a fejét, de a sok nyelviskola közül nem tudja, hogy melyiket válassza? Érdekli az angol és a német nyelv is? Tapasztalt és megbízható módszerrel szeretné elsajátítani a nyelveket? Ha igen, akkor jó helyen jár. Nyelviskolánk 1993 óta szolgálja ki a nyelvtanulásra éhes tanulók igényeit úgy, hogy a fő hangsúlyt a beszédkészség mellett a hallás utáni szövegértésre fektetjük. Magyar nyelvű tanáraink mellett anyanyelvi tanáraink is vannak, ezzel is segítve a folyékony beszéd gyors kialakulását. Átlagban 6-10 fős csoportokban zajlik a tanulás, de lehetőség van 3-4 fős, úgynevezett mini csoportok kialakítására illetve egyéni oktatásra is. Keressen meg minket és látogasson el nyelviskolánkban, hogy ne csak álom legyen az idegen nyelv ismerete.
http://www.cambridge.hu/
Cégünk elsődleges szolgáltatása a felnőttképzés. Szakirányú gyakorlatias tanfolyamaink mellett, megtalálhatóak az állami OKJ tanfolyamok is. A folyamatosan induló csoportos oktatások mellett, kihelyezett céges tréningeken is tanítunk. A speciális egyéni igényeket is ki tudjuk elégíteni egyénioktatás keretében, magántanárok biztosításával.
http://kepzes.me