Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxLinkek - Munka, állás

Álláskereső portálunk azzal a céllal jött létre, hogy segítse a magyarországi álláskeresőket és munkaadókat. Álláskeresők feltölthetik önéletrajzukat, kísérőlevelüket. Álláshirdetéseink több szempontból kereshetőek, földrajzi hely, szakma, fizetés, stb. Munkaadóknak az ingyenes megjelenés mellett kedvezményes megjelenést tudunk biztosítani.
http://allas365.hu
Az OKJ-s képzések számtalan előnyéről és az elhelyezkedési alternatívákról olvashatunk az alábbi weboldalon. Mivel 12%-kal nőtt a regisztrált pályakezdők száma 2009 óta ezért nem árt tudni, hogy merre is tartunk. Tervezni kell, tanulni és folyamatosan fejlődni, hogy versenyképesek lehessünk! Ráadásul érdeklődésünket szinkronba kell hozni a megélhetéssel is, ezért megfontolandó, hogy mere haladunk tovább.
http://www.szakkepzesbudapest.hu
A magyarországi munkajogi szabályozás alapját a munka törvénykönyve, azaz a 2012. július 1-től hatályos 2012. évi I. törvény szabályai alkotják. Ez a törvény határozza meg munkáltatók és munkavállalók alapvető jogait és kötelezettségeit, a munkaidő beosztásának, a szabadság, pótszabadság mértékének és kiadásának, a munkabér, a munkaszerződés, valamint a munkaviszony megszüntetésének (felmondás, azonnali hatályú felmondás, közös megegyezés) szabályait. Az oldalon található cikkek a munka törvénykönyve szabályait elemzik, a teljesség igényével, érthető módon.
http://www.hrsentinel.hu/mt-index.html
Ugye, milyen jó lenne, ha Ön határozná meg a munkaidejét? Képzelje el, nálunk még a jövedelme is Öntől függ. Amennyiben Ön többet dolgozik, több pénzt keres. A legjobb, hogy egy sikeres csapat tagja lehet. Kattintson a linkre és töltse fel önéletrajzát. Adjon esélyt magának, hogy egy kiemelkedő karriert építsen fel, kiemelkedő jövedelemmel!
http://www.presztizskarrier.hu/