Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxLinkek - Munka, állás

Az összes munkaadó számára ingyenes hirdetési lehetőséget biztosító álláskereső portál megújult. Szolgáltatásainak köre hírlevél készítéssel, állások mentésével, összetett keresési lehetőséggel bővült, áttekinthető és ízléses dizájnt kapott. A Dolgozni.hu álláshirdetéseinek száma napi 5-10%-al is bővül, így rövidesen több száz ellenőrzött állás közül választhat minden munkahelyet kereső látogatónk.
http://www.dolgozni.hu/
Cégünk - elsősorban a nyugat-magyarországi régióban - személyzeti tanácsadással (munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés, fejvadászat stb.) foglalkozó vállalkozás. Álláskeresőknek szolgáltatásaink ingyenesek! Állásajánlataink között kölcsönzés keretében partnereinknél szinte egész évben kínálunk változatos munkalehetőségeket operátorok, adminisztrátorok, szakképzett munkások és technikusok részére egyaránt. Természetesen felsőfokú végzettségű álláskeresőknek is kínálunk állásokat.
http://www.manatwork.hu
Olyan lehetőségeket nyitott meg az internet,amilyeneket el sem képzeltünk volna.Dolgozzon kényelmesen hátra dőlve székében és érje el amire vágyik,teremtse meg a jobb megélhetést.Nincs többé korán kelés és a főnök sem szekál többé és a legfontosabb,hogy az idődet te osztod be.Az interneten végezhető munka lehet egy végleges megoldás az élhetőbb világ elérésére.Te döntöd el,hogy mennyit keresel otthoni munka végzéssel.Többféle otthoni munka lehetőség!
http://munkaotthonimunka.blogspot.com
Dolgozzon Ön is Németországban. Vállalkozásunk bejegyzése óta igen komoly megbecsülésre tett szert a Német munkavállalói állásbörzén. Több száz megbízóink közt szerepelnek a BMW AG, Deutsche Bahn AG, E.ON AG, Lear Corporation, Münchner Rück, Siemens AG, világszerte jól ismert cégek is. A mostani németországi dolgozói jogviszony nagyfokú lehetőségeket kínál az EU-s lakosoknak, így a magyar szakmunkásoknak, specialistáknak, és megtanított, segédmunkát igénylőknek is. Még soha nem volt ilyen jó Németországban az álláslehetőség, tudniillik a német munkaerő piacon most jóval többen nyugdíjaztatnak, mint vállalnak munkát. Az 1988-ban létesített cégünk Münchenben, Drezdában, Landshut, Regensburgban és a Müncheni légikikötőn üzemeltet székhelyet. A Müncheni Repülőtér nagyon karakteres és nagy sanszokat kínál a beszélgetési nyelvismerettel rendelkezők részére. Egyszerű betanított állás vagy szakmunkás munka fogadja itt Önt. Nyilvánvalóan a fizetés a korábbról ismert németországi munkaerő börzén hatályosságban lévő jogos díjszabás szerint történik. Az AIDE GmbH. keres németül jól tudó szakmunkásokat: Ha Ön ismeri a német nyelvet, akkor a mi vállalatunk Önnek is javasol egy megbízható németországi munkát. Szerezzen Németországban egy foglalkozást és legyen keresete. Nemcsak betanított, illetve inas munkát, hanem magas tudást igénylő munkát, egészségügyi állásokat, intellektuális munkahelyeket szerzünk a Németországban tartózkodni és ismeret szerezni szándékozók felé. Kiemelt együttműködő partnerünk a Müncheni Német Posta, ahová is már több mint száz belföldi munkát keresőt tudtunk kiküldeni levélhordó, illetve csomagkihordóként. Kiemelt partnerünk a Siemens ahová fémmunkásokat juttattunk ki. A BMW autógyárhoz szerelőkön kívül rakodó gépkezelőket is szoktunk kiküldeni.
http://www.arbeit.hu
A Homework-Base megoldást nyújt az otthoni munkát és internetes munkát keresők számára! A weboldalon bemutatott munkatípusok 100%-ban valósak! A weboldalon bemutatásra kerülö távmunka ajánlatok 100%-ban valósak! A megkeresett pénz mértéke csak az ön szorgalmán múlik. Előnnyel rendelkezik az, aki ért a weboldal szerkesztéshez és rendelkezik jelenleg is saját weblappal de nem kizáró ok, én segítséget nyújtok a weboldalszerkesztés gyors és egyszerű elsajátításához.
http://www.homework-base.tk
Jogi tanácsot adok konkrét munkajogi kérdésekben. Ellátom Megbízóim képviseletét a munkaviszonnyal-, az ún. "kényszervállalkozással"-, a munkajogi felelősséggel-, valamint a munkaviszony megszüntetésével kapcsolatos jogviták peren kívüli- és peres úton történő rendezése során. Vállalom munkaszerződések, valamint egyéb foglalkoztatási jogviszonyok létrehozására irányuló szerződések szerkesztését/véleményezését.
http://kollarandor.hu/index.php?lang=hun&page=munkajog
Üzleti lehetőség a világ egyik legdinamikusabban fejlődő cégénél.A weboldalon bemutatjuk azt az üzleti lehetőséget, amely a következő pozitívumokat 100%-osan garantálni fogja: kötetlen munkaidő, korlátlan jövedelem és anyagi biztonság, minimális anyagi befektetés, azonnal betölthető munkalehetőség, otthon, akár gyermek mellett is végezhető, másokon segíthet. Olyan üzleti lehetőség, amely kiválóan alkalmas mindenki számára kortól, nemtől, végzettségtől, munkaképességtől függetlenül. Üzleti lehetőség, melyet végezheti diák és nyugdíjas, aki vállalkozást szeretne indítani, vagy új munkalehetőséget keres, férfi és nő, megváltozott munkaképességű és kismama, akinek nincs munkája és akinek már éppen van munkája. Ha eldöntötte, hogy megvalósítja céljait, akkor köztünk a helye!
http://www.uzletilehetoseg.hu
A Mérnökbázis mérnöki állásokat listázó aloldalának célja a mérnök emberek számára célzott állásajánlatok egy helyen megjelenítése. A szakadatlanul növekedő oldalon már most is számtalan mérnöki állás található meg, például olyan cégektől, mint például a Sanmina SCI. Az oldalról elérhető keresővel több feltétel szerint szűkíthetjük a találatokat, de lehetőség van kereső alkalmazása nélkül szakmák, pl. közlekedésmérnök, építészmérnök szerinti listázásra is.
http://www.mernokbazis.hu/allaskereso
Építőipari munkák tervezésével és kivitelezésével foglalkozom elsősorban Miskolcon és környékén. Tevékenységi köröm széles skálán mozog, kezdve az apróbb javításoktól egészen a komplett házak felépítéséig. Vállalok kandalló és kémény építést is, parkettázást, térkövezést továbbá ács munkákat is. (tetőfedés, kupázás)Tapasztalatom van kert tervezésben és építésben is, de segítek bármilyen kerti munkában. Ingyenes felmérés, kedvező árak és garancia! Kérem, böngéssze át weboldalamat a szolgáltatásaimról szóló bővebb információért és vegye fel velem a kapcsolatot kérdés esetén.
http://epitomunkak.webnode.hu/
Cégünk nagy választékkal és kedvező árú munkaruhákkal várja üzletünkben akár kis tételű vásárlásra is. Ruha boltunk webshoppal is rendelkezik. Termékeink egy részéről akár a honlapunkon talál képet és leírást. A valós választék azonban ennél sokkal nagyobb. Amennyiben konkrét terméket keres, hívjon fel minket, és tájékoztatjuk az árakról.
http://munkaruha.tarhely2.hu
Szekszárd Állás - Egyedülálló, regisztráció nélküli állásközvetítő portál, Szekszárd és környéke munkalehetőségeivel. Használja ki Ön is a szabad közzététel kínálta lehetőségeket, jusson el közvetlenül a munkavállalókhoz, vagy ha Ön munkakereső, böngésszen tematikusan lehetőségeink között. Ha szekszárdi munka, akkor SzekszárdÁllás.hu!
http://szekszardallas.hu/
Állások Debrecenben a Profession.hu-n! Több száz állásajánlat várja az álláskeresőket Magyarország legnagyobb állásportálján. Nincs más dolga, mint regisztrálni és akár még keresnie sem kell pozíciót, hiszen a Profession.hu-n a munkaadók is fent vannak és a legjobb pályázókra azonnal lecsapnak. Ha szaktudásának megfelelő debreceni állásra szeretne pályázni, akkor látogasson el weboldalunkra, ahol közvetlenül meg is teheti.
http://www.profession.hu/allasok/debrecen/1,0,32,0,0,4000