Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxLinkek - Kultúra, művészet

Ismerd meg a Berger testvérek titkos életét. Nappal az emberek között élnek de éjszaka mások. Halott szüleik sötét titkot hagytak rájuk. Az emberek érzik, hogy ők mások ezért is mennek el. Az Éjszakai Őrjárat megnyitja kapuit. Az iskolában nem kell elrejteniük a keppességeiket. Az unalmasnak tűnő iskolában áruló van. A testvérek viszont egyre közelebb kerülnek sötét oldalukhoz. Hogy mi köze van a négy elemnek a Berger testvérekhez? Néz be és megtudod.
http://elemnegy.freewb.hu/
A 19-20. század fordulójának magyar költészetét a haldokló népi-nemzeti iskola határozta meg, mely Petőfi nyomain járt, utánozta népies hangját és nem tudta magát megújítani. Ady, ha nem is az első volt, aki szakított a hagyománnyal, de az első volt, aki utat tört egy új, modern stílusnak. Bár szívesen tetszelgett a magányos, meg nem értett forradalmár szerepében, a valóságban költőtársai támogatták őt és sokan utánozták verseit. Maga Ady nem kedvelte az utánzókat, és írásaiban ki is gúnyolta őket.
http://adyendreproza.blogspot.com/
Könczöl Szilvia művészeti vezető által alapított ArabesqueDance hastánc csoport vállal fellépéseket. Az oktatások Budapesten, Bicskén és Tatabányán folynak, jelenetkezni és csatlakozni folyamatosan lehet. Érdeklődni a honlapon feltüntetett bármely elérhetőségen várjuk. Referenciák szintén a honlapon megtekinthetők. Szeretettel várunk mindenkit kezdőtől a fellépő szintig.
http://www.arabesquedance.hu
Kiemelkedő minőségű hírportál, innovatív megoldásokkal, kiváló tartalmakkal, rovatokkal. Fontos hírek a közélet kultúra, tudomány, sport területéről, blogok, érdekes írások és egy új műfaj az ankét, ami emelheti az internetes vitakultúra színvonalát. Az oldal folyamatosan frissül, napi szinten 15-20 új hírrel, követi a napi eseményeket, sokszor még a legnagyobb hírportálokat is megelőzi gyorsaságban. Az újságírók az országban zajló események mellett nem csak a budapesti történésekre koncentrálnak, Sok érdekes hír és információ jelenik meg az ország különböző tájairól.
http://www.anket.hu
Születésnapi köszöntők, idézetek, versek, sms-ek, dalok és videók gyűjteménye. Legjobb barátodnak, férjednek, feleségednek, gyermekednek ma van a szülinapja? Köszöntsd fel, ha akarod szerelmes, ha gondolod komoly vagy akár vicces idézetekkel, versekkel, sms- ekkel, videókkal, dalokkal. Legyél te az első, aki gondolsz rá! Hidd el hálás lesz érte! Jövőre hasonló köszöntésben lesz részed!
http://szuletesnapikoszontok.hu/
A festmenyshop.hu weboldal üdvözli Önöket! Webáruházunkban található festmények legnagyobb részt ázsiai festők művei. Műveikre legnagyobbrészt Európában és Amerikában a legnagyobb a kereslet. Minden képet egyedileg, kézzel festenek. Akár saját portréját is elkészítik, fotó alapján, tetszőleges méretben További információért kérem keressen minket e-mailen.
http://www.festmenyshop.hu/
Az üvegfestés az egy igen nehéz műfaj . Nagyon látványos végeredményeket lehet vele elérni , mely a potenciális vásárló lakásában , házában díszítheti a falat , falakat . Az üvegfestés oldalán katalógusbók válogatva döntheti el , hogy melyik az önnek legmegfelelőbb kép és akár azonnal meg is rendelheti.
http://uvegfestes.net/
Az 1989-ben tájmúzeumi rangra emelt, Százhalombattán található "Matrica" múzeum és régészeti park a római kori Matrica településről kapta a nevét. Állandó kiállításai közt megtalálhatóak bronzkori és vaskori (köztük római korból származó) leletek. A múzeumban tudományos kutatáson, leletmentésen kívül múzeumpedagógiai tevékenység is folyik. A kiállításokhoz tudományos és ismeretterjesztő előadások, múzeumpedagógiai órák, játszóházak és kézműves foglalkozások is kapcsolódnak. A múzeumhoz tartozó régészeti park egyedülálló a maga nemében, korai vaskorban emelt halomsírokat, bronzkori, illetve vaskori falu másolatokat tartalmaz valódi lakóházakkal, melléképületekkel és korhű használati tárgyakkal.
http://www.matricamuzeum.hu/
Mi jellemezheti a mai modern falakat? A tapéták korszaka lejárt, a szép, sima, színesebbnél színesebb falak terjedtek el mostanában, és ami a legfontosabb, minden modern lakásban megtalálható legalább egy, a nappaliban elhelyezkedő festmény. Merész vonások, alakok, formák, színek jellemzik, sokszor nem a forma a lényeg, hanem a színvilág.
http://festmeny.wgo.hu
Minden ember szereti a gyermekét, a lehető legjobb ellátást szeretné neki biztosítani. Ha gyermekünknek biztosítjuk az anyagi jólétet, gondoskodnunk kell a szellemi táplálékáról is. Ne engedjük, hogy a televízióban általunk ellenőrizetlen meséket filmeket nézzen. Igyekezzünk úgy alakítani a napunkat, hogy mindig jusson időnk gyermekünkkel való foglalkozásra. Olvassunk neki mesét, mely a gyermek és a szülő kapcsolatát is erősíti!
http://www.anyameselj.hu