Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxLinkek - Jármű, autó

Kötelező biztosítással (KGFB) kapcsolatban vannak kérdései? Blogunk oldalára ha ellátogat, választ kaphat kérdéseire. Tippekkel, tanácsokkal látunk el mindenkit. Mielőtt átszerződne máshoz, érdemes böngésznie oldalunkat.
http://kotelezobiztositas.cc
Vásároljon Ön is autós kamerát a járművébe. Biztosan lesz olyan helyzet, alkalom, amikor autós kamerája segítségével könnyedén bizonyítani tudja igazát. A felvételeket memóriakártyára tudja menteni, az bármikor visszajátszható. Ráadásul így máris megtérül a kamera egyébként sem magas ára. Ne várjon tovább, az Őrködő Webáruháza által forgalmazott autós kamera kiváló választás az Ön számára.
http://orkodo.hu/spd/autodvr/Auto_kamera_autos_kamera_autos_feketedoboz
Műszaki meghibásodás, baleset, rongálás következtében mozgásképtelenné vált gépjárművek szállítása, mentése rövid határidővel magas színvonalon. Csereautó szállítása együttműködésben Asisstance szolgáltatókkal és autókölcsönzőkkel. Az autószállítást kettő vagy három férőhelyes trélerekkel végezzük igény esetén, és a gazdaságos szállítás érdekében.
http://www.eurotreler.hu/
Cégünk vállal gépjármű kárrendezést, kárügyintézést, javítást biztosítótól függetlenül teljeskörű ügyintézéssel. Kötelező felelősségi kár illetve CASCO-s kárrendezés. Felelősségi vagy CASCO biztosításra történő javítás esetén törött gépjárműve elszállítását is megoldjuk. Kárbejelentés, kárfelvétel, kárrendezés Budapesten a 7. kerület Dembinszky utcában, a belváros szívében. Bízza ránk a karambol utáni adminisztrációs munkákat. Készséggel állunk rendelkezésére.
http://www.skydriver.hu
Sajó-Medgépszer KFT: Műszaki vizsgáztatás Miskolcon Borsod megyében, eredetiségvizsgálat minden tipusú gépjárműre, kamion szervíz és emelőhátfalszervíz helyben, azonnal Miskolc, Miskolc közelében, Borsod megyében. Műszaki vizsga Miskolc közelében.
http://www.medgepszer.hu
A Budget Autókölcsönző flottájából máris kiválaszthatja, és tartós bérleti szolgáltatásunkkal hosszabb távra bérelheti a 1,5-től 9 köbméterig terjedő rakterű, zárt dobozos kisteherautót, amelyhez épp elegendő a B kategóriás jogosítvány. Nem lesz gondja a bérleti szerződés fizetési kötelezettségével, sőt, az idén életbe lépő, egyedülálló kedvezménnyel: amely lehetőséget ad a bérautók ÁFÁ-janak visszaigénylésére, akár a havi üzemanyagköltségét is fedezheti a kedvezmény!
http://www.budget.hu/budgetonline/hu/budget.nsf/c/Szolgaltatasok,Tartos-berleti-szolgaltatas
Tapasztalataink szerint az egyik leggyakoribb károsodási forma, mikor úgy szenvedünk kárt, hogy egy közúti baleset során gépjárművünkbe beleütköznek. Ebben az esetben fontos tudni, hogy a károkozó gépjármű vezetőjének, illetve a gépjármű kötelező felelősségbiztosítójának nem csupán a javítási költséget, illetve a totálkárt kell megtérítenie, hanem a balesettel okozati összefüggésben keletkezett valamennyi igazolt egyéb kárt is. Tapasztalataink alapján a leggyakoribb egyéb igényként a bérgépkocsi költségét, a sérült gépkocsi szállítási költségét, illetőleg az ún. értékcsökkenés megtérítését követelik a károsultak, azonban ez nem zárja ki, hogy egyéb további igények is érvényesíthetők legyenek (kiesett megrendelések, elmaradt munkák, hitel vagy lízing szerződések felmondási díjai, stb...).
http://baleseti-karterites.com/baleset/gepjarmukar.php
A láthatatlan SkyFol Cobra karosszériavédő fólia, hatékonyan védi autóját a felcsapódó kavicsoktól, verődő ágaktól és a szándékosan sérülést okozó vandáloktól. Ma már a speciális poliuretán kővédő fóliák képesek elnyelni a felületet érő energiát, ezzel bármely más alkalmazásnál jobb védelmet nyújtanak.
http://www.skyfolcobra.hu
A SkyFol Cougar termékei valamennyien dedikált autócsomagoló fóliák, a legtartósabb fóliák kategóriájába tartoznak: Carbon, matt, metál, színes és design hatásúak. Mindegyik alapanyagunk válogatott megfelelő szerkezetű, szélességű és ragasztójú, hogy Ön hosszú évekig gyönyörködhessen megújult autójában.
http://www.skyfolcougar.hu
Az autófóliázás eredetileg az autók üvegeinek fóliázását jelentette, ám hamar kiterjedt az autók fóliába csomagolására is, ezzel új megjelenést varázsolva. Végül ez kibővült a karosszériavédő fóliázással, így mára három ágat különböztethetünk meg. A Raxus Design az autófóliázás mindhárom területén professzionális szolgáltatást nyújt a legmegfelelőbb alapanyagokkal.
http://www.raxus.hu
Borsod-Abaúj-Zemplén megye hivatalos Mercedes márkakereskedőjénél és szervizénél számtalan új és használt gépjármű megvásárlására van lehetőség. A kínálat az A-osztálytól egészen a több tonnás haszongépjárművekig terjed. Minden autótípushoz részletes leírás tekinthető meg a külső megjelenésről és a belső terek kialakításáról egyaránt, illetve a használt járművek kínálatában minden egyes autó felszereltsége tekinthető meg. Amennyiben nem vásárláson töri a fejét valaki, úgy a szervizszolgáltatások kiaknázására is lehetőség nyílik. Mivel a cég folyamatosan képezteti szakembereit, olyan munkákat is biztonsággal és precízen végeznek el, melyre kevés példa létezik. Ilyen szolgáltatás például az automata sebváltók és autóbuszok javítása és szervizelése is, melyekhez olyan eredeti alkatrészeket használnak fel, melyek bevizsgáltak és garanciálisak.
http://mercedes-szerviz.hu/
Kerékpár a tetőn? Vagy a hátsó ajtón? A világ legegyszerűbb dolga kerékpárunkat magunkkal vinnünk, ha van Thule kerékpártartónk. Számos Thule típus közül választhatunk, különböző helyekre szerelhetjük, pl. tetőre, vonóhorogra, hátsó ajtóra. Általában könnyű a választás, de ha bizonytalan, olvassa át az alábbi listát lehetőségeiről. Thule Kerékpártartó vonóhorogra és hátsó ajtóra szerelhető előnyei: Kifejezetten könnyű fel- és leszerelni kiváltképp a Thule vonóhorogtartót. Csak minimálisan kell megemelni a kerékpárt különösen a vonóhorogtartóknál. Hátsó ajtóra való felszerelése szabaddá teszi a vonóhorgot a kombiknál és a trélereknél. Többféle típusú kerékpárhoz használható. Alacsony légellenállás, azonban az oldalirányú szélre kicsit érzékeny. A tetőt szabaddá teszi a Thule tetőbox, kajak és egyéb tárgyak részére. Thule Kerékpártartó tetőre szerelhető előnyei: Könnyű fel- és leszerelni. Kicsi és megfelelő formatervezés. A kerékpárok kicsit koszosak lehetnek az útról felszálló kosztól. Semmi sem gátolja a hátsó kilátást, vagy akadályoz a tetőcsomagtartón. Fontos, hogy észben tartsd a következőket: Mikor tolatsz, ne feledd hogy a hátulra felszerelt kerékpártartó miatt a gépkocsid hossza megnövekszik. A tetőre felszerelt kerékpártartónál ne feledd, hogy a gépkocsi magassága ezáltal megnövekszik, ezért légy körültekintő, amikor egy föld alatti garázsba behajtasz, vagy egy alacsony híd alatt mennél át stb... Kellemes kerékpározást! Thule World 1182 Budapest Üllői út 541.
http://www.thuleworld.hu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=4&Itemid=1