Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infobox

egészség & szépség cikkek

Újgenerációs fájdalomcsillapító

Kiemelt ajánlások a katalógus Egészség, életmód kategóriájában

Pszichiátria Magánrendelő: Óbudai Egészségügyi Centrum Budapest, III. ker. 1036 Bp. Lajos utca 74-76 Szakterületem a pszichiátrián kívül a pszichoterápia, rehabilitáció. Elsősorban a hangulati (depresszió, bipoláris betegség) és a szorongásos (pánik, kényszer, fóbiák) betegségek terápiájával foglalkozom. Az anamnézis pontos felvétele, a páciens meghallgatása után, a felismert betegségeknek megfelelően mind gyógyszeres, mind pszichoterápiás gondozást végzek. 1993-tól az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben dolgoztam főorvosként és osztályvezető főorvosként. Az Intézet megszűnése óta a Szent János kórház pszichiátriai osztályán és magánrendelőmben dolgozom. Pszichiátriából, orvosi rehabilitációból és pszichoterápiából - ezen belül kognitív terápiából - tettem szakvizsgát. Kutatással és oktatással is foglalkozom, Ph.D. (a kandidátusinak megfelleleő EU) fokozatot szereztem.
http://pszichiater.eu/
Testi- és lelki problémák kezelése természetes gyógymódokkal Budapesten és Vác közvetlen vonzáskörzetében kiszállással is! A fülakupunktúrás kezelésektől a Bach arcdiagnosztikáig a képzett és tapasztalt természetgyógyász széles palettán kínálja szolgáltatásait mindazoknak, akik elhatározták, hogy jobbá és egészségesebbé teszik életüket. A kezelésekről és a részletekről a Dávid Erika természetgyógyász hivatalos honlapján tájékozódhat.
http://www.egyensuly.info/


Linkek - Egészség, életmód

Honlapunkon minden olyan információ megtalálható ami Bőrgyógyász Debrecen témával kapcsolatos.Bőrünk állapota sok mindent elárul rólunk. Életmódunk, szokásaink, lelki állapotunk, belső szervi betegségeink nyomot hagynak a bőrünkön. A bőrünk állapota pedig erősen befolyásolja lelkiállapotunkat. Mindannyian gyönyörű, üde bőrről álmodunk. Ahhoz, hogy ez az álmunk valóra váljon, nekünk is tennünk kell. Nem elég, ha több flakon krémet kenünk magunkra, ha elkendőzzük a hibákat, ha szépészeti beavatkozásokat tervezünk, végeztetünk. Táplálkozásunkat, életünket is egészségesebbé kell tennünk. Figyelnünk kell bőrünk, testünk jelzéseit! Panasz esetén pedig érdemes mihamarabb tapasztalt szakorvos segítségét igénybe venni. Rendelésünkön ehhez kívánunk segítséget nyújtani, hogy valóban jól érezhesse magát a bőrében!
http://borgyogyaszatdebrecen.hu
Magas színvonalú bőrgyógyászati és szépészeti kezelések Budán, XI. kerületben Gazdagréten, kedvező árakon. Cím: 1118 Budapest, Kaptárkő u. 12 Bőrgyógyászat, anyajegyvizsgálat, bőrrákszűrés, pattanás kezelés, fogyasztás, ultrahangos zsírbontás, villanófényes szőrtelenítés, IPL-es bőrkezelések, ránckezelés, ráncfeltöltés, Botox. Keddenként rendkívüli Botox akció! Botox ránc és izzadáskezelések székesfehérvári árakon! Tel:06-70/597-8111
http://jobbeletert.shp.hu/hpc/web.php?azonosito=jobbeletert&oldalkod=borgyogyaszat___budapest_5Yjf
Magas színvonalú bőrgyógyászati és szépészeti kezelések Budán, XI. kerületben Gazdagréten, kedvező árakon. Cím: 1118 Budapest, Kaptárkő u. 12 Bőrgyógyászat, anyajegyvizsgálat, bőrrákszűrés, pattanás kezelés, fogyasztás, ultrahangos zsírbontás, villanófényes szőrtelenítés, IPL-es bőrkezelések, ránckezelés, ráncfeltöltés, Botox. Keddenként rendkívüli Botox akció! Botox ránc és izzadáskezelések székesfehérvári árakon! Tel:06-70/597-8111
http://www.borgyogyaszat.net/Budapest
Az Algoflex-M a menstruációs görcsök és fájdalmak esetén nyújt segítséget. Egyedi, kombinált kiszerelésének köszönhetően, egyszerre csillapítja a menstruációval járó kényelmetlen fájdalmakat, valamint enyhíti az alhasi görcsöket is. 6+6 tablettát tartalmazó speciális kiszerelésben kapható.
http://algoflex.hu/Section1/Algoflex/Algoflex-termekcsalad-tagjai/Algoflex-M/algoflex-m.aspx?idpage=534
Víz nélkül nincs élet. Szállítja az összes vitamint, tápanyagot, ásványi sót, és kivezeti az összes felhalmozódott salak-és méreganyagot. A szabályozott és rendszeres folyadékfogyasztással számos betegségtől és fájdalomtól kímélhetnénk meg magunkat! A szervezet napi tiszta víz szükséglete legalább 2,5 - 3 liter. Csakhogy nem mindegy a minőség. Ön milyen vizet iszik, hogy segítse szervezetét?
http://egeszsegviz.hu
Plasztikai sebészet és alakformálás, test és arcplasztika, fülplasztika, szemhéjplasztika, botox ránctalanítás, mellplasztika, mellimplantátum beültetése, hasplasztika, zsírleszívás, fenékplasztika és combplasztikai műtétek Budapesten tapasztalt plasztikai sebész által. Plasztikai beavatkozás nőknek és férfiaknak elérhető áron Budapesten.
http://budapest-plasztika.hu/
Az élet legfontosabb alkotóeleme a víz. Ezért fontos, hogy a víz, amit elfogyasztunk tiszta legyen. A csapvíz tartalmaz parányi részecskéket, amit az ipari víztisztítás nem képes kiszűrni. Ezért érdemes víztisztító berendezést használni, ami a fordított ozmózis technológiával garantáltan megszűri, és tisztává varázsolja a vizet.
http://tiszta-viz.hu
A gyógyitó hatásiról nemzetközileg is ismert és elismert kaqun vízzel foglalkozó honlap. Szóljon hozzá, mondja el gondolatait erről az oxigéndús vízről ami annyi csodát tett már különböző megbetegedésekkel kapcsolatban, hogy azt felsorolni is nehéz lenne. Kaqun fürdők és kaqun víz árusító helyek, cikkek leírások, hatástanulmányok. Látogasson el hozzánk és böngésszen állandóan változó cikkeink és tartalmaink között.
http://www.kaqun-aqua.com
Mi vagyunk a kontinens egyik legjobb meddőségi klinikája jogutódja. Hazánkban - szerintünk ? semmihez nem fogható abban a tekintetben, hogy több szakterületet összefoglalva dolgozik azért, hogy a gyermekáldás minnél hamarább megvalósuljon. A korházunk létrehozásánál fő kritérium volt számunkra egy nemzetközi színvonalú csúcstechnológiával ellátott klinika alapítása. Fontos kritérium volt az alapításnál egy családias hangulatú kényelmes klinika létrehozása. A testi kezelések mellett komoly hangsúlyt fektetünk a pácienseink lelki felkészítését is.
http://www.robertklinika.hu/
A 2003-ban alapított Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány célja a Magyarország területén élő leukémiás és egyéb rákos megbetegedésekben szenvedő gyermekek életkörülményeinek javítása, gyógyulásra való esélyük növelése. A 15 éven aluli gyermekekben a leukémiák képezik a leggyakrabban előforduló rosszindulatú daganatos megbetegedést, s az összes gyermekkori rákos megbetegedés több mint egyharmadát teszik ki. Ma a világon több gyermek hal meg rákban, mint bármely más betegségben. Magyarországon jelenleg is mintegy 1500  2000 daganatos gyermek küzd az életéért. Az Alapítvány elsőrendű céljának tekinti, hogy hozzájáruljon daganatos betegségekben szenvedő gyermekek gyógyításához. Munkánkat többek között Ön is segítheti az adó 1% felajánlásával!
http://www.leukemias.hu
Ön fél a fogorvostól? Ha igen, akkor keressen olyan szakembert aki baráti, közvetlen stílusával el tudja tüntetni ezt a rossz érzést. Dr. Nagy Pál János több évtizede praktizáló fogorvos, aki nem csak megoldja a fogászati problémákat, de emberileg is rutinosan kezeli ezeket a gondokat. A rendelője Budapest belvárosában található, de mégis csendes, nyugodt helyen. A rendelő autóval is és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.
http://www.budapest-fogorvos.com/
Ön fogyaszt valamit egészsége megőrzéséért? Én egy egyszerű, de több ezer év tapasztalatával kialakult módszert ajánlok Önnek. A kínaiak ugyanis több ezer éve fejlesztgetik gyógynövényes receptjeiket, és ezt ma már elismerik a világ minden táján. Ezeket a recepteket dolgozza fel mai technológiával a Sunrider, és így lesz könnyen elfogadható ez a mai rohanó ember számára is. Az oldalon nem csak a cég története olvasható, de receptek és praktikus fogyasztási tanácsok is.
http://www.aprily.com/