Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infobox

egészség & szépség cikkek

Újgenerációs fájdalomcsillapító

Kiemelt ajánlások a katalógus Egészség, életmód kategóriájában

Pszichiátria Magánrendelő: Óbudai Egészségügyi Centrum Budapest, III. ker. 1036 Bp. Lajos utca 74-76 Szakterületem a pszichiátrián kívül a pszichoterápia, rehabilitáció. Elsősorban a hangulati (depresszió, bipoláris betegség) és a szorongásos (pánik, kényszer, fóbiák) betegségek terápiájával foglalkozom. Az anamnézis pontos felvétele, a páciens meghallgatása után, a felismert betegségeknek megfelelően mind gyógyszeres, mind pszichoterápiás gondozást végzek. 1993-tól az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben dolgoztam főorvosként és osztályvezető főorvosként. Az Intézet megszűnése óta a Szent János kórház pszichiátriai osztályán és magánrendelőmben dolgozom. Pszichiátriából, orvosi rehabilitációból és pszichoterápiából - ezen belül kognitív terápiából - tettem szakvizsgát. Kutatással és oktatással is foglalkozom, Ph.D. (a kandidátusinak megfelleleő EU) fokozatot szereztem.
http://pszichiater.eu/
Testi- és lelki problémák kezelése természetes gyógymódokkal Budapesten és Vác közvetlen vonzáskörzetében kiszállással is! A fülakupunktúrás kezelésektől a Bach arcdiagnosztikáig a képzett és tapasztalt természetgyógyász széles palettán kínálja szolgáltatásait mindazoknak, akik elhatározták, hogy jobbá és egészségesebbé teszik életüket. A kezelésekről és a részletekről a Dávid Erika természetgyógyász hivatalos honlapján tájékozódhat.
http://www.egyensuly.info/


Linkek - Egészség, életmód

Ha az a kérdés, hogy melyik a legjobb vízszűrő vagy hol találhatok jó minőségű háztartási vízszűrőt, a válasz: a legjobb helyen jár, nálunk. Az oldal segít eldönteni, hogy a piacon kapható sokféle víztisztító készülék közül melyiket érdemes megvenni.
http://viztisztito.biz
Méhpempő az egészséges életért! Ha természetes úton szeretné megőrizni egészségét, ez a táplálékkiegészítő a legjobb választás, hiszen a Tiszta és a Bio Tiszta Méhpempő adalékanyagok hozzáadása nélkül fogyasztható! Számtalan betegség esetén hatásos, mivel rendkívül gazdag vitaminokban, nyomelemekben és fontos fehérjékben. A termékenység fokozására és potenciazavarokra ez az egyik legkiválóbb táplálékkiegészítő, melynek fogyasztásával visszanyerheti vitalitását és megelőzheti a betegségek kialakulását. Méhpempő vásárlás weboldalunkon! Ismerje meg gyógyhatásait és tegyen egészségéért ezzel a természetes tápanyagforrással! Méhpempő ára és a vásárlás részletei itt!
http://www.tisztamehpempo.hu/
Az intenzív jóga gyakorlatok rendkívül hatékonyak és jelentősen hozzájárulnak a zsírégetéshez és a szervezet méregtelenítéséhez. A hathából kifejlődött ashtanga igen komolyan igénybe veszi testünket, remek szálkás izomzat és kiváló állóképesség érhető el a rendszeres gyakorlásával. Ha Vácon vagy a Pest Megyei város közelében laksz, ha nem félsz a kihívásoktól, ajánlom figyelmedbe e kiváló jóga stúdiót.
http://joga-vac.com/
Adó 1 százalékát ajánlja fel gyermekek megmentésére. Gyermekmentő Alapítvány az adó 1 százalékokkal támogatja a beteg, rászoruló gyermekek gyógyulását, életét. Ön is részese lehet a gyermekmentésnek, ha az adó 1 százalékát erre a célra a Gyermekmentő Alapítványnak eljuttatja. Segítsen, hogy még több gyermeket tudjunk segíteni, segíteni egy jobb élet felé.
http://www.gyermekmento.eu
Daganatos, leukémiás beteg gyerekeken segít alapítványunk melynek legfőbb célja adományok gyűjtése. Adójának 1 százalékának felajánlásával óriási segítséget nyújthat a beteg gyerekeknek. Megismerkedhet történetükkel és betegségükkel. média és közösségi oldalak segítségével nap, mint nap nyomon követheti sorsukat és akármikor segítő kezet nyújthat számukra.
http://daganatos.hu
A Matuzalem táplálékkiegészítő energiával tölti fel testét és gondoskodik egészsége megőrzéséről! Csak természetes anyagokat tartalmaz, könnyen felszívódik a szervezetben és a benne lévő fontos vitaminok és nyomelemek gyorsabban hasznosulnak. A Matuzalem a betegségek természetes ellenszere! Allergia, szívproblémák, daganatos betegségek? Ez a különleges étrendkiegészítő enyhülést hoz! Rendkívül erős antioxidáns és méregtelenítő, erősíti az immunrendszert és helyreállítja a szervezet egészséges működését. A Matuzsálem az egészségesek és a betegségben szenvedők számára egyformán ajánlott. Visszaadja az életerőt, elűzi a fáradtságot és javítja az életminőséget!
http://matuzalem.bioplus.hu/
Fogorvos Eger. Top Dent a minőségi egri fogászat. Fogászat Egerben. Kiválóan felszerelt egri fogászat, szájsebészet, fogfehérítés, fogászati kezelés felsőfokon, Egerben. Dr. Madaras Attila egri fogszakorvos parxisában. Implantológia, műgyökér beültetés, fogpótlás, esztétikai fogászat, fogékszerek, zahnarzt, dentist, implantology.
http://fogorvoseger.hu/
Célunk olyan független fogászati röntgen diagnosztikai centrumok üzemeltetése, amelyekben kimagasló színvonalon tudunk a fogorvosok szakmai igényeinek megfelelni. Rendelőinket az alábbi településeken találja meg: Baja, Kecskemét, Kalocsa és Kiskőrös.
http://fogrontgenbotka.hu
Úgy érzi, régóta elkerüli a szerencse az élet minden területén? Irigykedve nézi, ahogyan barátai sikert-sikerre halmoznak, és nem érti, Önnek vajon miért nem sikerül mindez? Ön sem kevesebb másoknál, csupán lehet, hogy átok ül életén, s ez nehezíti mindennapjait. Válassza a honlapunkon ingyenesen elérhető átokvizsgálat lehetőségét, és győződjön meg ennek valós alapjairól!
http://www.rontaslevetel.com/
Ha biotermékeket választunk, biztosak lehetünk a kizárólag természetes összetevőkben és nem kell tartanunk a szintetikus anyagok mellékhatásaitól. Az egészséges táplálkozás a teljesebb, minőségi élet alapvető része, mely kis odafigyeléssel könnyen kivitelezhető.
http://vitaminvaros.hu/taplalkozas
Önnek lehetősége van élni az adó 1 százalék felajánlásával! Kérem ajánlja fel alapítványunk számára hogy ott segíthessünk ahol a legnagyobb a szükség rá. Az olyan gyermekeknek akik daganatos betegségekben szenvednek. Tehát ha tehet akkor segítsen felajánlásával, és ha kérdése van keresse fel adó 1 százalékkal foglalkozó oldalunkat és ott választ kap kérdéseire.
http://ado1szazalek.hu
A Colon Cleanse segítségével sokkal könnyebb a fogyókúra és a vágyott testsúly elérése! Természetes rostokkal segít megszabadulni a pluszkilóktól, teltségérzetet ad, ezáltal csökkenti az étvágyat. A Colon Cleanse béltisztító egészségvédő táplálékkiegészítő, ami eltávolítja a vastagbélben lerakódott salakanyagokat. Ha nem fordítunk kellő figyelmet a rendszeres, évente legalább kétszer esedékes béltisztító kúrára, a méreganyagok a véráramba jutva betegségeket okozhatnak. Ez az immunrendszer gyengülésével, az energia és a lendület elvesztésével, valamint az ízületek állapotának romlásával is jár. A Colon Cleanse fogyasztásával a béltisztítás egyszerű és hatékony!
http://beltisztitas-colon-cleanse.biomax.hu/beltisztitas.php