Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infobox

egészség & szépség cikkek

Újgenerációs fájdalomcsillapító

Kiemelt ajánlások a katalógus Egészség, életmód kategóriájában

Pszichiátria Magánrendelő: Óbudai Egészségügyi Centrum Budapest, III. ker. 1036 Bp. Lajos utca 74-76 Szakterületem a pszichiátrián kívül a pszichoterápia, rehabilitáció. Elsősorban a hangulati (depresszió, bipoláris betegség) és a szorongásos (pánik, kényszer, fóbiák) betegségek terápiájával foglalkozom. Az anamnézis pontos felvétele, a páciens meghallgatása után, a felismert betegségeknek megfelelően mind gyógyszeres, mind pszichoterápiás gondozást végzek. 1993-tól az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben dolgoztam főorvosként és osztályvezető főorvosként. Az Intézet megszűnése óta a Szent János kórház pszichiátriai osztályán és magánrendelőmben dolgozom. Pszichiátriából, orvosi rehabilitációból és pszichoterápiából - ezen belül kognitív terápiából - tettem szakvizsgát. Kutatással és oktatással is foglalkozom, Ph.D. (a kandidátusinak megfelleleő EU) fokozatot szereztem.
http://pszichiater.eu/
Testi- és lelki problémák kezelése természetes gyógymódokkal Budapesten és Vác közvetlen vonzáskörzetében kiszállással is! A fülakupunktúrás kezelésektől a Bach arcdiagnosztikáig a képzett és tapasztalt természetgyógyász széles palettán kínálja szolgáltatásait mindazoknak, akik elhatározták, hogy jobbá és egészségesebbé teszik életüket. A kezelésekről és a részletekről a Dávid Erika természetgyógyász hivatalos honlapján tájékozódhat.
http://www.egyensuly.info/


Linkek - Egészség, életmód

Angyal Mónika karma asztrológus vagyok, 1990 óta foglalkozom az asztrológia tudományával. Karma asztrológia, reiki, kineziológia, reinkarnációs terápia, kristály gyógyászat, szimbólum terápia, ókori gyógyítási technikák, vezetett meditációs terápia tartoznak a szakterületemhez. Az egészség fogalmába nem csupán a testi egészség tartozik bele, hanem a testi egészség alapjául szolgáló lelki egészség is. A lélekhez vezető út feltárásával feltárulnak a fizikai problémák, betegségek gyökerei, azok megszüntetéséhez a karma terápia ad segítséget. Az asztrológia tudományának alkalmazásával elkészített személyre szabott horoszkóp választ ad sorsunk alakulásával kapcsolatos kérdéseinkre. Ismerje meg Ön is az életútjában rejlő lehetőségeket. Szolgáltatásaim teljes körét tekintse meg a www.karma.shp.hu weboldalamon.
http://www.karma.shp.hu
Függetlenül attól, ki vagy, ami a te életedet illeti, számodra te vagy a világ legfontosabb személye. Hinned kell magadban, és építened kell a pozitív tapasztalataidra. Dolgozz rendszeresen az önfejlesztéseden, gyarapítva pozitív erőidet. Összpontosíts ezekre minden porcikáddal, mert a PLB(Pozitív Lelki Beállítottság) elvek alkalmazásával fejlesztheted ki magadban azt a mély meggyőződést, hogy igenis képes vagy a sikerre, és sikeres is leszel céljaid elérésében.
http://gazdagondolat.blogspot.com/
Szeretne minden nap tiszta vizet fogyasztani? Válasszon víztisztító készülékeink közül. Háztartási víztisztítóink teljesen megtisztítják a csapvizet szennyeződéseitől. Asztali víztisztítóink szintén ezt teszik. Zuhanyszűrőink használatával megszűnik a zuhanyzás utáni bőrviszketés. Irodájába válassza irodai víztisztítónkat. Ha pedig van már víztisztító készüléke, válasszon szűrőbetéteink közül.
http://www.mzsmviz.hu
Olyan információk találhatóak meg az oldalon, amelyek nélkülözhetetlenek a tyúkszem eltávolításához, kezeléséhez, megelőzéséhez. A tyúkszem egy eléggé elterjedt és sok kellemetlenséggel járó betegség, példáúl ha a talpon jelenik meg, ami az egyik leggyakoribb, akkor olyan szintű fájdalmat okozhat ami már a járásunkat is befolyásolhatja. Oldalunk tartalmazza azon információkat amik szükségesek lehetnek a tyúkszem különböző módú kezeléseihez, megelőzéseihez és eltávolításához. Kitérün többek között az ehhez használatos eszközök szakszerű használatára is.
http://www.tyukszem.hu
Szaunáink egyenesen Finnországból érkeztek a budapesti bemutatótermünkbe. Széles kínálatban ismertetjük a különböző országokból tanulmányozott eltérő szaunakulturákat, az eltérő igényeket. Ezen ismeretek birtokában tágas ötlettár áll rendelkezésünkre, hogy megvalósítsuk ügyfeleink elképzeléseit. Szaunáink, infrakabinjaink az eredeti finn házak stílusát, hangulatát tükrözik a Világ bármely pontján.
http://www.finnszaunakesinfrakabinok.com
Elektromos Cigaretta, a dohányzás ésszerű alternatívája. Kíméld egészséged és pénztárcád, válts E-Cigire! Az érzés ugyanaz, több ezer káros anyag nélkül. Néhány évvel ezelőtt feltaláltak egy olyan készüléket, amelynek segítségével Te is könnyedén, hiányérzet nélkül leteheted a hagyományos cigarettát, annak minden káros hatásával együtt. Ugyanakkor nem kell lemondanod a dohányzás élményéről és arról az érzésről, amit a cigarettázás Neked nyújt. Hihetetlen? Pedig tényleg így van.
http://elektronikuscigaretta.hu
Itt az ősz és Ön máris meg van hűlve? Látogasson el weboldalunkra és tekintse meg terméklistánkat! Oldalunkon számos hri vitalion termék közül választhat! Rendeljen egy immunrendszer erősítőt vagy válassza az oldalunkon található vitaminok egyikét! Ne nyúljon rögtön az orvosságokhoz, válassza a természetes alapanyagú gyógyszereket! Rendelje meg most termékeink egyikét és felejtse el a náthát!
http://www.vitalionforras.hu/
MenDan Wellness Hotel Zalakaros: négycsillagos szállodánk minőségen felül ötvözi a spa hotelek harmóniájával, a luxus hotelek eleganciájával, a wellness hotelek legegzotikusabb szolgáltatásait. Szépüljön Kleopátra tejes-mézes kényeztető kezeléssel, és relaxációs hajmosással, növelje fittségét tibeti jógagyakorlatokkal és aquafitnessel. Miben különbözünk? Hotelünkben nem szobákat, inkább igazi spa menedéket, nem wellness szolgáltatásokat, hanem vidámságot és felüdülést, nem csomagokat, sokkal inkább életérzést kínálunk vendégeinknek. Megajándékozzuk a megfizethetetlennel: egy boldog mosollyal az arcán, mellyel szállodánkból távozik.
http://www.wellnesshotelmendan.hu/
Mindennapokban alkalmazható homeopátia. Adagolási elvek és szabályok. Homeopátiás oldat elkészítése. Szakmai, de közérthető írások a homeopátia gyakorlati alkalmazásáról. Alkati és tüneti homeopátiás szerek. Betegségek, tünetek mögött meghúzódó lelki hátterekre való rávilágítás. Gyermekek és felnőttek mellékhatás és méreganyag-mentes természetes gyógyulása. Immunrendszer erősítés. Homeopátiás szerek használata személyes tapasztalatok alapján. Akut betegségekre homeopátiás segítség antibiotikum és más hagyományos gyógyszer helyett. Mellékhatás mentes gyógymód az egészség helyreállításáért.
http://homeopatiaoldal.hu/
A Matuzalem tabletta az eddig ismert leghatékonyabb antioxidáns vegyületeket tartalmazza. Az antioxidánsok által megelőzhető számos betegség és leküzdhetők a legsúlyosabb kórok is. A Matuzalem tabletta antioxidánsai révén fokozza a szervezet ellenállóképességét és helyreállítja annak egyensúlyát. Így a Matuzsalem tabletta mindenki számára egyaránt ajánlott, aki egészségre vágyik. Az antioxidánsok a szabadgyökök megkötésével védik a sejteket a károsodástól, így a Matuzsálem tabletta alkalmazásával a szervezet képes ellenállni a káros külső hatásoknak. Matuzsálem tabletta a hosszú és egészséges életért!
http://matuzsalem.eu/
A 60% feletti relatív páratartalmú lakás hosszú távon többféle betegség előidézője lehet, de akár a penészfoltok előidézőjeként még az esztétikai képet is rontja. Webáruházunkban Solac és Midea páramentesítő készülékek várják jó áron, amelyek 300ml-től akár napi 20 liter mennyiségig is össze tudják gyűjteni a levegőben lévő párát, így beállíthatja az optimálisnak tekinthető 40-50% közötti páratartalmat.
http://parasitok.hu/paramentesito-keszulek
Legyen szó ínybetegségekről, foghiányról, szájbetegségről, a Europe Dental fogászat minden esetben rendelkezésére áll. A Dr. Sárosi Ákos fogszakorvos-szájsebész vezette felszerelt fogászat lehetővé teszi, hogy a legmodernebb technológiákkal gyógyíthassák meg fogait. Érdeklődjön a 061 333 21 56-os telefonszámon!
http://europe-dental.eu/