Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infobox

egészség & szépség cikkek

Újgenerációs fájdalomcsillapító

Kiemelt ajánlások a katalógus Egészség, életmód kategóriájában

Pszichiátria Magánrendelő: Óbudai Egészségügyi Centrum Budapest, III. ker. 1036 Bp. Lajos utca 74-76 Szakterületem a pszichiátrián kívül a pszichoterápia, rehabilitáció. Elsősorban a hangulati (depresszió, bipoláris betegség) és a szorongásos (pánik, kényszer, fóbiák) betegségek terápiájával foglalkozom. Az anamnézis pontos felvétele, a páciens meghallgatása után, a felismert betegségeknek megfelelően mind gyógyszeres, mind pszichoterápiás gondozást végzek. 1993-tól az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben dolgoztam főorvosként és osztályvezető főorvosként. Az Intézet megszűnése óta a Szent János kórház pszichiátriai osztályán és magánrendelőmben dolgozom. Pszichiátriából, orvosi rehabilitációból és pszichoterápiából - ezen belül kognitív terápiából - tettem szakvizsgát. Kutatással és oktatással is foglalkozom, Ph.D. (a kandidátusinak megfelleleő EU) fokozatot szereztem.
http://pszichiater.eu/
Testi- és lelki problémák kezelése természetes gyógymódokkal Budapesten és Vác közvetlen vonzáskörzetében kiszállással is! A fülakupunktúrás kezelésektől a Bach arcdiagnosztikáig a képzett és tapasztalt természetgyógyász széles palettán kínálja szolgáltatásait mindazoknak, akik elhatározták, hogy jobbá és egészségesebbé teszik életüket. A kezelésekről és a részletekről a Dávid Erika természetgyógyász hivatalos honlapján tájékozódhat.
http://www.egyensuly.info/


Linkek - Egészség, életmód

Napjainkban nagyon sokan gondolják azt az étkezéseikkor fogyasztott ételekről, hogy azok egészségesek. Ehhez persze számos tévhit kapcsolódik. Mert az esetek nagy százalékában rosszul gondolkozunk az egészségesről. Például nagyon sokan gondolják, hogy az ha salátát fogyasztunk délre az egészséges, ez így van, mivel a zöldség az egészséges, de az már nem az ha nyakonöntjük mindezt egy jó adag salátaöntettel.
http://dietaetrend.com
Pocifix párna – terhesség alatt alváshoz, derékfájás ellen. Az ék alakú párna biztosítja a kényelmet a terhesség egész ideje alatt. Terhesség alatt hozzásegít a jó alváshoz, üléskor a hátat szakszerűen megtámasztja, ezáltal csökken a derékfájás. A szülés utáni időszakban is tovább használhatja a kismama, mivel a hasat jól megtámasztja így segít a has gyorsabb visszahúzódásában. Ezen kívül hasznos a fekve szoptatáskor és a baba mozgásfejlődésének idején.
http://www.pocifix.hu/babavaras
Kismama és baba online Magazin. Cikkek hétről hétre terhesség, kismama, magzat, szülés, szoptatás, csecsemő, baba fejlődése témákban. Bemutató a kismama és babapárna használatáról, mely a terhesség időszakát megkönnyíti a terhes kismama számára. Orvosi vélemények a párna hasznosságáról.
http://www.kismama-babaparna.hu
Ha babát vártok vagy babát szeretnétek, vagy ha még nincs gyermeked, de nem akar összejönni és használható tanácsokat szeretnél, itt megtalálod. Mire van szükséged a fogamzáshoz, szülés előtt, szüléskor és közvetlenül utána? Hogyan könnyítheted meg a dolgod már a felkészüléssel? Mit tehetsz, ha sír a baba? Mit ehet és mit adhatsz neki később? Hogyan segíthetsz az apukának valódi apukává válni? A gyermeknevelés már bevált módszereiről, a családtámogatási ellátásokról, szülés utáni vizsgálatokról tényszerű, lényegre törő tanácsok.
http://www.babapraktika.hu
A Dental Consult fogászati központ az esztétikai és kozmetikai fogászat mellett kötelezte el magát. A legmodernebb technikákat és technológiákat alkalmazzuk, hogy pácienseink Budapesten világszínvonalú kezelésben részesüljenek. Célunk a gyönyörű, az archoz és az egyéniséghez illő, természetes mosoly megalkotása az egészséges szájban. A smile design-tól a megvalósításig minden kezelési lépést a legnagyobb odaadással és odafigyeléssel teszünk meg.
http://dentalconsult.hu/
Fogorvost keres, fogínygyulladásban szenved, vagy megsérült a foga? Keresse fel a Dr. Volom Általános és Esztétikai Fogászati Rendelőt Budapesten. Az esztétikai fogászaton profi orvosok várják a fogorvosi betegeket és a szépülni vágyókat. Palettánkon a hétköznapi fogászati beavatkozások mellett szerepelnek a fehér tömések, direkt és porcelán héjak, fogak beültetése is. De bátran kereshet minket akkor is, ha nincs baj fogai épségével, csak a fogfehérítés utáni szikrázóan szép mosolyra vágyik.
http://www.esztetikaifogaszat.hu/
Az ezüstkolloid használata évezredes múltra nyúlik vissza. A penicillin előtti időkben a mikrobákkal, gombákkal és vírusokkal szemben ez az átlátszó, vagy vöröses színű folyadék jelentette az egyetlen hatásos orvosságot. Az ezüstkolloid nagyon kis mennyiségben is képes krónikus és akut megbetegedések kezelésére, illetve szerepet játszik a megelőzésben is. Csecsemők és gyermekek, akik még nem kaphatnak antibiotikumot, ezüstkolloidos kezelést kapnak. Kutatók összefüggést találtak immunrendszer helyes működése és a test ezüstszintje között. Ideje észrevennünk, hogy a legfontosabb esszenciális nyomelem a testünk számára az ezüst.
http://www.ezustkolloid.com/
Wellness szálloda nagyszerű pihenési, rekreációs és thermál lehetőségekkel, a Zsóry gyógyfürdő mellett. Hotelünk minden lehetséges eszközt felkínál, a felüdülni vágóknak, egy kúraidőszak kellemes eltöltésére, a hétköznapok fáradalmainak kipihenésére, vagy egy családi, üzleti pihenésre. Ha a Zsóry Hotel Fit**** wellness szállodában eltölt egy kellemes wellness hétvégét, egy egyszerű pihenésnél több élménnyel lehet gazdagabb.
http://www.zsoryhotel.hu/wellness-hotel
A főváros ötödik kerületében működő SmileCenter Dental Spa fogászati rendelő többek közt fogászati implantátum beültetéssel foglalkozik. A a foghíjba titán gyökeret helyeznek be. Ez stabilan rögzíti a koronát vagy pótlást, szükségtelen a fogak csiszolása. Ez a fogak pótlásának a legmodernebb fajtája, ma már nagy biztonsággal elvégezhető rutineljárás. A rendelő vezetője, Dr. Bodrogi, a kozmetikai fogászat szakértője a kaliforniai UCLA-n szerzett mesterfokozatú diplomát.
http://www.smilecenter.hu/implantacio/
Svédmasszázzsal és reiki kezeléssel foglalkozom Budapest belvárosában. Masszázst és a reiki kezelést eszközként használom vendégeim testi és lelki egyensúlyuk helyreállításában, melyhez tudásomnak megfelelően minden információt, lehetőséget is igyekszem megadni. Szeretettel várom minden kedves vendégemet!
http://sved-masszazs.eu
Anyajegy- és bőrrákszűrés bőrgyógyászati-onkológiai magánrendelőmben. Anyajegy, melanoma, spinalioma és egyéb bőrdaganatok terén igen fontos a megelőzés és a folyamatos ellenőrzés. Bőrgyógyászati-onkológiai rendelőmben helyben elvégzem ezen bőrbetegségek modern, dermatoszkópos vizsgálatát, melyeket digitális fényképezőgép segítségével mentünk le adatbázisunkba. Szakorvosi szakirányaim között a gyermekbőrgyógyászat, általános bőrgyógyászat és a kozmetológiai bőrgyógyászat is szerepel. Előjegyzéssel is fogadjuk a betegeket kulturált, igényes rendelőnkben.
http://anyajegy-borrak-szures.hu
Mi vagyunk a kontinens egyik legfelkészültebb meddőségi központja. Hazánkban - véleményünk szerint - unicum abból a szempontból, hogy több szakterületet összefoglalva tevékenykedik azért, hogy a kívánt gyermekáldás minnél előbb bekövetkezzen. A korházunk magalapításánál alapvető szempont volt számunkra egy magas színvonalú csúcstechnológiával kivitelezett korház megnyitása. Nem csak szakmaiságban hanem a páciensekkel való bánásmódban és figyelemben is megállja a helyét a legkorszerűbb intézményekkel. A testi kezelések mellett fontosnak tartjuk a klinikánk pácienseinek tájékoztatását és lelki felkészítését is.
http://versysclinics.com/index.php?option=com_content&view=article&id=106&Itemid=240