Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infobox

egészség & szépség cikkek

Újgenerációs fájdalomcsillapító

Kiemelt ajánlások a katalógus Egészség, életmód kategóriájában

Pszichiátria Magánrendelő: Óbudai Egészségügyi Centrum Budapest, III. ker. 1036 Bp. Lajos utca 74-76 Szakterületem a pszichiátrián kívül a pszichoterápia, rehabilitáció. Elsősorban a hangulati (depresszió, bipoláris betegség) és a szorongásos (pánik, kényszer, fóbiák) betegségek terápiájával foglalkozom. Az anamnézis pontos felvétele, a páciens meghallgatása után, a felismert betegségeknek megfelelően mind gyógyszeres, mind pszichoterápiás gondozást végzek. 1993-tól az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben dolgoztam főorvosként és osztályvezető főorvosként. Az Intézet megszűnése óta a Szent János kórház pszichiátriai osztályán és magánrendelőmben dolgozom. Pszichiátriából, orvosi rehabilitációból és pszichoterápiából - ezen belül kognitív terápiából - tettem szakvizsgát. Kutatással és oktatással is foglalkozom, Ph.D. (a kandidátusinak megfelleleő EU) fokozatot szereztem.
http://pszichiater.eu/
Testi- és lelki problémák kezelése természetes gyógymódokkal Budapesten és Vác közvetlen vonzáskörzetében kiszállással is! A fülakupunktúrás kezelésektől a Bach arcdiagnosztikáig a képzett és tapasztalt természetgyógyász széles palettán kínálja szolgáltatásait mindazoknak, akik elhatározták, hogy jobbá és egészségesebbé teszik életüket. A kezelésekről és a részletekről a Dávid Erika természetgyógyász hivatalos honlapján tájékozódhat.
http://www.egyensuly.info/


Linkek - Egészség, életmód

Elektromos cigaretta, az egészségesebb dohányzás jövője. Szabaduljon meg az egészségtelen, káros anyagokat tartalmazó hagyományos cigarettától, és válassza helyette az e-cigit, hiszen így nem csak saját, hanem családja és környezete egészségére is jobban odafigyelhet.
http://www.evocigi.com/
A Krio intézetben őssejtek levételével, tárolásával, szaporításával és beültetésével foglalkoznak. Az őssejtek speciális sejtek, képesek az önmegújításra. Át tudnak alakulni más, speciális feladatot végző illetve szerepet betöltő sejtekké. Rengeteg féle betegség gyógyítható őssejtekkel, akár rosszindulatú daganatok is, valamint szív-rendellenességek. Őssejteket fájdalommentesen és minden kockázat nélkül legegyszerűbben szülés után, a köldökzsinórból vett vérből lehet kinyerni. Válassza a Krio intézetet, tároltasson őssejteket a Krio intézetben! Rengetegen választottak már minket és ezt, a korunkban egyre inkább elterjedt módszert, az őssejt-terápiát. Az intézetben őssejtek szaporításával is foglalkoznak, így csak nagyon kis mennyiségű minta is elegendő. Szülés után a köldökzsinórvérből egyszerűen kinyerhető az őssejt, a krio intézetben szaporítható és akár életeket is menthet!
http://www.krio.hu
Az emberi test nem csak fizikai test, hanem hullámformák rendszere, bonyolult szövevénye. Minden egyes sejtünknek saját rezgésszáma van a bioinformatika szerint. A biorezonancia vizsgálata képes ezeket mérni, beazonosítani. Ezek sok információt hordoznak egészségünkről, és a biorezonancia segíthet is egészségünk helyreállításában. Ebben nyújt segítséget a Biorezonancia Budapest!
http://biorezonancia-budapest.hu
Gravitációs gerincnyújtó padok a gerinc problémáinak kezelésére. Gerincsérv, hátfájás, derékfájás, nyakfájás enyhítésére alkalmas. A gravitációs pad a porckorongsérv műtét nélküli kezelését is lehetővé teszi.
http://kiromed.eu/
A grapefruitmag kivonat helyreállítja a bélrendszer egészséges működését, gyomorfekély, hasmenés ellen segítséget nyújt. Mellékhatások nélkül gyorsítja a gyógyulást a természetes grapefruitmag kivonat. Természetes megoldást keres gyomorbántalmakra? A grapefruitmag kivonat gondoskodik a bélrendszer és a gyomor egészségéről. Mivel kiváló fertőtlenítő, elpusztítja a kórokozókat, parazitákat, megtisztítja a szervezetet.
http://grapefruit.biomax.hu/
Sikeres fogyás, melyről álmodik? Megvalósítható csak meg kell találnia a megfelelő eszközöket, hogy meg tudja valósítani. Weboldalunk célja, hogy tippeket adjunk, hogy hogyan érheti el a megfelelő testsúlyt mellyel elégedett lehet. Összefoglalókat, tanulmányokat talál oldalunkon, melyek segítségével eldöntheti, hogy milyen típusú diétával érdemes próbálkoznia. Életmódváltásról, testmozgásról is olvashat, melyek sikeresebbé tehetik a tartós fogyást.
http://xn--hatkony-fogys-feb4i.com
Az Asztro show, egy teljesen új web forrás, amely régóta várt választ nyújt az élet legfontosabb kérdéseire. Asztro show lesz az Ön kapuja az asztrológia, tarot, számmisztika, a tisztánlátás és más technikák világába, amelyek felfedhetik a sorsát. Összegyűjtöttük a legtapasztaltabb és legalkalmasabb tanácsadókat, és minden időben elérhetővé tettük őket. Látogasson el az http://www.asztro-show.hu/, böngésszen a tanácsadók között és találjon rá arra, aki felajánlja, hogy útmutatást nyújt a mindennapi kíváncsiságaira.
http://www.asztro-show.hu/
A béltisztás házilag is egyszerűen kivitelezhető, ha megbízható gyógynövényeket vagy az azok kivonatát tartalmazó termékeket használunk hozzá. A Colon Cleanse természetesen méregteleníti a szervezetet. Eltávolítja a toxinokat a májból, a veséből és a vastagbélből, ezáltal javítja az emésztő- és kiválasztórendszer működését, serkenti az anyagcserét és tisztítja a vért. A béltisztító hatású rostoknak köszönhetően az egész szervezet állapota jelentősen javulni fog. A méreganyagok ugyanis minden szervünket leterhelik, elveszik energiánkat és rontják a közérzetet. A méregetelenítés, béltisztítás a szépség szempontjából is alapvető, hiszen segít a fogyásban és üde arcbőrt eredményez.
http://colon-cleanse-beltisztitas.bioplus.hu/
A Normaflore egy olyan probiotikus készítmény, amely fő összetevője a Bacillus clausii, amely az egészséges bélflóra alapja. Természetes módon segít helyreállítani a normál bélflórát, hozzájárul a szervezet megfelelő vitaminellátásához, valamint kedvezően befolyásolja az immunrendszer működési folyamatait.
http://normaflore.hu
A herpesz nem gyógyítható, de van herpesz elleni gyúgyír. A világon ma már több mint egymillió ember él tünetmentesen, mindez a HerpEx-nek köszönhetően.Szüntesse meg a A Herpes simplex vírus okozta hólyagosodást (erupciót), egy forradalmian új termékkel, mely klinikailag tesztelt és az FDA (Food and Drug Administration) által elismert orvosi kutatás eredménye.
http://herpex.hu/
Régóta küzd már ezzel a betegséggel, mégis időről -időre visszatér az életébe? Akkor válassza ezt az egyszerű megoldást amivel megreformálhatja az intim higiénés szokásait. Termékünk egy WC-re szerelhető intim tisztálkodási eszköz, ami nem igényel nagyobb átalakítást, nem kell az egész fürdőszobát romba dönteni, és gyerekektől az idősekig, bárki kezelni tudja.
http://www.intibid.hu
Természetesen a legtöbb ember csillogó, példaszerű mosolyra, maradandó egészséges, feltűnően szép fogsorra tenne szert és ezt várja el a fogtechnikai műveletek megoldásaként. Dacára mindennek, legtöbbször a kellemetlenség és nem pedig a végeláthatatlan problémák kiküszöbölése vezérli pácienseinket először Eteledental rendelőnkbe. Szinte mindig a korábbi kellemetlen gondokra panaszkodva jönnek rá, hogy csak a végső momentumban, kínzó szimptóma esetén jönnek el hozzánk, iszonyat szorongva, tartva a rájuk következő beavatkozásoktól. Úgy tartjuk, első sorban a pácienseink rettegésének megszüntetése, akut kesergéseik fájdalom nélküli orvoslása; ezáltal a páciens - fogorvos kapcsolat bizalomra épül. Fontos számunkra, hogy a foggyógyászati rendeléseinket látogatók az Eteledental rendelőnkben biztonságban érezzék magukat és rokonaikat, merjék vállalni az általunk ajánlott beavatkozásokat, illetve kialakuljon bennük az igény a szokásos fogápolás és fogászati látogatás iránt még akkor is, ha jelenleg éppen nincsenek fogorvosi panaszaik. Mostantól a kedves mosoly megszerzése igazán reális vágy. Tekintse meg fővárosi Eteledental fogászatunk szolgáltatásait és forduljon hozzánk bizalommal!
http://www.eteledental.hu/