Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infobox

egészség & szépség cikkek

Újgenerációs fájdalomcsillapító

Kiemelt ajánlások a katalógus Egészség, életmód kategóriájában

Pszichiátria Magánrendelő: Óbudai Egészségügyi Centrum Budapest, III. ker. 1036 Bp. Lajos utca 74-76 Szakterületem a pszichiátrián kívül a pszichoterápia, rehabilitáció. Elsősorban a hangulati (depresszió, bipoláris betegség) és a szorongásos (pánik, kényszer, fóbiák) betegségek terápiájával foglalkozom. Az anamnézis pontos felvétele, a páciens meghallgatása után, a felismert betegségeknek megfelelően mind gyógyszeres, mind pszichoterápiás gondozást végzek. 1993-tól az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben dolgoztam főorvosként és osztályvezető főorvosként. Az Intézet megszűnése óta a Szent János kórház pszichiátriai osztályán és magánrendelőmben dolgozom. Pszichiátriából, orvosi rehabilitációból és pszichoterápiából - ezen belül kognitív terápiából - tettem szakvizsgát. Kutatással és oktatással is foglalkozom, Ph.D. (a kandidátusinak megfelleleő EU) fokozatot szereztem.
http://pszichiater.eu/
Testi- és lelki problémák kezelése természetes gyógymódokkal Budapesten és Vác közvetlen vonzáskörzetében kiszállással is! A fülakupunktúrás kezelésektől a Bach arcdiagnosztikáig a képzett és tapasztalt természetgyógyász széles palettán kínálja szolgáltatásait mindazoknak, akik elhatározták, hogy jobbá és egészségesebbé teszik életüket. A kezelésekről és a részletekről a Dávid Erika természetgyógyász hivatalos honlapján tájékozódhat.
http://www.egyensuly.info/


Linkek - Egészség, életmód

Az egészségvédelem acai bogyóval egyszerű és kockázatmentes. 100%-ban természetes tápanyagok segítségével támogatja szervezetünket a betegségmegelőzésben, az egészséges testsúly elérésében és megőrzésében, a keringés javításában és az energiafokozásban. A fogyókúra acai bogyóval sokak számára jelenti a régóta keresett megoldást a túlsúly ellen. Az éhségérzet csökkentésével, az erőnlét növelésével és a zsírégetés fokozásával minden oldalról támogatja a fogyást, a legjobb pedig, hogy tartós eredményt érhetünk el vele. Jótékony hatásait a nemi vágy fokozásában is érezteti. Az acai bogyó kúra további előnyei weboldalunkon!
http://www.acaibogyo.hu/egeszsegvedelem/
A barátcserje tea a növény más részeit is tartalmazza, nem csak a hatóanyagokban leggazdagabb magok őrleményét. A szakemberek éppen ezért tea helyett a barátcserje kapszula szedését javasolják a női szervezet egészségének helyreállításához. Az elmúlt években számos vizsgálatot végeztek hatásaival kapcsolatban, ezek pedig egyértelműen alátámasztottak a népi orvoslás bevett gyakorlatát a barátcserje meddőség és menstruációs zavarok ellen történő alkalmazására. A gyógynövény elsősorban azoknak segíthet a meddőség leküzdésében, akiknek ovulációs problémáik vannak. Barátcserje kúrák termékenység fokozáshoz weboldalunkon!
http://www.baratcserje.com/
A májtisztítás a máriatövis segítségével hatékony és egyben kíméletes. Nem okoz kellemetlen mellékhatásokat, miközben a toxikus anyagok legapróbb maradványait is kipucolja a szervezetből. A méregtelenítés fontosságát már az ókorban is ismerték. Tudták, hogy ha a máj nem működik megfelelően, az a szervezet egészére negatívan hat. Napjainkban, amikor az ételeink, italaink, a levegő tele vannak méreganyagokkal, a máj méregtelenítését még inkább nem szabad félvállról venni. A máriatövismag hatása kivételes ezen a téren. Eltávolítja a nehézfémeket, az alkohol és gyógyszerek okozta lerakódásokat, ezzel nagyban hozzájárul ahhoz, hogy hosszútávon is egészségesek maradhassunk.
http://mariatovis.bolt.hu/meregtelenito-kura
Gyógynövények leírását tartalmazó oldal. Az oldalon feltüntetésre kerül a gyógynövények hatóanyag tartalma, illetve a gyógynövények felhasználása betegségek szerint. Kutatási eredményeket és érdekességeket is tartalmaz az oldal, továbbá segíti az olvasót abban is, hogy az aktuális hónap szerint tünteti fel a gyűjthető gyógynövényeket. Szó esik azokról a természetes gyógymódokról, melyek használják a gyógynövényeket, mint például az aroma-terápia, homeopátia, virágterápia. Bemutatásra kerülnek azok a helyeket, melyek érintettek a gyógynövény termesztésben. Hetente publikálásra kerül egy kutatási eredmény, mely segíthet eligazodni a különböző betegségben szenvedőknek a gyógynövények alternatív felhasználását illetően.
http://gyogynovenyek.info
A queen bee manukaméz antimikrobiális és antioxidáns hatással is rendelkezik. Egyszerre védi egészségünket, tölt fel energiával és vitalizál, miközben fiatalságunk megőrzéséről is gondoskodik. Hogy valóban különleges mézfajtáról van szó, már az új-zélandi őslakosok is tudták. A manukamézet rendszeresen alkalmazták általános egészségjavítóként, gyulladás- és fájdalomcsökkentőként. A kutatások pedig egyértelművé tették, hogy valóban intenzívebben fejti ki hatásait a baktériumokkal, vírusokkal és gombákkal szemben, mint a hagyományosan használt mézfajták. A manukaméz előnyeit légzőszervei, emésztőrendszeri és bőrproblémák esetén is felhasználhatjuk.
http://www.manukamez.com