Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infobox

egészség & szépség cikkek

Újgenerációs fájdalomcsillapító

Kiemelt ajánlások a katalógus Egészség, életmód kategóriájában

Pszichiátria Magánrendelő: Óbudai Egészségügyi Centrum Budapest, III. ker. 1036 Bp. Lajos utca 74-76 Szakterületem a pszichiátrián kívül a pszichoterápia, rehabilitáció. Elsősorban a hangulati (depresszió, bipoláris betegség) és a szorongásos (pánik, kényszer, fóbiák) betegségek terápiájával foglalkozom. Az anamnézis pontos felvétele, a páciens meghallgatása után, a felismert betegségeknek megfelelően mind gyógyszeres, mind pszichoterápiás gondozást végzek. 1993-tól az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben dolgoztam főorvosként és osztályvezető főorvosként. Az Intézet megszűnése óta a Szent János kórház pszichiátriai osztályán és magánrendelőmben dolgozom. Pszichiátriából, orvosi rehabilitációból és pszichoterápiából - ezen belül kognitív terápiából - tettem szakvizsgát. Kutatással és oktatással is foglalkozom, Ph.D. (a kandidátusinak megfelleleő EU) fokozatot szereztem.
http://pszichiater.eu/
Testi- és lelki problémák kezelése természetes gyógymódokkal Budapesten és Vác közvetlen vonzáskörzetében kiszállással is! A fülakupunktúrás kezelésektől a Bach arcdiagnosztikáig a képzett és tapasztalt természetgyógyász széles palettán kínálja szolgáltatásait mindazoknak, akik elhatározták, hogy jobbá és egészségesebbé teszik életüket. A kezelésekről és a részletekről a Dávid Erika természetgyógyász hivatalos honlapján tájékozódhat.
http://www.egyensuly.info/


Linkek - Egészség, életmód

A fekete áfonya gyógyhatásai sokoldalúan felhasználhatjuk a mindennapokban. Nagy hasznát vehetjük egészségünk és jó közérzetünk megőrzéséhez, de legalább ennyire hatékony egyes betegségekkel szemben is. Az áfonyalé sok orvos szerint egyértelműen a legjobb természetes gyógyír a szembetegségekre. Természetes hatóanyagai segítségével megelőzhetjük, illetve orvoslhatjuk a látással kapcsolatos problémákat, mint sárgafolt, farkasvakság, szürkehályog. A kék áfonya (feketeáfonya) azok számára is segítséget nyújt, akik a számítógép előtt dolgoznak, így szemük folyamatos megterhelésnek van kitéve. Rendszeres fogyasztásával még a rövidlátás ellen is jó eredményeket érhetünk el.
http://fekete-afonyale.biofitness.hu
Fogászati implantáció azaz fogászati implantátum beültetése a Dentident Implantációs Klinikán. A fogbeültetés eme módját a fogorvos, illetve technikus a CAD és CAM háromdimenziós tervezési technológiával oldja meg. Pontos, alapos és precíz fogbeültetés, fogászati implantáció érhető el vele. A pontosság a 3 mikronos, a milliméter ezred részéhez mért pontosság. Alapanyagok gondos kiválasztása során a fogorvos törekszik arra, hogy esztétikus végeredmény szülessen a fogbeültetés, fogászati implantáció során. A legjobb alapanyag a cirkon. A legkiválóbb eredményt lehet elérni a fogászati implantáció és fogbeültetés során.
http://www.dentiimplantclinic.hu/
Érdemes ügyelnünk a magunk és szeretteink egészségének folyamatosságára. Éppen ezért ajánlott a DRH Mikrorostos Gél rendszeres fogyasztása. Amellett, hogy bizonyos emésztési és gyomorbántalmakat szüntethet meg, egyéb betegségek megelőzésében is közreműködhet. Ne habozzon, rendelje meg a Hummel-féle Mikrorostos Gélt vegyes gyümölcsös ízesítésben.
http://www.drh-egeszseg.hu/
A propolisz egy sor előnnyel rendelkezik az egészségvédelem szempontjából. Kórokozóellenes hatását bioaktív összetevőinek köszönheti, melyek hatékonyan lépnek fel a vírusok, gombák és baktériumok ellen. A propoliszos méz alkalmas fekélyek, égési sérülések, sebek kezelésére, melyeket nemcsak fertőtlenít, de a gyorsabb gyógyulást is elősegíti. A legújabb vizsgálatok szerint rákellenes hatóanyagokat is tartalmaz, olyan antioxidánsokat, melyek megállítják a daganatok növekedését. Elsősorban tüdő- és prosztatarák ellen értek el vele nagyon bíztató eredményeket. A propolisz csepp segítségünkre lehet az emésztés javításában, gyomorfekély kezelésében, gyomorsav csökkentésében.
http://propolisz.bolt.hu/
A Fundafon intézetben nem csak hallókészülékeket tudunk vásárolni, hanem hallásszűrésre és hallásvizsgálatra is bejelentkezhetünk. A honlapon azt is részletezzük, hogy a Fundafonnál foglalkoznak a hallókészülékek pontos beállításávak, finomításával és programozásával is. A Fundafonnál összesen kilenc hallókészülék márkából választhatnak a hallássérültek.
http://fundafon.hu/
A csukamájolaj gyógyhatásai olyan értékes tápanyagoknak köszönhetők, mint az omega-3 zsírsav, az A- és a D-vitamin. Ezek a szervezet számos pontján befolyásolják az egyes folyamatok megfelelő lezajlását és segítenek megelőzni a betegségeket. A csukamájolaj kapszula fogyasztását érdemes már gyerekkorban elkezdeni az egészséges csontok, fogak és izomzat fejlődése érdekében. Nem lehet figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy az idősebb korosztály számára mennyi előnyt tartogat. Segítségével minimálisra csökkenthetjük a szív- és érrendszeri betegségek esélyét, a magas vérnyomást és a rossz koleszterin szintjét. Ízületi gyulladás esetén csökkenti a fájdalmat és a merevséget. Csukamáj olaj ára itt!
http://www.csukamajolaj.hu/
A céklát sokan ismerik, hiszen napjainkban is fogyasztjuk különféle elkészítésben is. A honlapon most részletesen mutatjuk meg ennek a növénynek a felhasználási módjait, illetve az egészségügyi hatásait is. A cékla fogyasztásával megelőzhetjük a stroke és a szívroham kialakulását is. Kattints bátran !
http://ceklale.hu/
A honlapon külön részben olvashatunk a gyógynövények és a gyógyszeripar kapcsolatáról. A gyógynövényeket már nagyon régóta használjuk gyógyítás céljából. A honlapon több oldalról ismerhetjük meg a gyógynövényeket. A gyógynövényeket használhatjuk megfázás esetén, illetve más betegségek megelőzésére és gyógyítására. A honlapon minden érdekességet megtudhatsz.
http://gyogynovenyek.eu/
A szódabikarbónát szinte mindegyik háziasszony ismeri már, viszont azt nagyon kevesen tudják a szódabikarbónáról, hogy orvosi felhasználásra is alkalmazzák. A szódabikarbónának számos előnye van, amelyet egytől egyig részletezünk a honlapon. A szódabikarbónát a megismerésekor kifejezetten csupán tisztálkodás céljából használták. Manapság viszont leginkább a sütésnél, illetve a fertőtlenítésnél alkalmazzük. Viszont kevesen gondolnánk, hogy az orvosi felhasználása is említésre méltó.
http://szodabikarbona.com
A csontritkulás egy veszélyes betegség, amelynek a kimenetele halálos végzetű is lehet. A honlapon azt mutatjuk be, hogyan tudjuk kezelni a csontritkulást természetes módokkal. A csontritkulás kezelésére jótékony hatással van a halolaj, és a szója is. Kattints a honlapra és ismerd meg a természetes gyógykezeléseket.
http://csontritkulas.info/
A Novadent fogászati klinika ismert kiváló orvosairól, és szakmailag felkészült csapatáról. Folyamatosan nyomon követik az új trendeket. Épp ezért előnyben részesítik az úgynevezett 3 D-s technológiát is a fogászati implantátum beültetésekor. Mely során az implantátum helye precízen pontosan meghatározható. Nincs szükség műtéti feltárásra. De mi a fogászati implantátum? Olyan bio-anyagból készített műgyökér, melyet a mai modern korban fogpótlásra használnak. Anyaga általában tiszta, ötvözetlen titán. A fogászati implantátum élethosszig szolgálhatnak.
http://www.novadent.hu/implantaciok
Kattints a honlap linkjére és ismerd meg a honlapon is bemutatott fahéj jótékony hatásait. A fahéj csökkenti a vércukor szintet, valamint alacsony glikémiás indexxel rendelkezik. Többen csupán ízesítés céljából alkalmaztuk a fahéjat, de most megismerhetjük az egészségügyi előnyeit is. Kattints a honlapra!
http://fahejkereg.hu/