Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infobox

egészség & szépség cikkek

Újgenerációs fájdalomcsillapító

Kiemelt ajánlások a katalógus Egészség, életmód kategóriájában

Pszichiátria Magánrendelő: Óbudai Egészségügyi Centrum Budapest, III. ker. 1036 Bp. Lajos utca 74-76 Szakterületem a pszichiátrián kívül a pszichoterápia, rehabilitáció. Elsősorban a hangulati (depresszió, bipoláris betegség) és a szorongásos (pánik, kényszer, fóbiák) betegségek terápiájával foglalkozom. Az anamnézis pontos felvétele, a páciens meghallgatása után, a felismert betegségeknek megfelelően mind gyógyszeres, mind pszichoterápiás gondozást végzek. 1993-tól az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben dolgoztam főorvosként és osztályvezető főorvosként. Az Intézet megszűnése óta a Szent János kórház pszichiátriai osztályán és magánrendelőmben dolgozom. Pszichiátriából, orvosi rehabilitációból és pszichoterápiából - ezen belül kognitív terápiából - tettem szakvizsgát. Kutatással és oktatással is foglalkozom, Ph.D. (a kandidátusinak megfelleleő EU) fokozatot szereztem.
http://pszichiater.eu/
Testi- és lelki problémák kezelése természetes gyógymódokkal Budapesten és Vác közvetlen vonzáskörzetében kiszállással is! A fülakupunktúrás kezelésektől a Bach arcdiagnosztikáig a képzett és tapasztalt természetgyógyász széles palettán kínálja szolgáltatásait mindazoknak, akik elhatározták, hogy jobbá és egészségesebbé teszik életüket. A kezelésekről és a részletekről a Dávid Erika természetgyógyász hivatalos honlapján tájékozódhat.
http://www.egyensuly.info/


Linkek - Egészség, életmód

A weboldalon érdekes tényeket és tudnivalókat talál a legfőbb vitaminokról - az A-vitaminról, a B-vitaminokról valamint az aszkorbinsavról (C-vitamin) - továbbá az elmaradásuk esetén fellépő vitaminhiányról, és azok tüneteiről, és a túlzott vitaminadagolásról. Csak a XX. századra ért el a kutatás odáig, hogy az évszázados tapasztalatokat összegezze. Nem csupán vitaminhiányos állapot, de a vitamin túladagolása szintén lehetséges az emberi test számára. Az emberek nagy része nem elegendő mennyiségben visz be vitaminokat valamint ásványi anyagokat, de ez a hiány a legtöbbször nem annyira jelentős, hogy hiánybetegség jelében tapasztalható lenne.
http://www.discountvigrx.com
Szeretné elkezdeni? Jó lenne abbahagyni? Jobban kellene csinálni? Elege van az egy helyben toporgásból? Mindannyiunkkal előfordul, hogy olyan élethelyzetbe kerülünk, amivel nehezen tudunk megbirkózni! Gyakran már néhány órás konzultáció is segít elindulni az általunk választott irányba! Keressen bátran, ha életvezetési tanácsadásra van szüksége vagy szeretne hatékonyabban megküzdeni a stresszel, fejlesztené az önismeretét vagy párkapcsolati problémával küzd!
http://www.szabosara.com/
Akik számára fontos az egészséges életmód, nem hagyhatják figyelmen kívül a méhkenyér gyógyhatásait. Ez az értékes méhészeti csemege a virágpor tápanyagokban gazdagabb, erjedés során képződő formája, mely nagyon sokoldalúan javítja az egészségi állapotot. Napi fogyasztásával pótolhatjuk a szükséges vitaminokat, fehérjéket és nyomelemeket, gondoskodhatunk az immunrendszer erősítéséről. A méhkenyér méregtelenítési folyamatot indít el, melynek során nemcsak a bélrendszert, de a kiválasztószerveket is tehermentesíti a toxikus anyagoktól. A kutatások szerint hatóanyagai idült hepatitisz és májzsugor kezeléséhez is kiválóak. Ha méhpempő, méhkenyér vásárlás érdekli, várjuk weboldalunkon!
http://www.mehkenyer.hu
Többé nincs anyagi feltétele, hogy fogait rendszeresen ellenőriztesse, hisz a SureDent fogorvosi rendelőben ingyen szájvizsgálattal és fogászati konzultációval várjuk betegeinket. Amennyiben indokolt, a panoráma fogröntgent helyben elkészítjük, és a fogmegtartó vagy esztétikai kezeléseket is fájdalommentesen elvégezzük. Ne ijedjen meg, ha esetleg teljes fogsorra vagy fogpótlásra szorul, hisz a mai fogászati technológiákkal hatékony és tartós eredmény érhető el.
http://suredent.hu/
Halott már a d-mannózról, illetve hatásáról? Mi köze van neki a húgyúti fertőzés kezeléséhez? Mindezt megtudhatja honlapunkon, ahol bővebb információt kaphat arról, hogy a d-mannose termékeink milyen pozitív hatással vannak az emberi szervezetre. Miként gátolják meg a húgyúti fertőzésért felelős E-coli baci tapadását. Miként járulnak hozzá annak kiürüléséhez a szervezetből.
http://vitamin-abc.hu/index.php/Hugyuti-fertozes/Az-osszes-termek-megtekintese.html
Nagyjából mindenki tudja, hogy a fülgyulladás elkerülése érdekében használjunk úszósapkát, ne piszkáljuk pálcikával sokszor a fülünket, és ami nagyon fontos, hogy ha vízben tartózkodunk, akkor ússzunk a vízfelszínen. De hajlamos a fülünk kiszáradni, akkor érdemes egy ki orvosi alkoholt, vagy bóralkoholt is cseppentenünk a hallójáratba.
http://fulcsepp.hu
Számos olyan gyógynövény létezik, amelyek segítenek az álmatlanság legyűrésében, vagy megnyugtatják a stresszes szervezetet. A zab például sokak által ismert gabona, de azt már nem sokan tudják róla, hogy táplálja az idegrendszer és ezmellett más gyógynövénnyel is kombinálható, valamint csökkenti a fáradtságot és a depressziót.
http://nyugtato.com
A Spirulina alga a Föld egyik legősibb élőlénye. Számos dél-amerikai és afrikai törzs hagyományos gyógyászatában alapvetően fontos szerepet játszott már évezredekkel ezelőtt. A klinikai vizsgálatoknak köszönhetően ma már pontosan ismerjük összetevőit, ez alapján mondhatjuk, hogy a Spirulina alga hatásai valóban figyelemreméltók. Táplálékkiegészítőként érdemes tartósan fogyasztani, hogy gyógyereje maximálisan érvényesülhessen. A Spirulina tabletta kitűnő az emésztőrendszer számára, javítja a vérnyomást, csökkenti a koelszterinszintet és kulcsszerepet tölt be a rákmegelőzésben. Tápanyagai ezenkívül a bőr és a haj számára is tökéletesek, valamint a fogyást is elősegítik.
http://spirulina.bolt.hu/
A körömvirágból tömérdek jótékony hatású készítmény készül. A gyógyszertárak és a bioboltok polcain találunk samponokat, szájvizeket, valamint krémeket is. Ezek a készítmények gyulladáscsökkentő hatásúak.A körömvirágból készült körömvirágkrémet használhatjuk gyulladt bőrfelületek, sebek, kipirosodott bőr kezelésére, továbbá fokozza a vérkeringést is. Valamint a körömvirágból készíthetünk házilag teát, pitét, és salátát is, mivel levelei ehetőek.
http://koromviragkrem.hu
A bioboltok polcaion számos olyan természetes alapanyagú, környezetbarát kézkrémeket találunk, amelyek kellemesen puhává varázsolják a kezünket. A weboldalon belül olvashatunk cikket a Faith in Nature termékcsalád kézkrémjeiről. Ezek a kézkrémek nem csak természetbarát termékek, de a csomagolást is gyorsan lebomló dobozokba, tégelyekbe rakják.
http://kezkremek.hu/
A mosószóda évezredek óta ismert környezetbarát tisztítószer. Magyarországon már a 11.-12. század óta használják. Allergiások és érzékeny bőrűek is használhatják, mivel teljes mértékben természetes alapanyagú. A mosószóda használatakor káros anyagok nem keletkeznek. Sokféle módon alkalmazhatjuk a háztartásban, továbbá egyes betegségek kezelése során is használhatjuk.
http://mososzoda.com
A gombás fertőzések számos okokra vissza vezethető. Megpróbáltuk a honlapon ezeket az okokat is ismertetni, valamint a gyógymódokat is felsoroljuk. A gombás fertőzések ellen a gyógymódok is szép számmal vannak. Ráadásul könnyen beszerezhetőek, és otthon is alkalmazhatóak. De ha tehetjük a közös fürdőkben és mosdókban nagyon figyeljünk oda a higiéniára.
http://gombafertozes.com