Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infobox

egészség & szépség cikkek

Újgenerációs fájdalomcsillapító

Kiemelt ajánlások a katalógus Egészség, életmód kategóriájában

Pszichiátria Magánrendelő: Óbudai Egészségügyi Centrum Budapest, III. ker. 1036 Bp. Lajos utca 74-76 Szakterületem a pszichiátrián kívül a pszichoterápia, rehabilitáció. Elsősorban a hangulati (depresszió, bipoláris betegség) és a szorongásos (pánik, kényszer, fóbiák) betegségek terápiájával foglalkozom. Az anamnézis pontos felvétele, a páciens meghallgatása után, a felismert betegségeknek megfelelően mind gyógyszeres, mind pszichoterápiás gondozást végzek. 1993-tól az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben dolgoztam főorvosként és osztályvezető főorvosként. Az Intézet megszűnése óta a Szent János kórház pszichiátriai osztályán és magánrendelőmben dolgozom. Pszichiátriából, orvosi rehabilitációból és pszichoterápiából - ezen belül kognitív terápiából - tettem szakvizsgát. Kutatással és oktatással is foglalkozom, Ph.D. (a kandidátusinak megfelleleő EU) fokozatot szereztem.
http://pszichiater.eu/
Testi- és lelki problémák kezelése természetes gyógymódokkal Budapesten és Vác közvetlen vonzáskörzetében kiszállással is! A fülakupunktúrás kezelésektől a Bach arcdiagnosztikáig a képzett és tapasztalt természetgyógyász széles palettán kínálja szolgáltatásait mindazoknak, akik elhatározták, hogy jobbá és egészségesebbé teszik életüket. A kezelésekről és a részletekről a Dávid Erika természetgyógyász hivatalos honlapján tájékozódhat.
http://www.egyensuly.info/


Linkek - Egészség, életmód

A jó cselekedet anyagi támogatás formájában is megmutatkozhat, ezért önnek az adó1% felajánlás egy ilyen lehetőség, amelyek által ön olyan családokon segíthet, amelyekben súlyosan beteg gyermekek várják a gyógyulásukat. Segítse ön is ezeket a családokat, hogy minden gyermek meggyógyulhasson. A Gyermekmentő Alapítvány köszöni eddigi felajánlásaikat.
http://ado-1.hu
A Gymnema Sylvestre egy trópusi gyógynövény, amit Dél- és Közép-India őserdeiben lelhetünk fel. A helyi őslakók már évszázadok óta felhasználják gyógyászati célból. Már az indiai védák, az Ayurveda is említést tesz felhasználási módjairól és úgy tudták, hogy ez a növény képes rengeteg betegséget gyógyítani, de rendkívül különösen hasznos a cukorbetegség kezelésében. A Gymnema Sylvestre önmagában való fogyasztása is rengeteg előnnyel jár, ámde bizonyos anyagok kiegészítőjeként fogyasztva még több pozitív hatást érhetünk el a segítségével. Képes csökkenteni a vércukorszintet, ha rendszeresen fogyasztjuk, csökkenti a cukor ízét a szájban, így gyakori használatával leküzdhető tehát a cukor utáni vágy.
http://gymnemasylvestre.hu
A Mamarose magánszülészet szakmai hátterével minden, a terhességhez és születéshez kapcsolódó orvosi feladat elvégzésére képes, az előzetes, pl. ultrahangos vizsgálatoktól és tanácsadástól kezdve a szülés lebonyolításáig. A szülészet feladatai ezután sem érnek véget, a gyerekorvos rendelő pl. születéstől felnőttkorig látja el a gyerekeket. Az intézmény mindig a legújabb technológiákat használja, valamint számos kényelmi szolgáltatást is nyújt a pácienseknek.
http://szuleszet.drrose.hu
A honlapon hasznos információkat talál mindarról, amit tudni kell a candidáról, a candidiázis kialakulásának okairól és a diétáról mint a kezelés fő alkotóeleméről. Mire jó a stevia, a nyírfacukor vagy a kókuszolaj? Hogyan gyógyulhat gyógyszerek vagy radikális kezelés nélkül? Tippekkel, receptekkel segítjünk Önt a gyógyulásban.
http://candidadieta.net
A máriatövis vagy másik nevén tejbogáncs a zárvatermők közé, a fészkesvirágúak családjába tartozó rendkívül sokoldalú gyógynövény. A Silybum Adans nemzetség egyik bogáncsa. E virágos növény Európa mediterrán vidékeink, Észak-Afrikában és a Közel-Keleten őshonos. A tejbogáncs elnevezés a leveleitől ered, mert ha felsértjük őket, akkor fehér nedv fröccsen ki belőlük.
http://mariatovis.net/
A Diabetes eset azért jött létre, hogy megpróbáljon megoldást nyújtani a cukorbetegség okozta nehézségekre. Mindenre kiterjedő cikkeink mellett extra tartalmakkal is szolgálunk. Létrehoztunk egy fórumot, hogy tagjaink tanácsokkal láthassák el egymást, illetve megosszák élményeiket. Mindenki saját elektronikus naplóval rendelkezik, amiben könnyű számon tartani az aktuális értékeket. Étrendje ellenőrzésére használja kalkulátorainkat.
http://www.diabeteseset.hu
"Honlapunkon minden olyan információ megtalálható ami a speedfitness technikával kapcsolatos. Heti 2×20 perc edzésidő elegendő, hogy látható és érezhető sikereket érjünk el az alakformálás és izomépítés terén, már néhány hét alatt. A 21. század forradalmi testedzése a piac legfejlettebb készülékével Magyarországra is megérkezett! Elég a lassan mutatkozó eredményekből, válts sebességet Te is! Pozitív érvek a Speedfitness mellett: + hatékony izomépítés: a testre simuló elektródáknak köszönhetően pont a megfelelő helyen éri az izomzatot a stimuláció, és olyan erősségben, ami az egyéni céloknak felel meg +ín- és ízület kímélés: az elektrostimuláció csak az izmokra hat, így a konvencionális ellenállásos tréningnél ismert ízületterhelés nem jelentkezik +extrém rövid ideig tartó edzés: a teljes testizomzatot egyszerre edzi, így nem kell hosszú órákat tölteni a konditeremben, míg minden testrészünkön a megfelelő terhelést és intenzitást elérjük, így az időhiányban szenvedőknek is ideális sport"
http://speedfitnessbudapest.com
Az L-karnitin napjainkban főként úgy ismert, mint egy testsúlycsökkentő étrendkiegészítő, emellett nem elhanyagolható, hogy tanulmányok igazolják, hogy az L-karnitin hatékony lehet a szívproblémák és az angina, valamint a felnőttkori cukorbetegség kezelésében is. Az L-karnitin hatékonyan szembeszáll a szabad gyökökkel, így segítségével lelassíthatjuk sejtjeink öregedési folyamatát is.
http://lkarnitin.com
A vízi sportokat űzők gyakran kerülnek szembe a fertőzött víz által okozott fülgyulladás kellemetlen tüneteivel, mint például a kínzó fülfájás. Ennek megelőzésében segít a swimseal fülcsepp. Használatával elkerülhető a fülgyulladás, így a velejáró fülfájás is már csak a múlté. Természetesen nem csak sportolóknak, hanem a strandra, uszodába járóknak is ajánlott.
http://swimseal.hu
A paleolit étrend az ősember étrendjén alapszik. A kőkorszaki vadászó-gyűjtögető életmódot egy modern táplálkozási tervbe helyezték át. A diéta lényege, hogy az ősember táplálékainak fogyasztásával és a modern ételek mellőzésével egy egészségesebb életmód alakítható ki, persze ez nem jelenti azt, hogy őskori és ízetlen ételeket kell magunkhoz venni, hiszen középpontjában a modern ételek állnak.
http://paleolit.net
Gerincsérv, vagy porckorongsérv? Mely gerincbetegség az, amelynek köszönhetően a hátfájdalmam a napi élet kellemetlen velejárója? Mindkét megnevezés egyazon betegség jelölése, egyik hétköznapi szóhasználattal, míg a másik szakszóval jelölve. Oldalunkra látogatva bővítheti ismereteit a betegség kialakulásával, és ami a legfontosabb megelőzésével kapcsolatban. Önmaga tehet a legtöbbet azért, hogy Ön, vagy gyermeke ne szenvedjen a mára már népbetegségnek számító porckorongsérvtől.
http://www.gerincportal.hu/tudastar/porckorongserv-gerincserv-mi-a-kulonbseg
Az eritritol egy természetes édesítőszer, melynek édesítőereje 60-80%-a a cukorénak, de grammonként csak 0,2 kalóriát tartalmaz. Glikémiás indexe 0, így nincs hatással az inzulintermelésre sem. Mindemellett fogbarát, és könnyen emészthető, ezért nem okoz a többi édesítőre jellemző hasmenést és egyéb tüneteket, így fogyasztása teljesen biztonságos. Kellemes süteményekhez, mivel vízben oldva hűsítő hatása van. Az eritritol jól kristályosodik, más édesítőszerrel, például steviával keverve pedig a cukorhoz hasonló ízt kapunk.
http://www.eritritol.net