Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infobox

egészség & szépség cikkek

Újgenerációs fájdalomcsillapító

Kiemelt ajánlások a katalógus Egészség, életmód kategóriájában

Pszichiátria Magánrendelő: Óbudai Egészségügyi Centrum Budapest, III. ker. 1036 Bp. Lajos utca 74-76 Szakterületem a pszichiátrián kívül a pszichoterápia, rehabilitáció. Elsősorban a hangulati (depresszió, bipoláris betegség) és a szorongásos (pánik, kényszer, fóbiák) betegségek terápiájával foglalkozom. Az anamnézis pontos felvétele, a páciens meghallgatása után, a felismert betegségeknek megfelelően mind gyógyszeres, mind pszichoterápiás gondozást végzek. 1993-tól az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben dolgoztam főorvosként és osztályvezető főorvosként. Az Intézet megszűnése óta a Szent János kórház pszichiátriai osztályán és magánrendelőmben dolgozom. Pszichiátriából, orvosi rehabilitációból és pszichoterápiából - ezen belül kognitív terápiából - tettem szakvizsgát. Kutatással és oktatással is foglalkozom, Ph.D. (a kandidátusinak megfelleleő EU) fokozatot szereztem.
http://pszichiater.eu/
Testi- és lelki problémák kezelése természetes gyógymódokkal Budapesten és Vác közvetlen vonzáskörzetében kiszállással is! A fülakupunktúrás kezelésektől a Bach arcdiagnosztikáig a képzett és tapasztalt természetgyógyász széles palettán kínálja szolgáltatásait mindazoknak, akik elhatározták, hogy jobbá és egészségesebbé teszik életüket. A kezelésekről és a részletekről a Dávid Erika természetgyógyász hivatalos honlapján tájékozódhat.
http://www.egyensuly.info/


Linkek - Egészség, életmód

Egészségünk megőrzésének egyik fontos pillére a masszás, a relaxáció, melyet arcunkon is elvégezhetünk. Akár napi pár perc ráfordításával újra fiatalossá, egészségessé varázsolhatjuk bőrünket. Míg az arctorna csupán az arcizmok erősítését segíti elő, az arcjóga sokkal összetettebb hatásokra képes. Az összetett feladatoknak köszönhetően arcunk izmai ellazulnak, így remek relaxációs módszer, mely a mai stresszes hétköznapokon hasznos eszköz. Kollagéntermelésünket felgyorsítva csökkennek ráncaink, illetve csökken azok kialakulásának esélye. Serkenti a kiválasztást is, így a méreganyagok gyorsabban ürülnek szervezetünkből.
http://arcjoga.hu/
Gyógynövények, táplálék-kiegészítők, biotermékek , ásványi vizek ,élelmiszerek és drogériai termékek árusításával foglalkozunk. Igyekszünk a legjobb tudásunkkal segíteni azoknak az embereknek akik szükségét érzik az egészséges életvitel megőrzésének. Szeretnénk minél több emberrel megismertetni az általunk fogyasztásra, használatra kínált termékeket.
http://www.biogyogyfit.hu/
C vitamin a rák ellen is fellép. A C vitaminnak antioxidáns hatása is van, ami azt jelenti, hogy a C vitamin kémiailag olyan szerkezet, ami megköti a rákkeltő anyagok szabad-gyökeit. Ez azonban csak egy a C vitamin rengeteg pozitív tulajdonságai közül. Biztosítsa egészségét, és szedjen C vitamint Ön is naponta. Nálunk a C vitamint 1000mg és 500mg kiszerelésben is megtalálja, több mint 30 márka közt tud válogatni, találja meg az Önnek leginkább megfelelő C vitamin termékünket: http://vitaminspecialista.hu/c-vitaminok
http://vitaminspecialista.hu/c-vitaminok
Mi vagyunk Európa egyik legjobb meddőségi klinikája jogutódja. Nálunk - szerintünk ? különleges abból a szempontból, hogy több szakterületet összefoglalva tevékenykedik azért, hogy a várva várt gyermekáldás minnél előbb bekövetkezzen. A korházunk létrehozásánál fő kritérium volt számunkra egy nemzetközi színvonalú csúcstechnológiával felszerelt intézmény létrehozása. Fontos kritérium volt az alapításnál egy családias hangulatú minden igényt kielégítő korház létrehozása. A kezelések mellett komoly hangsúlyt fektetünk a pácienseink tájékoztatását és lelki felkészítését is.
http://lombikbebi-program.robertklinika.hu/
Klinikánk Európa egyik legjobb meddőségi klinikája jogutódja. Nálunk - szerintünk ? különleges abból a szempontból, hogy sok szakterületet összefoglalva tevékenykedik azért, hogy a várva várt gyermekáldás minnél hamarább megvalósuljon. A korházunk magalapításánál alapvető szempont volt számunkra egy nemzetközi színvonalú csúcstechnológiával kivitelezett intézmény létrehozása. Fontos kritérium volt az alapításnál egy családias hangulatú kényelmes klinika létrehozása. A kezelések mellett kiemelten foglalkozunk a pácienseink lelki felkészítését is.
http://nogyogyaszat.robertklinika.hu/
A hasfájás az egyik leggyakrabban jelentkező tünete az ételintoleranciának. Gyakran párosul viszketéssel, kiütésekkel, vagy a haspuffadás sokak által ismert kellemetlen jelenségével. Ha szeretne végképp búcsút inteni a tüneteknek, válassza honlapunkat, és szakembereink segítségét a témában! Nálunk mindent megtudhat az ételintoleranciáról, és teszt lehetőségével is várjuk!
http://www.foodtest.hu
Az öregedés nem visszafordítható, állítják sokan, de a tudomány erre is megoldást kínál. Így ebbe a nem nyugodott bele Khavinson professzor, és 2010.-ben Nobel-díjra is jelöltél. A világon először Ő állított elő peptideket természetes úton.A peptidek egyedülállóan hatékonyon egészség megőrző, egészségjavító hatását a szakértők se vitatják. Tekintse meg weboldalunkat. Ez egy teljesen új dolog, mely az eredményeknek hála iszonyatos tempóban terjed.
http://biopeptid.eu
A tiszta méhpempő segítségével megőrizhetjük egészségünket és a betegségek ellen is sokat tehetünk. Különböző eredetű problémák, mint a magas koleszterinszint, a gyulladások, daganatos megbetegedések vagy vérszegénység esetén is ajánlott a kúraszerű fogyasztása. Az immunrendszer erősítésével képes útját állni a betegségek kialakulásának, antioxidáns hatása meggátolja a káros folyamatok végbemenését. Öregedésgátló tulajdonságát a bőrápolásban hasznosíthatjuk! A tiszta méhpempő természetes egészségvédő.
http://www.mehpempo.hu/
Az IMAGO Plasztika célja, hogy ráleljen amit a harmónia és a szépség terén elveszettek hisz magában. Ehhez elegáns környezetben magas követelmények által felszerelt klinikán végzett műtéti beavatkozásokat kínálunk, ingyenes konzultációt követően, mindenben az Ön igényeinek figyelembe tartásával. Ha Ön a szaktudást, a felkészültséget, a maximális figyelmet és a megbízhatóságot mind fontosnak tarja, akkor válassza az Imago Plasztikát. Évek óta összeszokott csapat tagjaiként hiszünk, hogy nálunk megtalálja, amit keres. Áraink a ?földön járnak? éppen ezért piac vezetőek. A műtétek mindig az elegáns és minden igényt kielégítően felszerelt budai korházban történnek. Számunkra nélkülözhetetlen szempont az Ön biztonsága és a diszkréció.
http://mellplasztika.imagoplasztika.hu/
Aranyér műtét nélküli kezelés, gyógyítás, megelőzés, végbél vérzés, tumorszűrés. Kezelés kórházi befekvés nélkül, fájdalommentesen. Mi is az az aranyér? A végbélnyílás környékét gazdag visszeres- és ideghálózat alkotja, amely a nyálkahártya kötőszövetes elemeivel együtt a széklettartásnak és ürítésnek szabályozásában is részt vesz. Ha a visszeres áramlás nem megfelelő, a nagyobb nyomás miatt az erek és környezetük kitágul...
http://www.aranyer-kezeles.hu
A Teljes Értékű Ételek csapata azt tűzte ki céljául, hogy dietetikusi szaktudásunkat felhasználva elméletben és gyakorlatban is segítsünk. -Eligazodni a táplálkozási információk áradatában. -Betegségek és táplálkozás összehangolásában.
http://www.teljesertekuetelek.hu/
Egyénre szabott segítséget szeretnénk nyújtani kedves vásárlóinknak, ezt igen nagy választékunk teszi lehetővé. A webáruházunkban található termékek, étrend-kiegészítők segítséget nyújtanak a fogyás nehézségeinek léküzdésében, túlsúlyunk csökkentésében. Mi így segítjük elő az egészséges életmód és fiatalságunk megőrzését. Ezen kívül telefonos és e-mailes ügyfélszolgálatunk segítséget nyújt minden felvetődő kérdések kapcsán. Igen alacsony, kedvező árak mellett gyors kiszállítási időt biztosítunk. A kifogástalan szolgáltatásokat és ezzel együtt, a maximális elégedettséget is garantáljuk. Tegyen még ma az egészségéért!
http://www.fogyas.biz