Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infobox

egészség & szépség cikkek

Újgenerációs fájdalomcsillapító

Kiemelt ajánlások a katalógus Egészség, életmód kategóriájában

Pszichiátria Magánrendelő: Óbudai Egészségügyi Centrum Budapest, III. ker. 1036 Bp. Lajos utca 74-76 Szakterületem a pszichiátrián kívül a pszichoterápia, rehabilitáció. Elsősorban a hangulati (depresszió, bipoláris betegség) és a szorongásos (pánik, kényszer, fóbiák) betegségek terápiájával foglalkozom. Az anamnézis pontos felvétele, a páciens meghallgatása után, a felismert betegségeknek megfelelően mind gyógyszeres, mind pszichoterápiás gondozást végzek. 1993-tól az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben dolgoztam főorvosként és osztályvezető főorvosként. Az Intézet megszűnése óta a Szent János kórház pszichiátriai osztályán és magánrendelőmben dolgozom. Pszichiátriából, orvosi rehabilitációból és pszichoterápiából - ezen belül kognitív terápiából - tettem szakvizsgát. Kutatással és oktatással is foglalkozom, Ph.D. (a kandidátusinak megfelleleő EU) fokozatot szereztem.
http://pszichiater.eu/
Testi- és lelki problémák kezelése természetes gyógymódokkal Budapesten és Vác közvetlen vonzáskörzetében kiszállással is! A fülakupunktúrás kezelésektől a Bach arcdiagnosztikáig a képzett és tapasztalt természetgyógyász széles palettán kínálja szolgáltatásait mindazoknak, akik elhatározták, hogy jobbá és egészségesebbé teszik életüket. A kezelésekről és a részletekről a Dávid Erika természetgyógyász hivatalos honlapján tájékozódhat.
http://www.egyensuly.info/


Linkek - Egészség, életmód

Weboldalunkon könnyűszerrel megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb kontaktlencséket és ápolószereket. Kedvező áraink mellett jellemző ránk a precizitás és gyorsaság! Gyere s próbálj ki bennünket:D Világhírű gyártók (Ciba Vision, Coopervision, Johnson&Johnson, Sauflon, Bausch&Lomb) termékeit értékesítjük.
http://lencsek.hu/
Hatásos fogyókúra akár testedzés nélkül is az Adiponix zsírégető segítségével. Ez egy, természetes hozzávalókkal készített étrendkiegészítő, amely nem csak fogyókúrázók számára javasolt, hanem átlagos embereknek és sportolóknak is. Bár alakformáló hatású fogyókúra csak megfelelő edzéssel, tartós súlyvesztés pedig kizárólag életmódunk megváltoztatásával érhető el, a Superwell termékek hatékony étrendkiegészítői minden fogyni vágyónak. Az oldalon megvásárolt zsírégetőt futárszolgálat viszi házhoz.
http://www.adiponix.hu
A silver colloid egy különleges ezüst oldat, mely lehetővé teszi, hogy a fertőtlenítő hatása miatt évszázadokon át használt nemesfém a legkönnyebben fel tudjon szívódni a szervezetben. Mielőtt feltalálták a szintetikus fertőzésgátlókat és antibiotikumokat, a kórokozók ellen világszerte használták az ezüstöt. Több előnye is van a mesterséges készítményekkel szemben, hiszen nem okoz mellékhatásokat, ugyanakkor szinte 100%-os hatékonysággal működik. Az ezüstkolloid gyerekeknek is adható, mivel kíméletes a szervezethez, de a baktériumokat, gombákat, vírusokat akár perceken belül elpusztítja. Immunerősítő hatásával hosszútávon is véd a betegségektől. Ezüstkolloid hol kapható? Kattintson!
http://ezustkolloid.bolt.hu/
Vannak nők akinek még idős korukra is vastag szálú és dús hajuk van és vannak olyanok akiknek már korábban el kezd ritkulni a hajuk. A hajritkulás, a hajhullás és a nőies kopaszodás hajátültetéssel, könnyedén kezelhető. Hogy mi az oka a hajhullásnak és, hogyan lehet sikeresen kezelni a problémáját, azt megtudhatja egy ingyenes konzultáció után is a Sikos hajklinikán, budapesten. Biztonságos hajátültetés.
http://hajatultetes.hu/hajbeultetes-ket-evtizedes-tapasztalat-hozzaertes-gyakorlat-garancia.html
Kellemetlen dolgok érinthetik, ha poratkák lepik el otthonát. A poratka és allergia mely, az ön életét is megnehezítheti, azzal, hogy tömegesen fordulnak elő a lakókörnyezetében. Mivel szabad szemmel nem láthatóak, így mikor jelentkeznek a pollenallergiához hasonlító tűnetek, mint például a szemvörösség, orrdugulás, orrfolyás, még akár bőrkiütés is. Mikor érezzük, hogy nem lenne rá semmilyen megmagyarázható okunk, akkor gyanakodhatunk a poratkák a megengedettél több számú csoportjára, akik birtokba vették otthonunkat.
http://www.poratkairtok.hu/
Urológiai részlegünkön járóbeteg és egynapos sebészeti ellátási formában végezzük a vizsgálatokat és a beavatkozásokat. Az ambuláns műtéteket az első vizsgálat után többnyire azonnal, míg az egynapos urológiai műtéteket a szükséges kiegészítő vizsgálatok elvégzése után, előjegyzés alapján végezzük el. Dr. Kovács Gábor urológus szakorvos várja Önt szerdán és csütörtökön!
http://www.arsmedica.hu/urologiai-rendeles-urologiai-klinika-urologus-maganrendeles-budapesten-arak-kepek.html
Vitaminok, ásványi anyagok, algák és még sok más egyéb szervezetünk számára fontos anyagok, melyek segítségünkre lehet ahhoz, hogy a betegségeket elkerüljük vagy azok gyógyulása során társunk legyen. Kortól és nemtől függetlenül talál alternatív megoldásokat vitamin webáruházunkban. Oldalunkat azért hoztuk létre, hogy mindenki egy helyen megtalálja az egészségéhez szükséges legjobb minőségű termékeket. Két fontos tényező lebegett a szemünk előtt. Az egyik, hogy ragaszkodjunk a természetes alapanyagokhoz. A másik, hogy mindezt a legjobb áron biztosítsuk vásárlóink számára.
http://www.alternativgyogyszer.info
Magneter készüléket keres? Cégünknél kedvező áron vásárolhat Magneter mágnes terápiás készüléket, illetve igénybe veheti Magneter kezeléseinket. A Magneter terápia segít egyes betegségek megelőzésében, valamint kezelésében: stressz, keringési problémák, csont és izomproblémák, anyagcsere betegségek, alvászavarok, immunrendszer erősítése. A nem kívánt kórokozókat elpusztítja.
http://www.magneterinfo.hu
Ez a blog nem akar okoskodni, vagy megmondani, hogyan irányítsd az életed és a gondolkodásod. Csak bizonyos időközönként tanácsokat olvashatsz szituációkról, emberekről. Végigkövethetsz egy utat, amin nem kell végigmenned, de néhány lépést megfontolhatsz.
http://lelekutazas.blogspot.com
Napjainkban nagyon sokan gondolják azt az étkezéseikkor fogyasztott ételekről, hogy azok egészségesek. Ehhez persze számos tévhit kapcsolódik. Mert az esetek nagy százalékában rosszul gondolkozunk az egészségesről. Például nagyon sokan gondolják, hogy az ha salátát fogyasztunk délre az egészséges, ez így van, mivel a zöldség az egészséges, de az már nem az ha nyakonöntjük mindezt egy jó adag salátaöntettel.
http://dietaetrend.com
Természetesen a legtöbb ember csillogó, példaszerű mosolyra, maradandó egészséges, feltűnően szép fogsorra tenne szert és ezt várja el a fogtechnikai műveletek megoldásaként. Dacára mindennek, legtöbbször a kellemetlenség és nem pedig a végeláthatatlan problémák kiküszöbölése vezérli pácienseinket először Eteledental rendelőnkbe. Szinte mindig a korábbi kellemetlen gondokra panaszkodva jönnek rá, hogy csak a végső momentumban, kínzó szimptóma esetén jönnek el hozzánk, iszonyat szorongva, tartva a rájuk következő beavatkozásoktól. Úgy tartjuk, első sorban a pácienseink rettegésének megszüntetése, akut kesergéseik fájdalom nélküli orvoslása; ezáltal a páciens - fogorvos kapcsolat bizalomra épül. Fontos számunkra, hogy a foggyógyászati rendeléseinket látogatók az Eteledental rendelőnkben biztonságban érezzék magukat és rokonaikat, merjék vállalni az általunk ajánlott beavatkozásokat, illetve kialakuljon bennük az igény a szokásos fogápolás és fogászati látogatás iránt még akkor is, ha jelenleg éppen nincsenek fogorvosi panaszaik. Mostantól a kedves mosoly megszerzése igazán reális vágy. Tekintse meg fővárosi Eteledental fogászatunk szolgáltatásait és forduljon hozzánk bizalommal!
http://www.eteledental.hu/
Régóta küzd már ezzel a betegséggel, mégis időről -időre visszatér az életébe? Akkor válassza ezt az egyszerű megoldást amivel megreformálhatja az intim higiénés szokásait. Termékünk egy WC-re szerelhető intim tisztálkodási eszköz, ami nem igényel nagyobb átalakítást, nem kell az egész fürdőszobát romba dönteni, és gyerekektől az idősekig, bárki kezelni tudja.
http://www.intibid.hu