Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infobox

egészség & szépség cikkek

Linkek - Divat, ruházat

A nemesacélból készült ékszerek nem színesítik túl régóta az ékszerválasztékot, de rövid idő alatt komoly népszerűségre tettek szert. Ez nem véletlen, hiszen kellő megmunkálással, teljesen antiallergén, kopásálló, sokáig viselhető, dekoratív darabok. Felületi színezéssel teszik változatosabbá, ezek általában arany és fekete színt kölcsönöznek az ékszereknek. Nem ritka az sem, hogy kővel díszítik, leggyakrabban cirkóniával, ez elég dekoratív, jól illik a nemesacél ékszerdarabokhoz, és az ára is kedvező. Léteznek azonban valódi drágakővel ékesített ékszerdarabok is, a magasabb igényeket is kielégítendő.
http://www.acelekszerek.hu/
Az ékszer webshop nagy segítségünkre lehet egy szép ékszer kiválasztásához. A webshopokban sokkal nagyobb termékkínálatot találunk mint az ékszerboltokban. És ami még nagyon fontos, hogy lényegesen kedvezőbb áron. Az internetes vásárlás napjainkban egyre elterjedtebb, hiszen kényelmesen otthonról intézhetjük a vásárlásainkat, és a webáruházak éjjel, nappal a rendelkezésünkre állnak.
http://www.ekszer-webshop.hu/
A horoszkóp ékszert nem vásárolunk csak kifejezetten az ízlés miatt. Ezt az ékszer kategóriát azok a vásárlok keresik akik szeretik a mindennapokban magukon viselni a horoszkóp jegyüket ábrázoló ékszereket. Ezek lehetnek ásványok, fél drága, vagy drága kövek, de nagyon kedveltek az ezüstből készült horoszkóp jegyet ábrázoló medálokat. A weboldalon bővebb információt találsz ezzel az érdekes ékszerrel kapcsolatban.
http://www.horoszkopekszerek.hu/
Tévhit az, hogy az igazgyöngy ára megfizethetetlenül drága. Ez nem teljesen így van, hiszen a gyöngy árát a színe, a formája, a mérete,és a minősége határozza meg. Az igazgyöngyöket két főbb kategóriába sorolhatjuk, úgy mint az édes vízi gyöngy, és a sós vízi gyöngy. Az ékszer boltok kínálatában leginkább az édes vízi gyöngyöt találjuk meg. Az igazgyöngy ékszereket többnyire kollekcióban érdemes viselni.
http://www.igazgyongyekszerek.hu/
A titán ékszerek napjainkban kezdtek nagyobb szerepet vállalni az ékszerpiacon. Ez betudható a technika fejlődésének, hiszen már nem okoz gondot ennek a rendkívül kemény anyagnak a megmunkálása. Ha titán ékszert vásárolunk akkor tudnunk kell, hogy az egy életre szól. Az anyag keménységének köszönhetően nem kopik, és nem is karistolódik. A weboldalon bővebben olvashatsz, hogy meg tudj mindent a titán ékszerekről.
http://www.titanekszerek.hu/
Az órákat az idő mérésére használatos eszközként ismerjük, de az órák nagy átalakuláson mentek keresztül napjainkban Ezen belül is a karórák használata változott meg nagy mértékben. A karórákat ékszerként, és a ruházat kiegészítőjeként kezdték el viselni az emberek. Ebből adódóan a formájukra, és a kidolgozottságukra nagyobb hangsúlyt fordítanak az óra készítő cégek. Az órák értékesítése is többnyire az ékszerekkel együtt történik, ezért is láthatjuk az óra és ékszer felíratott az üzleteken kiírva.
http://www.ora-orak.hu/
A piercing viselése a fiatalok körében nagyon elterjedt, bár piercinget bárki viselhet. Ezt az ékszert a testbe beszúrva viseljük hasonlóképpen mint a fülbevalót. Itt csak a fantáziánk szabhat határt, hogy testünk melyik pontján helyezzük el a piercinget. A hölgyek az orr, és a köldök piercinget, az urak a szemöldök, és a fültágító piercinget részesítik előnyben. Ez nem egy drága ékszer, és a behelyezése is rövid idő alatt elkészül.
http://www.piercingek.com/
Ha úgy látod, hogy nem igazodsz el a tattoo-k világában, nézd meg weboldalamat, és minden bizonnyal válaszra lelsz a kérdésedet illetően. Az oldalamon szinte az összes tattoo-val kapcsolatban találsz valami hasznos infót. Az oldalon elolvashatod a különböző tetoválásokról szóló bemutatókat, olvashatsz állandóan frissülő hírket a tetoválás világából. Találhatsz írásokat társ témákban is, úgy mint például a piercing-ek, vagy olvashatod a fórumot, vagy nézegetheted a legfirssebb képeket, képgalériákat, vagy a videókat a tetoválások világából. Találsz még a weboldalon hasznos linkeket, illetve webshopot is, ahol kedvedre keresgélhetsz a témábavágó termékek között.
http://www.tetovalasatlasz.net
Igényesen kidolgozott, Fimo gyurmaékszerek készítésével foglalkozom. Ékszereim részletgazdagok, nikkelmentes szerelékkel készülnek. Minden esetben egyediek és megismételhetetlenek. Alkalomhoz illő garnitúrákat is kínálok, például karácsonyra számos motívum alapján formáztam ékszereket. Ilyenek voltak a szaloncukor, hóember, fenyőfa, beigli, karácsonyi nyalóka formájú fülbevalók. De a húsvéti nyuszi sem hiányzik a palettámról. Legyen szó egy elegáns vacsoráról, vagy egy bohókás randiról, nálam mindkét alkalomra megfelelő kiegészítőt talál.
http://zsanna-art.hu/index.php/gyurmaekszer
Különleges ruhák, különleges gyerekeknek  ez a Manóholmi Webáruház mottója. Nálunk egyedi babaruhákat rendelhet, és örömet szerezhet a kicsiknek és a szülőknek egyaránt. Melyik futballrajongó apuka ne szeretné, hogy kisfiai a kedvenc csapata címerével büszkélkedjen a bölcsődében vagy az óvodában? Csak válogasson kedvére, és ha sikerült megtalálni a legmegfelelőbb darabot, máris legyártjuk Önnek.
http://www.manoholmi.hu/
Kétszintes ruhaszalon a belváros szívében. Esküvői ruha, menyasszonyi ruha és alkalmi ruhaszalon. Rengeteg kiegészítőt biztosítunk ruháink mellé, melyből válogathat a kedves érdeklődő. Családias hangulatú szalonunkban, kedves, vevőorientált eladók várják az ifjú menyasszonyokat. Tudjuk, hogy mennyire fontos nap ez egy nő életében, ezért mindent megteszünk, hogy a lehető legtökéletesebb menyasszonyi ruhát vagy esküvői ruhát sikerüljön kiválasztani!
http://eternityszalon.hu/
Fürdőruhára egész évben szükséged lehet: segítünk kiválasztani az alkatodnak leginkább megfelelő egy- vagy kétrészes fürdőruhát. Egy csinos bikiniben bátran mehetsz a Balatonra vagy wellness hotelbe. Kipróbálnál valami merészebbet, pl. vízisí vagy wakeboard? Az origami bikiniben megbízhatsz, divatos bikiniddel elkápráztatod a pasikat és minden körülmények között a helyén marad!
http://origamibikiniwebshop.hu