Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxKiemelt ajánlások a katalógus Állatok kategóriájában

A rendelőben és rehabilitációs központban az alapszolgáltatások mellett hagyományos és alternatív gyógyító módszerekkel igyekeznek javítani a házi kedvencek egészségi állapotán és életminőségén. Dr. Nagy Ferenc állatorvos Őrbottyán belvárosában Deák Tamással (szakterület: gyógynövény terápia, ingerterápia és szelíd gyógymódok) fogadja a kisállat gazdákat. A komplett egészségügyi programot kínáló rendelőben kedvező árakkal, akciókkal fogadják az állattartókat.
http://www.allatrehabilitacio.hu


Linkek - Állatok

Kutyaruháink az év minden szakaszában megállják a helyüket, beleértve a téli fagyokat, valamint az átmeneti évszakok szeszélyes időjárását is. Az egyedi méretezésnek köszönhetően a gazdik biztosra vehetik, hogy kedvencük jól érzi magát a ruhájában, nem fázik, nem szorítja őt, nem lóg rajta.
http://www.kutyaruhazat.hu/
Állatvédelmi közösségi portál és adatbázis. A honlapon gazdát kereső kutyák, macskák szerepelnek, akiknek nagy vágya, hogy szerető otthonra találjanak. Válassz kedvencet a menhelyről, vagy fogadj örökbe egy nemrég született kiskutyát, vagy cicát! Ingyen elviheted az új kedvenced. Az oldalon elveszett, és talált állatok képeit is megtalálod, így segíthetsz, illetve Te is segítséget kérhetsz, ha eltűnt a kedvenced.
http://www.gazditkeresek.hu/
Ha még nincs ultrahangos kutyariasztója, akkor gyorsan szerezzen be egyet. Manapság nem lehet tudni, hogy mikor éri Önt vagy gyermekét kutyatámadás a nyílt utcán. Ilyenkor jól jön egy ilyen eszköz, amivel anélkül tudja elriasztani az agresszív jószágot, hogy bármilyen sérülést is okozna neki. A készülék alkalmas még macskák elriasztására is, valamint kutyák kiképzésre, de egyszerű ledes zseblámpaként is használható, s a zsebben is elfér.
http://orkodo.hu/spd/CD-100/Kutyariaszto_ultrahangos_kutyakikepzo_keszulek
Az Acana tápjai könnyen emészthetőek, csupa finom és ízletes falatot kínálnak kedvencei számára. Minden termékünk kategorizálva van aszerint, hogy milyen életkorú és mekkora testű kutyának lesz az eledel. Hiszen nem mindegy, hogy mit eszik a kutyusa. Egyes kutyáknak az a fontos, hogy erős csontozatuk legyen, másoknak a fogazatot kell erősíteni. A fajtakutyáknak az évek során sikerült kitapasztalni, hogy mire van szüksége, mit kell erősíteni. Éppen ezért vannak olyan tápjaink, melyek csirkehúsban, vitaminokban gazdagok. Fedezze fel a Webkutya.hu webáruházban, hogy mi az, ami kedvencének a legmegfelelőbb választás, hogy sokáig együtt lehessenek.
http://www.webkutya.hu/kutyaknak/szarazeledelek/acana.html
Galambászok többször tapasztalhatták, hogy nehezen vagy egyáltalán nem szerezhetők be postagalambjainak megfelelő galambgyógyszerek, vitaminok. Ezeket honlapunkon megtalálja. Orvosaink a pestimrei kisállat ambulanciánkon madarakat és egyéb házi kedvenceket gyógyítanak.
http://galambpatika.hu/contact-form.php
Tevékenységünket mely lőtt apró és nagyvad felvásárlásából és értékesítéséből áll, először Békés és Hajdú-Bihar megye területén kezdtük, de jelenleg a Dunától keletre gyakorlatilag minden megyében jelen vagyunk. A biztonságosabb felvásárlás és értékesítés érdekében 2007-ben vállalkozásunk 50 %-os tulajdonrészét értékesítettük a német tulajdonú szintén vadhús kereskedelemmel foglalkozó Josef Maier Gmbh részére.
http://www.sarretvad.hu
A Kutyaközpont ismeretterjesztéssel,kutyás tanfolyamok szervezésével,bentlakásos,házhozjáros kutyakiképzéssel,kutyaiskola,kutyapanzió működtetésével és állateledel forgalmazásával foglalkozik. A kutyakiképzés terén kiváló szakemberek összefogásával alakítottuk ki kiképzőbázisunkat. Munkánk során fő irányvonal a birtokunkban lévő tudásanyag átadása kutyaneveléssel,kutyatartással,kutyakiképzéssel,kutyaápolással,kutyatáplálással kapcsolatban.
http://www.kutyakozpont.hu
Ha távolléted alatt nem tudod, hogyan old meg kutyád gondozását, etetését és nincs olyan családtag vagy barát, aki vállalja ezt, gyere el és nézd meg, hogyan nyaralnak/telelnek nálunk a kutyák a kutyapanzióban. A kutyaiskola területének végében került kialakításra a 20 kennelből álló kutyapanziós részleg. Az L alakú elrendezés biztosítja a téglaépítésű, egyenként 10 négyzetméteres, fűtőpaneles kutyaházzal felszerelt kennelekből a szabad kilátást és a tágas térérzetet a kutyák számára. Kutyapanziónkban a kennel sor előtt és mögött nagy közös kifutó található, ahol a megfelelően szocializált, békés kutyák a nap nagy részét együtt tölthetik. Akiket nem lehet összeengedni más kutyákkal, őket a csoportos hancúrozás előtt vagy után, külön-külön mozgatjuk.
http://kutyavarazs.hu/index.php/hu/panzio
A Flatazor prémium minőségű kutyatápjai csak is egészséges, természetes anyagokat tartalmaznak, így semmi káros anyag nem kerül a kutyus szervezetébe, ezen felül pedig biztosítja a kutyus kiváló egészségét. Kutyatápjaink könnyen emészthetőek, és (termézetesen a kutyák számára) rendkívül ízletesek, így a kutyus is biztosan meg lesz vele elégedve.
http://www.flatazor.hu/
Anita az udvaron játszott és odament a kutyushoz elkezdet labdát dobálni neki, hogy hozza vissza. Jó néhányszor megismételték. Túlságosan nagy erővel dobta a labdát és kirepült az utcára. Az utcán nem tartózkodott senki sem. Kiszaladt az utcára és utána a kutya is elszaladt az utca legvégére. A labda megkerült, de a kutya eltűnt, semerre nem látta. Felhívta osztálytársát mitévő legyen, javasolta hirdesse meg a városba a gazdi keresőn. Csak regisztrálnia kell és megfogalmazni a hirdetés szövegét, címét és kulcsszavakat rendelni hozzá. Megadni a megyét és a helységnevet, milyen állatról van szó. Más nem marad hátra, mint láthatóvá teszi a látogatók elé, publikálja.
http://www.orszagosgazdikereso.com