Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxLinkek - Ipar, gyártás

Az AWI Stahl Technológia Kft továbbra is várja meglévő és új partnerei megkeresését minősített hegesztő,lakatos,csőszerelő valamint új szolgáltatásként ipari alpinista munkavégzések,toronykarbantartások szakszerű, rövid határidőre történő teljesítésével. Szolgáltatásainkról, hazai és külföldi referencia munkáinkról bővebben is tájékozódhat, kérem látogassa meg honlapunkat, tekintse meg elérhetőségeinket !
http://www.hegesztolakatos.hu
A Szkaliczki és Társai Műanyag Feldolgozó Kft. hőformázás segítségével logisztikai tálcák, bliszterek és csukóbliszterek előállításával foglalkozik. Vákuumformázó gépeink különböző méretű termékek formázására alkalmasak, így a nagyon kis vágási méretű terméktől a raklap méretű tálcákig tudunk termékeket előállítani. A hőformázás segítségével logisztikai tálcák, bliszterek és csukóbliszterek előállításával foglalkozunk.
http://www.szkaliczki.hu/
A kozármislenyi G-Pack Kft. alapvetően automata gépek gyártásával és fejlesztésével foglalkozik, melyek darabáruk és élelmiszer-ipari termékek csomagolására alkalmasak. A társaság sorozatban történő gépgyártás mellett vállalja az egyedi megrendelések alapján történő egyedi, úgynevezett célgépek kifejlesztését és gyártását is. Ha jó minőségű, elérhető árú csomagológépet keres, akkor válassz a G-Pack Kft. termékeit.
http://csomagologep-gyartas.hu
Vannak termékek, amik elengedhetetlenek egy játék megfelelő működéséhez. Az játékokhoz szükséges alkatrészek sorának alappillére a rúgó. Sok játékhoz szükség van játékrugókra. Legyen szó akár speciális rúgóról, akár egy egyszerűbb darabról, a Csordás Rúgó a jó választás. Egyedi termékek legyártására is van lehetőség. Mindenki tisztában van vele, hogy egy sokat terhelt alkatrész esetében főképp lényeges a minőség. Ezért érdemes a Csordás Rúgót választania, hiszen precíz, minőségi termékekkel várják ügyfeleiket és szinte minden igényt képesek kielégíteni.
http://www.csordasrugo.com
A könnyűszerkezetes ház sokféle elnevezése ismert a hazai piacon. Vannak, akik készházként, vannak, akik gyorsházként és sokan szerelt házként ismerik. Az elnevezés szemléletesen fejezi ki az épületek szerkezeti felépítését, a kivitelezés építési sajátosságát. Magyarországon a családiház - építés területén nincs nagy múltjuk a szerelt házaknak, ám napjainkban a megépített könnyűszerkezetes, készház épületek száma rohamosan nő.
http://anico-keszhazak.hu/
A gázkazán berendezések fejlesztése hatalmas mértékben haladt előre az utóbbi érvtizedekben, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a fűtési energia fogyasztást nagymértékben csökkenthessük. A gázkazán működéséhez gáz szükséges, ezek lehetnek propán-bután, földgáz, illetve biogáz is. Begyújtása után a gázkazán belsejében gáz felhevíti a fűtővizet, majd az végighalad csöveken a hőleadó berendezésekhez. Mire a víz teljesen körbe ér többé-kevésbé kihűl, de mikor visszatér a gázkazán szerkezetébe ott újra felmelegszik, hogy utána újra körbehaladjon. Ezt nevezzük cirkó-rendszernek. A többi kazán típushoz hasonlóan a gázkazán beszerelésének is elengedhetetlen feltétele, hogy megfelelő méretű és szabványú kéményrendszerhez kössük.
http://www.gepeszpont.hu/kazan/fali-gazkazan
Cégünk nedves épületek utólagos szigetelését vállalja saját, szabadalommal védett fémlemez-beütéses eljárással. A teljesen záró falszárítás nehezen megoldható. A legjobb eljárás új vízszintes szigetelés létrehozása a falban. Az Izometál (fémlemez-beütéses) technológia eredménye a teljes épületszáradás: a kivitelezéskor egy új szigetelő felületet létesítünk a falban. A szigetelőréteget egymás után besajtolt fémlapok adják. A szerkezet szétszedése, átvágása nem szükséges, tehát a épület sziládrságvesztésével nem kell számolni.
http://www.izometal.hu
Prémium kategóriás hálószobabútorok Budapesten. Nálunk olyan hálószoba bútorokkal lehet gazdagabb, amelyek nemcsak a gondtalan pihenés kellékei, hanem egyúttal díszei is a szobának. Személyre szabottan gyártunk vendégeink számára, rendkívül rövid idő alatt, valamint egyedülálló 3D-s látványtervekkel várjuk új, és meglévő ügyfeleinket.
http://www.olaszhaloszoba.hu
A Solarlux legsikeresebb újítása az időtállóan és problémamentesen működő harmonika ajtók és harmonika falak kifejlesztése volt. Egyedi műszaki megoldásaik segítségével korábban elképzelhetetlen megoldásokkal látványos, teljes mértékben kinyitható teraszbeépítések és télikertek megépítése vált lehetővé. A harminc éve alapított vállalat termékpalettája pedig napjainkban már az oldalfalakon túl az üegházak gyártásának minden szegmensét felöleli: az üvegtetőktől például az árnyékolókig.
http://www.solarlux-telikert.hu/
A fajátékok nemcsak esztétikusabbak mint műanyagból készült társaik de megfelelő ápolás mellett lényegesen tartósabbak is remekül ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Vállaljuk egyedi tervezésű fajátszóterek tervezését és teljes körű kivitelezését maximálisan alkalmazkodva a megrendelő igényeihez. A fa a játékokban új életre kel a belőle készült játszótér az erdő békéjét árasztja. Tekintse meg weboldalunkon referenciáinkat és rendelje meg az Ön által megálmodottat.
http://ronkbutor.com/termekek/jatek/
Cégünk lassan 10 esztendeje van jelen az árnyékolástechnika területén. Amennyiben redőnye meghibásodott, vagy elvetemedett, mindenképpen bízza profira a szerelést, vagy javítást. A Profiredőny készséggel áll rendelkezésére és hamar, piaci áraknak megfelelően, de mégis profi szinten ellátja a javítást. Családi házak, lakások árnyékolása mellette foglalkozunk nagyobb kaliberű projektekkel is egyaránt.
http://www.profiredony.hu/
Elektromos hajtóművek használata igen fontos az ipari szerelvények működtetésében. Mik az ipari szerelvények? Például, mint a gömbcsap, vagy a pillangószelep, de ismeretes lehet a tolózár is, ezek mind megtalálhatóak nálunk. Mivel ezen ipari szerelvények segédenergiával működnek, ehhez szükséges a hajtóművek használata. Az ipari szerelvények automatizálásban ugyanis a hajtóműveknek nagy hasznát veszik, gazdaságos megoldást biztosít. De például a gyógyszeripar, a kozmetika területe is alkalmazhatja, de ez esetben robbanás biztos hajtómű szükséges. Széles termékkínálatunkkal azonnal ki tudjuk szolgálni megrendelőinket. Ha nem tudja, milyen típusú hajtóművet válasszon, akkor segítünk a típusválasztásnál.
http://www.asgszerelveny.hu/hq_sorozat_elektromos_hajtomuvek.html