Ingyenes Linkkatalógus

Weboldalak kategorizálva, linkkatalógus magyar nyelvű honlapok népszerűsítésére.
Egyszerű és ingyenes linkajánlás, a beküldött tartalmat igyekszünk mielőbb ellenőrizni és megjeleníteni.
A linkkatalógus minden linkje teljes értékű és egyedi leírás beküldése esetén nem kérünk viszontlinket.

Keresés a katalógusban

Linkkatalógus infoboxLinkek - Ipar, gyártás

Konyhabútor tervezés során sok apró dologra kell odafigyelnünk, sok akadályba ütközhetünk. Oldalunkon a konyhabútor tervezés minden részletét mutatjuk be. Különös figyelmet szentelünk a felhasználható alapanyagokra és minden praktikus kiegészítőre.
http://www.konyhabutor.eu
Cégünk, az MMS KFT 1982-ben alakult több szakember, köztük villamos, gépész és építészmérnök által, azzal a céllal, hogy ezzel a szakmai sokszínűséggel minél inkább le tudja fedni a megrendelői kéréseket. Ma már elmondhatjuk, hogy a közel 30 éves szakmai múlttal a hátunk mögött számos a hazai és külföldi megrendelő kérésének tettünk eleget. Kiemelkedőek diagnosztikai vizsgálataink, ezek közül is megemlítendő a rezgésdiagnosztika, ahol gépek, villamos berendezések működés közbeni, bontás nélküli hibafeltárását végezzük, illetve javítjuk.
http://www.mms-kft.hu
A békéscsabai Drót-fon Kft legjellemzőbb tevékenysége a drótfonat-előállítás és árusítás. További termékei közt említésre érdemes például a drótkerítés, csirkeháló, huzalok stb. A fejlett gépeknek hála a kft drótfonatokat, drótkerítéseit igen versenyképes áron kínálja. A Drót-fon Magyarország egyik legnagyobb drótfonat készítő cége, árui a telephelyén kívül online is megvásárolhatóak. A kft továbbá 150 forgalmazói partnerrel rendelkezik.
http://www.drotfon.hu
A Fenestra '99 Kft. nyílászárók forgalmazásával foglalkozik több mint másfél évtizede, műanyag ablakok, ajtók, alumínium nyílászáró rendszerek széles választékát kínálja meglévő és leendő ügyfeleinek. Télikert és garázskapu ügyében se habozzon felkeresni hozzáértő munkatársaikat, mindezt megteheti Budapesten és Egerben személyesen, vagy telefonon a 061 288 00 50-es telefonszámon. További információkat találhat a www.fenestra.hu weboldalon, kérdéseit a fenestra@fenestra.hu-ra is elküldheti.
http://fenestra.hu/hu/ablak/muanyag_ablakok
Egyedi bútorok kivitelezése 3d-s látványtervvel. Igényeinek megfelelően leendő lakberendezés lehet akár konyhabútor, egy gardrób szekrény, nappali bútor vagy irodabútor, bízhat szakértelmünkben, minőségi kivitelezéssel építjük be lakását vagy egyéb ingatlanát. Ha egyedi bútorra van szüksége keresse a Szíjjártó Bútor Bt-t!
http://www.szijjartobutor.hu/
Egyedi bútor gyártása Budapesti gyártónál, minőségi faanyagok felhasználásával. A Bútortrió Kft. mindenre kiterjedő szolgáltatást kínál megbízóinak, a kívánságok legmesszemenőbb figyelembevételével: a folyamat a helyi felméréstől a tanácsadáson, tervezésen keresztül a beszerelésig tart. A Bútortrió átfogó tapasztalattal rendelkezik lakások vagy cégek, üzletek megrendelésére készített egyedi bútorok kivitelezése terén.
http://www.butortrio.hu
A rattan bútorok térhódító útja elkezdődött. A különleges hangulatot teremtő kerti illetve beltéri kiegészítők számos lehetőséget adnak arra, hogy tulajdonosuk kiélje fantáziáját. Lehet egyedülálló darab vagy komplett összeállítás a rattan mindig is divat marad, így nem kell félni attól, hogy egy vagy két év múlva le kell cserélni az egész kollekciót!
http://kertibutorok.com
Akciós beton eladás, professzionális hozzáértéssel rendelkező munkatársaktól. Beton, mixerbeton, pumix rendelésre korlátlan mennyiségben a legjobb minőségben és olcsón. A legbonyolultabb ipari épületektől az egyszerű családi házakig mindenhova. Mindezek mellett természetesen a teljes körű ügyintézést és értékesítést végezzük, vevőink igényeit maximálisan kielégítjük.
http://www.beton4you.hu
Beton és mixerbeton és szállítás rendelésre, beton árak, könnyűbeton ár, transzportbeton, megoldás a családi háztól a legspeciálisabb ipari létesítményig. Értékesítünk, szállítunk valamint szivattyúzunk, teljes körű ügyintézést végzünk a megrendeléstől kezdve, a bedolgozás befejezéséig! Akciós, olcsó árakkal dolgozunk, vevőink kéréseit maximálisan kiszolgáljuk.
http://www.betonpartner.hu/
Olyan információk találhatóak meg az oldalon, amelyek nélkülözhetetlenek a legjobb burkoló kiválasztásához. Ezenkívül burkolási tippek, burkolási tapasztalatok és különböző burkolási típusok is megtalálhatóak az oldalon. Már 9 éve dolgozom az építőipar egyik legszebb és leglátványosabb szakmájában burkolóként. Nappalit, konyhát, fürdőt, WC-t, előszobát, garázst, teraszt, lépcsőt, medencét és még kertet is burkolok a megbízó ízlésének megfelelően. A képgaléria menüpontban megtalálhatják elkészült munkáimat, a referenciák menüpont alatt pedig elolvashatják, hogy az eddigi megbízóim mit gondolnak rólam és a munkámról.Burkolásban a lehető legmagasabb szinvonalon szolgáljuk ki az érdeklődőket!Forduljon hozzám bizalommal!
http://www.mesterburkolo.hu
Üdvözöljük! Cégünk, a Mat Kerámia Kft. kandalló, cserépkályha valamint kályhacsempe gyártásával foglalkozik. Ha önnek van arról elképzelése, hogy milyen fűtőberendezés díszítse otthonát, keressen meg bennünket! Az ország bármely részéből várjuk egyedi megrendelését!
http://www.matkeramia.hu/
Energia földből, vízből, levegőből - a hőszivattyús fűtési rendszer egy alternatív, "zöld" megoldás, mellyel féken tarthatod fűtési költségeid, hisz sokkal olcsóbb, mint egy hagyományos fűtési rendszer és mindez nem megy a hőmérséklet és a fűtési rendszer hatékonyságának rovására! A hőszivattyú a klasszikus szivattyú elvén alapszik, csak nem vizet, hanem hőt szállít egy hidegebb (talaj, talajvíz) helyről egy melegebb (padlófűtés, falfűtés, radiátor rendszer) helyre. Építkezel, felújítasz? Válaszd a számodra legelőnyösebb megoldást!
http://geotherm.co.hu/hoszivattyu-arak/